RE: Моето синоќешно сексуално искуство (Целосна верзија)

Форум >> [Партнерство] >> Сексуалност

Порака

Mihaela 2010 -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (20.1.2014 22:01:54)

Hmmm vecerva ke se spie ubavo. posle diviot seks koj zavrsi pred 10 min da ve zirnam i potonuvam vo dlabok son[sm=smiley36.gif]

Defne90 RR -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (21.1.2014 0:35:14)

Ha ha ha bogami i jas ke spijam ubavo.Si ja zavrsivme rabotata i ovaa vecer i sega taka relaksirana i opustena mozam da si pojdam v krevet.

mosa -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (15.2.2014 23:09:25)

ajde posto vas ve nema na temava da se pofalam za sexot od sredata,ednostavno odlino bese.Osobeno posto se sluci posle apstinencija od nedela dena bidejki mm bese na pat.i vcera bese super.vo cetvrtokot go zaspivav sinko pa sum zaspala i jas pokraj nego.Ama ete nadohnadivme vcera intoa kvalitno.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]ama ovaa nedela povtorno ke pauzirame ke go ceikam mm da se vrati od pat [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

deluxe -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (15.2.2014 23:13:11)

Ајде тука да си се пријавам,од синоќешната Валентајнско-Трифунска ноќ[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Убава сочна ноќ,со винце , мноогу бакнежи,и квалитетна партија секс[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Убавини,денес сум како нова[sm=jezicek.gif]
Јас да го скршам мразот на темава,ајде пријавувајте се,сигурно вчера не бевте само на вино[sm=jezicek.gif]

Melanija RR -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (15.2.2014 23:47:26)

[sm=zz_devil.png] јас вчера добив од никаде на 27 ден [sm=zmeden.gif] ај чао [sm=jezicek.gif]

Defne90 RR -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (16.2.2014 0:16:00)

I jas melanija nemam sto da pisuvam za vcera.Se vrativme od vecera i maz mi vednas si legna.I nemase ni vince ni emotivna nok polna so strasti.Ama ete toa e.[sm=smiley13.gif]a ovaa godina si ostanav i bez podarok.[sm=smiley13.gif]

Палешка РР -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (16.2.2014 8:59:57)

... завршивме таман навреме [sm=jezicek.gif] тоа кај нас сега е со висок приоритет - да завршиме навреме [sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (16.2.2014 22:55:51)

Од пρед 2 недели не сум пишала значи после пауза од месец и пол пρативме дете κај баба и дедо и ние κо шо бевме запечени долго и стρасно си водевме љубов...чудно дуρи и што тρаеше долго, сρеќа што бебе не се ρазбуди па да тρебаше да пишувам во Сеκс на ρати[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
А да дρугиот ден имаше и ρепρиза [sm=jezicek.gif]

Палешка РР -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (14.3.2014 21:35:36)

Жени

месец дена ќе и пееме на темава, активни сме нема што [sm=smiley36.gif]

Незнам како е кај вас ама:
Ја волим секс и радо га се сеЧам [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mommy_angels RR -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (14.3.2014 22:23:04)

Ај што се сечаме,туку и почнавме да си раскажуваме со мм што беше тоа [sm=smiley13.gif]
За синоќашно се надевам ќе пишам овие два-три дена,дете однесовме кај баби и дедовци,ама за утринско од вчера има што да се каже [sm=smiley2.gif] Си дојде мм нешто до дома од работа да земе и падна добар секс,претпладневен,онака швалерски,кратко,ама слатко [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
И пак ќе ви кажам,доста пишувавте анонимно,децата не ви се донесени од штркот [sm=zz_rolleyes.png]

deluxe -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (14.3.2014 23:31:12)

Мами и ние го практикуваме тој т.н швалерски ,набрзина[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Така беше и вечерва,начекавме некоја минутка тишина и се сплеткавме[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ама слатко е ,па и да е кратко[sm=bravo.gif]

sandriana RR -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (15.3.2014 21:24:10)

Хехеххехе, радо га се сечам бе [sm=jezicek.gif]
Мене до скоро ме држеше фригидноста, откако дознав за бременоста (значи 4ти месец), освен кога станува критично за бракот, па мора да се исполнат брачни обврски [sm=smiley36.gif]. АМА, за среќа, изглеа се средуваат хормони, па јас ќе се пофалам за попладневното искуство од денес - и ќе ја искористам фразата на Везилка за тинејџерскиот секс од страст [sm=smiley36.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (27.3.2014 13:58:32)

Zavcera....kratko i slatko....denes resivme pak da povtorime,da vidime sto sme zapamtile[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tnade -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (14.4.2014 22:27:42)

vo 4 saat sabajle me budi mm, da sum miela sadovi be....sveki gi ostavila on mene me nabeduva si gi osavila sadovite, aj gi zamiv i se vrativ vo krevet da spijam ama si dobiv partija seks kako izvinuvanje za toa sto me razbudi, posle dooooolgo vreme bese uauu sakam pak ama vecerva nema [sm=smiley19.gif]

