Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Е конечно можам да речам дека со мажле водевме љубов после две ипол години.Ама дефинитивно си има разлика од секс на брзака до страсно водење љубов со гооолема доза на емоции.Децата ни се смилуваа и спиеја цело време.А ние си ги подгреавме страстите и секако ја запаливме спалната со нив.Па после едночасовното уживање можам да појдам и освежена си легнам да спијам.
Е конечно можам да речам дека со мажле водевме љубов после две ипол години.Ама дефинитивно си има разлика од секс на брзака до страсно водење љубов со гооолема доза на емоции.Децата ни се смилуваа и спиеја цело време.А ние си ги подгреавме страстите и секако ја запаливме спалната со нив.Па после едночасовното уживање можам да појдам и освежена си легнам да спијам.
Темава не е раздрмана оддамна Мене ме удриле хормониве во глава едвај чекам утре ми завршува да му се нафрлам ко некоја нимфоманка сум де , се вадам на тоа божем дете правиме ама ми се сака секој ден
Ма и мене ми се сака само го зјапам мм ко манијак некој, ептен ми е секси овие денови ама не ми е угодно да имаме кога имам мензис Ама ќе надокнадиме како и да е
Откако ослабев 7 килограми либидово некако многу ми скокна Само на тоамислам. Вчера беше многу интересно само што се истуширав, сопругот не дочека ни да се избришам.....
Devojki daj be kazete kako da si go podobram libidoto, ke mi se unisti brakot ako vaka prodolzam. Ima li nekakvi preparati za ovaa rabota? MM tolku mngou me ispolnuva so ljubov i go sakam, ama koga ke dojde vreme za taa rabota nekako kako da se podrazbira deka treba da se sluci i jas gubav zelba- katastrofa!! Soprugot odma si pravi filmovi deka ne go sakam, deka imam drug, a jas ednostavno nemam zelba ne mi paga na pamet...Sovet?
Од извесни причини ќе морам овој пат анонимно Пред 2 вечери сме имале секс каков никогаш до сега, а заслуга за тоа е едно играче што овој пат решивме да го воведеме во игра, а тоа е вибрирачки прстен. Ако не сте пробале или ако ви е згаснат сексуалниот живот веднаш да си го купите. Малку е скапо за еднократна употреба, ама вреди за секој денар, неописиво задоволство, сега мислам дека нема да можам без него
Lele zenski morav da se stavam anonimen hahaha nekako sram me fati ama vcera 3 pati padna sex, ufff odamna vaka ne sme imale tolku zestoko cel den pocna od sabajleto na ranina, mm me razbudi celiot zapalen vo 4 sabajle, posle otidovme na rabota i ete go kaj 13h sms dojdi do kaj mene vo kancelarija i mi vika odi do gore vo kancelarijata sto e prazna zemi go klucot sega ke dojdam...leleee si rekov pak ako e toa i taka ispadna na masava bas vozbudlivo si vikam nekoj da ne ne vidi be gazdive se ropaat na mrtvo hahaahh i vrvot bese vecerta bevme izlezeni sinoka pievme vince ova ona i koga se vrativme ka 1 i 30 pak udrivme 3 tura malku podolga bese ovaa...i sabajlevo edvaj stanav ajj dosta se iznapisuvav...
Devojki daj be kazete kako da si go podobram libidoto, ke mi se unisti brakot ako vaka prodolzam. Ima li nekakvi preparati za ovaa rabota? MM tolku mngou me ispolnuva so ljubov i go sakam, ama koga ke dojde vreme za taa rabota nekako kako da se podrazbira deka treba da se sluci i jas gubav zelba- katastrofa!! Soprugot odma si pravi filmovi deka ne go sakam, deka imam drug, a jas ednostavno nemam zelba ne mi paga na pamet...Sovet?
Анонимен, еве во ОВАА ТЕМА може ќе најдеш некој совет.
Доста само се жалев,сега и да се пофалам Не е од синоќа,од прексиноќа е ама вреди да се спомне.Конечно излеговме од рутината и падна хот,хот,хот секс.Не сме остареле пустите ние ,туку требало малце повеќе да се ангажираме.А за местото на случувањето не кажувам,оние чистите и гадежливите ќе ме искараат ,па и некоја лекција може ќе ми одржат Вака трај си и прај си
Ајде да се чекирам и јас тука нека стои датата.Хехехе дека малку бевме подзаборавени на тоа поле.И што да речам,кратко ама слатко,полно со емоции и еден куп прегратки и бакнежи после кои очекувано си дојде и врвното задоволство.
Доста само се жалев,сега и да се пофалам Не е од синоќа,од прексиноќа е ама вреди да се спомне.Конечно излеговме од рутината и падна хот,хот,хот секс.Не сме остареле пустите ние ,туку требало малце повеќе да се ангажираме.А за местото на случувањето не кажувам,оние чистите и гадежливите ќе ме искараат ,па и некоја лекција може ќе ми одржат Вака трај си и прај си
Само што се истуширав,мм не дочека да се избришам,веднаш ми ја соблече бањарката и веднаш почнаа тие т.н патувачки бакнежи кои водат кон секс,па пороа орален секс имавме и на крај некое поинакво издание на мисионерска поза.Иако сеуште сум во првото тримесечие во бременоста,сепак докторката ни дозволи.
< Поракaта ја уредил Snow Angel -- 21.3.2015 16:50:34 >
Нашето дружење бешe сабајлечки со првите петли и не можам да се пожалам убаво си поприкажавме,онака да ни тргне денот
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR
Хехе Луκајана таму не можам да напишам веќе го имам нна списоκ. Туκу да ви κажам и синоќа се офајдив. Намеρата ми беше да заспијам дете па да дотρчам κај маже,аρно ама и јас сум заспала. Е κога се ρазбудив оκолу 1 по полноќ пρавец κај него. Дневна доза си е дневна доза, вρеме и место не смее да се биρа
Расположение на ниво денеска.Синоќа баш убаво си се посветивме еден на друг и си ги оживеавме заспаните страсти.И баш се зближивме убаво после долго време и на емоционално ниво.А колку само ни годеше и на двајцата тоа,Дај боже да се повторува почесто
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.