Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ajde posto vas ve nema na temava da se pofalam za sexot od sredata,ednostavno odlino bese.Osobeno posto se sluci posle apstinencija od nedela dena bidejki mm bese na pat.i vcera bese super.vo cetvrtokot go zaspivav sinko pa sum zaspala i jas pokraj nego.Ama ete nadohnadivme vcera intoa kvalitno. ama ovaa nedela povtorno ke pauzirame ke go ceikam mm da se vrati od pat
Ајде тука да си се пријавам,од синоќешната Валентајнско-Трифунска ноќ Убава сочна ноќ,со винце , мноогу бакнежи,и квалитетна партија секс Убавини,денес сум како нова Јас да го скршам мразот на темава,ајде пријавувајте се,сигурно вчера не бевте само на вино
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
I jas melanija nemam sto da pisuvam za vcera.Se vrativme od vecera i maz mi vednas si legna.I nemase ni vince ni emotivna nok polna so strasti.Ama ete toa e. a ovaa godina si ostanav i bez podarok.
Од пρед 2 недели не сум пишала значи после пауза од месец и пол пρативме дете κај баба и дедо и ние κо шо бевме запечени долго и стρасно си водевме љубов...чудно дуρи и што тρаеше долго, сρеќа што бебе не се ρазбуди па да тρебаше да пишувам во Сеκс на ρати А да дρугиот ден имаше и ρепρиза
Ај што се сечаме,туку и почнавме да си раскажуваме со мм што беше тоа За синоќашно се надевам ќе пишам овие два-три дена,дете однесовме кај баби и дедовци,ама за утринско од вчера има што да се каже Си дојде мм нешто до дома од работа да земе и падна добар секс,претпладневен,онака швалерски,кратко,ама слатко И пак ќе ви кажам,доста пишувавте анонимно,децата не ви се донесени од штркот
Мами и ние го практикуваме тој т.н швалерски ,набрзина Така беше и вечерва,начекавме некоја минутка тишина и се сплеткавме Ама слатко е ,па и да е кратко
Хехеххехе, радо га се сечам бе Мене до скоро ме држеше фригидноста, откако дознав за бременоста (значи 4ти месец), освен кога станува критично за бракот, па мора да се исполнат брачни обврски . АМА, за среќа, изглеа се средуваат хормони, па јас ќе се пофалам за попладневното искуство од денес - и ќе ја искористам фразата на Везилка за тинејџерскиот секс од страст
vo 4 saat sabajle me budi mm, da sum miela sadovi be....sveki gi ostavila on mene me nabeduva si gi osavila sadovite, aj gi zamiv i se vrativ vo krevet da spijam ama si dobiv partija seks kako izvinuvanje za toa sto me razbudi, posle dooooolgo vreme bese uauu sakam pak ama vecerva nema
vo 4 saat sabajle me budi mm, da sum miela sadovi be....sveki gi ostavila on mene me nabeduva si gi osavila sadovite, aj gi zamiv i se vrativ vo krevet da spijam ama si dobiv partija seks kako izvinuvanje za toa sto me razbudi, posle dooooolgo vreme bese uauu sakam pak ama vecerva nema
tnade, па ти остави куп купосан тањири и пак ќе падне секс. А богами ако мене мм ме разбуди така ноќе, може и ќотек да падне
тнаде мојов ако ме разбуди во сред ноќ за садови,јас ќе пишувам во Дали го малтретирате мажот,не овде а да не бидам сосема офтопик,ве поздравувам оти маже ме чека па сабајле ќе дадам рапорт овде
леле на ова неможам да се начудам Ако целта му била ова другово - ок, ама за да перам садови - НИКОГАШ!!!!! ЈАс со=коро секоја вечер имам по некоја чинија во умивалникот, децата ми заспиваат и за да не им тропам не ги мијам, ги оставам за наредниот ден. ММ да ме разбуди за садови - аууууууу лошооооо!!!
Иначе да се вратиме на темава Минатата вечер а и пред минатата беа екстра После кавга најслатко е
Ehhh jas ja zaboraviv temava Vo sabotata bese ludo i nezaboravno,go zaspavme detuleto i u vo drugata soba, offff so site saltanati bese,mi trebase takvo nesto Vcera isto ,ama ne bese do tolku strastveno..
Aјде и јас да напишам нешто овде,малово додуше многу ретко не остава да се погалиме со мм ама ете синоќа некаде успеа да отспие 2 часа без да стане па си завршивме работа со мм.Страсно и неописливо беше и доста долго траеше,хе хе се надевам дека нема да морам да чекам пак долго до следниот пат. П. с. богами е најслатко после кавга Миана, целосно се согласувам со тебе.
< Поракaта ја уредил Defne90 -- 29.4.2014 14:53:15 >
Nie pa posle kavga ne reagirame,treba da pominat nekolku dena za da se vratime vo normala Inaku ne temava nemam sto da se pofalam.Pre dva dena se spremavme na veliko arno ama M ne ne ostavi.I taka, valjda ke ozdravi do vikendov,zalno e vikend da se propushti
Е после синоќа можам слободно да кажам BACK IN THE GAME Дете ни беше кај баба и дедо на спиење и ние конечно си добивме цела спална само за нас.Си мислев сме заборавиле како треба,ама всушност ние време и услови сме немале Ова дава надеж дека кога дете ќе порасне,ќе живнеме ние во спална.А и се замислив,таман нејзината соба е спремна,не е лошо да почне да се учи таму да си спие
Е после синоќа можам слободно да кажам BACK IN THE GAME Дете ни беше кај баба и дедо на спиење и ние конечно си добивме цела спална само за нас.Си мислев сме заборавиле како треба,ама всушност ние време и услови сме немале Ова дава надеж дека кога дете ќе порасне,ќе живнеме ние во спална.А и се замислив,таман нејзината соба е спремна,не е лошо да почне да се учи таму да си спие
Мами и јас бев со таа надеж дека кога детето ќе порасне....Ама стигна едно друго дете и ни ги стави плановите во стенд бај
Мами и јас бев со таа надеж дека кога детето ќе порасне....Ама стигна едно друго дете и ни ги стави плановите во стенд бај
хиххихих ама јас мислев кога навистина ќе порасне ,онака знаеш некои 19,20 години,па таа со друштво ,а ние старци по дома да се журкаме
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.