Палешка РР -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (14.4.2014 22:38:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: tnade

vo 4 saat sabajle me budi mm, da sum miela sadovi be....sveki gi ostavila on mene me nabeduva si gi osavila sadovite, aj gi zamiv i se vrativ vo krevet da spijam ama si dobiv partija seks kako izvinuvanje za toa sto me razbudi, posle dooooolgo vreme bese uauu sakam pak ama vecerva nema [sm=smiley19.gif]

tnade, па ти остави куп купосан тањири и пак ќе падне секс.
А богами ако мене мм ме разбуди така ноќе, може и ќотек да падне [sm=smiley36.gif]

mommy_angels RR -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (14.4.2014 22:38:52)

тнаде мојов ако ме разбуди во сред ноќ за садови,јас ќе пишувам во Дали го малтретирате мажот,не овде [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
а да не бидам сосема офтопик,ве поздравувам оти маже ме чека па сабајле ќе дадам рапорт овде [sm=smiley1.gif]

miana -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (29.4.2014 10:21:36)

леле на ова неможам да се начудам [sm=zmeden.gif] Ако целта му била ова другово - ок, ама за да перам садови - НИКОГАШ!!!!! ЈАс со=коро секоја вечер имам по некоја чинија во умивалникот, децата ми заспиваат и за да не им тропам не ги мијам, ги оставам за наредниот ден. ММ да ме разбуди за садови - аууууууу лошооооо!!!

Иначе да се вратиме на темава [sm=jezicek.gif]
Минатата вечер а и пред минатата беа екстра [sm=jezicek.gif]
После кавга најслатко е [sm=jezicek.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (29.4.2014 11:11:27)

Ehhh jas ja zaboraviv temava[sm=smiley36.gif]
Vo sabotata bese ludo i nezaboravno,go zaspavme detuleto i u vo drugata soba, offff so site saltanati bese,mi trebase takvo nesto
Vcera isto ,ama ne bese do tolku strastveno..[sm=smiley1.gif]

Defne90 RR -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (29.4.2014 14:52:51)

Aјде и јас да напишам нешто овде,малово додуше многу ретко не остава да се погалиме со мм ама ете синоќа некаде успеа да отспие 2 часа без да стане па си завршивме работа со мм.Страсно и неописливо беше и доста долго траеше,хе хе се надевам дека нема да морам да чекам пак долго до следниот пат. [sm=smiley1.gif] П. с. богами е најслатко после кавга Миана, целосно се согласувам со тебе.[sm=smiley1.gif]

bucko mal -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (30.4.2014 13:38:48)

Nie pa posle kavga ne reagirame,treba da pominat nekolku dena za da se vratime vo normala[sm=smiley36.gif]
Inaku ne temava nemam sto da se pofalam.Pre dva dena se spremavme na veliko arno ama M ne ne ostavi.I taka, valjda ke ozdravi do vikendov,zalno e vikend da se propushti[sm=smiley1.gif]

deluxe -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (1.5.2014 0:04:53)

Nie pa posle kavga ne reagirame,treba da pominat nekolku dena za da se vratime vo normala

Потпис!!! тогаш сум како кактус,боцкам се околу мене.нема шанси да ми се приближи[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

marchi -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (14.5.2014 0:41:38)

ama sega sto provocirate so vakvi muabeti???? [sm=smiley36.gif] inaku [sm=smiley20.gif] za temava [sm=smiley36.gif]

mommy_angels RR -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (25.5.2014 10:57:19)

Е после синоќа можам слободно да кажам BACK IN THE GAME [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Дете ни беше кај баба и дедо на спиење и ние конечно си добивме цела спална само за нас.Си мислев сме заборавиле како треба,ама всушност ние време и услови сме немале [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ова дава надеж дека кога дете ќе порасне,ќе живнеме ние во спална.А и се замислив,таман нејзината соба е спремна,не е лошо да почне да се учи таму да си спие [sm=smiley9.gif]

deluxe -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (27.5.2014 0:34:14)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Е после синоќа можам слободно да кажам BACK IN THE GAME [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Дете ни беше кај баба и дедо на спиење и ние конечно си добивме цела спална само за нас.Си мислев сме заборавиле како треба,ама всушност ние време и услови сме немале [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ова дава надеж дека кога дете ќе порасне,ќе живнеме ние во спална.А и се замислив,таман нејзината соба е спремна,не е лошо да почне да се учи таму да си спие [sm=smiley9.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Мами и јас бев со таа надеж дека кога детето ќе порасне....Ама стигна едно друго дете и ни ги стави плановите во стенд бај[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mommy_angels RR -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (27.5.2014 7:44:58)

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Мами и јас бев со таа надеж дека кога детето ќе порасне....Ама стигна едно друго дете и ни ги стави плановите во стенд бај[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

хиххихих ама јас мислев кога навистина ќе порасне [sm=smiley36.gif],онака знаеш некои 19,20 години,па таа со друштво ,а ние старци по дома да се журкаме [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  4 5 [6] 7 8   Следна страница >   >>