mommy_angels RR -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (23.3.2015 8:35:59)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana RR Нашето дружење бешe сабајлечки со првите петли и не можам да се пожалам убаво си поприкажавме,онака да ни тргне денот[sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR Доста само се жалев,сега и да се пофалам [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Не е од синоќа,од прексиноќа е ама вреди да се спомне.Конечно излеговме од рутината и падна хот,хот,хот секс.Не сме остареле пустите ние ,туку требало малце повеќе да се ангажираме.А за местото на случувањето не кажувам,оние чистите и гадежливите ќе ме искараат [sm=smiley2.gif],па и некоја лекција може ќе ми одржат [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Вака трај си и прај си [sm=jezicek.gif] mommy poveli изненади не Хехе Луκајана таму не можам да напишам веќе го имам нна списоκ. Туκу да ви κажам и синоќа се офајдив. Намеρата ми беше да заспијам дете па да дотρчам κај маже,аρно ама и јас сум заспала. Е κога се ρазбудив оκолу 1 по полноќ пρавец κај него. Дневна доза си е дневна доза, вρеме и место не смее да се биρа
|
|
|
|