|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
19.9.2013 20:39:46   
mosa
deluxe,Felly,Tanjat7880 fala vi na site.Da bev deneska na razgovor za rabota.
Bevme po nekolku devojcinaj vo kancelarijata,i ne prasuvaa za naseto obrazovanie i rabotno iskustvo.Potoa taa ni objasni za rabotata.i tolku slednata nedeka ke ni se javat na tie sto ke bidat izbrani.
E sega zdravje boze ke cekam do slednata nedela.ke vidime kako ke ispadne.
I da posakuvam site stoi nemame rabota da si najdeme.Da ne sedime po doma .
Ajde ve guskam user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 251
20.9.2013 8:11:17   
Malecka23
Dobro utro zenski kako ste?Povelele kafica.Ja go pominav odsabajle redot uste malku i vtoroto ke go pocnam
user posted image

Odamna me nemase ama ne mozev glava da krenam.So mila kako ne spotera strasen osip da ne recam alergija 8zapcinja naednas vadi plus viroza edna nedela i uste ne sme doleceni.Se cudam samata od kaj mi e silata se sama sto protirkav ama toa e majka:).Ve citkav jas povremeno ne sum ve zaboravila.Imajte ubav den jas otidov da pravam zimnica gambi vo pavlaka i sirenje koj saka neka poveli

(Одговор на членот mosa)
Непосредна врска до пораките: 252
20.9.2013 9:14:52   
Felly RR
Навистина долго те немаше Малечка, ајде само се што иди со лесно нека поминува. Ние ќе издржиме, само user posted image нека се добри.
Моса, ајде стискаме палци, за убави вести следната недела.
Имајте убав викенд!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 253
20.9.2013 9:19:03   
Bethany
Добро утро, и јас сум за кафенце, фала Малечка!
Ај само што побргу да се опоравите user posted image

Моса, чекаме убави вести, се надевам ќе те примат!

Јас еве седнав да ве поздравам, па потоа ќе излезам да барам топлинки за син ми, вчера ништо не стигнав да видам.
А веќе вклучив машината за перење, имам уште две плус, што да правам, неделата (ефтина струја де) не може да се чека user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 254
20.9.2013 9:28:20   
miana
Кај сте бе жени???? Што си правите денес?
Леле Малечка,јас сакам гамби со павлака,ама кога ке бидат готови user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 255
20.9.2013 16:18:13   
Malecka23
eee za mesec dena te cekam na gambi:)

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 256
20.9.2013 16:49:56   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

Браво Малечка23 со зимницата стварно алал да ти штом си стасале се.Јас брука сум изгледа најмрза сум овде,ама нисто немам направено,а ниту знам да направамuser posted image user posted image Тапа сум за зимница,ама па за друго јадење сум магистерuser posted image мислам стварно не ме интересира,бидејќи можи други ми го берат гајлето

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 257
20.9.2013 17:09:44   
Мамичка85
AAAAAAAAA bas mi se dopaga sto pocnaa muabetite za zimnica hahahahah user posted image alal da Vi e jas ovaa godina kako user posted image majka mi resi da me postedi pa ke mi napravi nesto sitno da ne e bez ic veke mi dade gem od slivi i apetitka pa sledno saka malce juvki i tarana ama sledna esen ke naodknadam user posted image pozz i imajte ubav ostatok od denot user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 258
20.9.2013 17:30:55   
Bethany
Кај сте женски?
Ајде јас да ве почастам со благо и сокче, вчера имавте частенка, па да не ви дојдеше многу, па сочував за денес user posted image

user posted image
user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 259
20.9.2013 17:59:37   
mommy_angels RR
ааа Бетани како што ми е низок притисокот денес,блакцето и сокчето како мелем ми дојдоа

Непосредна врска до пораките: 260
20.9.2013 19:00:30   
Felly RR
Гледам останало од сокчево, тамам ми дојде за освежување. А ќе си земам и од благото, не одбивам. user posted image Денес ко последен работен ден, пред викенд, баш трчкање имав наваму натаму. Ај викендов ќе одмараме.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 261
20.9.2013 19:09:49   
Carrie RR
Таман остана уште едно сокче за мене user posted image Фала Бетаниии user posted image Жени имајте убава петочна вечер user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 262
20.9.2013 22:27:24   
mosa
Felly ,Bethani fala vi na dvete za pozitivnata energija .
Iskreno da kazam platata sto se nudi ne e mn tokens, no sepak mi se svigaat uskovite sto se nudat .zdravje boze ke vidime sto ke bide .
Pozdrav i od mene i imajte si ubava vecer

BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 263
21.9.2013 0:24:51   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23

Браво Малечка23 со зимницата стварно алал да ти штом си стасале се.Јас брука сум изгледа најмрза сум овде,ама нисто немам направено,а ниту знам да направамuser posted image user posted image Тапа сум за зимница,ама па за друго јадење сум магистерuser posted image мислам стварно не ме интересира,бидејќи можи други ми го берат гајлето

Не се секирај еве уште една мрза, абер немам да почнам, лани и трудна бев и жна работа одев и зимница направив, а годинава демек на породилно сум немам ништо испланирано за зимница

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 264
21.9.2013 7:03:49   
deluxe
Добро утро!!! Сноу јас и ти ги применуваме црогорските заповеди како беше??кога ќе видиш дека работат ,тргни се настрана, да не сметаш....user posted image user posted image еве повелете ајварче,не сум мрзаuser posted image
user posted image
и најважното кафеееuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 265
21.9.2013 8:37:59   
mommy_angels RR
добро утро ,делукс убаво кафенцето,на здравје нека ни е
... си станувам сабајлево,гледам убав ден на повидок,убав празник и си викам ќе се погоди денот...... арно ама се качувам во градски и околу мене три бабички..... ај погодете колку чини гробното место,колку чини погребот,кој каде сака да биде закопан user posted image .....сите информации ги имам во глава user posted image ...не дека нема таму да отидеме сите,ама 30 години баш па и не е нешто што би сакала да го знам

Ајде појадокот од мене ова утро
user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 21.9.2013 8:41:13 >

Непосредна врска до пораките: 266
21.9.2013 10:28:31   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

добро утро ,делукс убаво кафенцето,на здравје нека ни е
... си станувам сабајлево,гледам убав ден на повидок,убав празник и си викам ќе се погоди денот...... арно ама се качувам во градски и околу мене три бабички..... ај погодете колку чини гробното место,колку чини погребот,кој каде сака да биде закопан user posted image .....сите информации ги имам во глава user posted image ...не дека нема таму да отидеме сите,ама 30 години баш па и не е нешто што би сакала да го знам

Ајде појадокот од мене ова утро
user posted image

мами ејнџелс ,ете додади го мојот ајвар во трпезата со здрава храна,мислам дека и тој спаѓа тамуuser posted image user posted image пука од витамини user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 267
21.9.2013 10:36:15   
Bethany
Добро утро, ете јас ќе земам од лепчето на мами_ејнџелс и од ајварчето на Делукс..
Мммм, вкусно user posted image

убав викенд user posted image

Непосредна врска до пораките: 268
21.9.2013 10:41:43   
mommy_angels RR
мами ејнџелс ,ете додади го мојот ајвар во трпезата со здрава храна,мислам дека и тој спаѓа тамуuser posted image user posted image пука од витамини

пука или не,ама послатко од топло лебче со ајварче и сиренце нема

Непосредна врска до пораките: 269
21.9.2013 10:42:31   
Mihaela 2010
Dobro vi utro,jas da ve zirnam pa da pravam dorucek,kako mi se prijalo ajvar ne ste svesni

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 270
22.9.2013 12:43:23   
Snowhite RR
Добар ден, вчера убав ден навистина го искористивме да прошетаме до родното место на мајка ми, во едно битолско село, каде го поминала детството, а богамии јас, како мала секое лето бев таму на поседок кај баба, се изнадишивме чист воздух, се прошетавме, си собравме лешничина и оревчина и одморени се вративме. Денеска ќе видиме што ќе правиме, уште немаме планuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 271
22.9.2013 12:49:16   
AneLav RR
Кај сте бе жени, перете чистите пеглате денес на евтина струја а?Јас за промена последниве две недели сум кај мама и фала Богу ама баш ништо не правам. Многу сум мрзлива дури ми е срам од мајка ми , а таа пак межали ми викаако одмори се малку
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 272
22.9.2013 13:32:17   
mommy_angels RR
Мајка Анелав,МАЈКА user posted image
Добар ви ден или чистите или шеткате,јас тоа првото... на 15 мин кафе пауза сум па само да ве поздравам

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 273
22.9.2013 23:08:53   
bucko mal
user posted image

user posted image

ajde zeni da ve pocastam malku

You have to dream if before you can do it.

Непосредна врска до пораките: 274
23.9.2013 9:26:00   
mommy_angels RR
мх,мх,мх Буцко мал убаво за очи ,а богами и стомак user posted image
ајде од мене појадок,јас вака го стартував денот,поздраво,здравје user posted image
user posted image
user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Наставниците.
пеперутка16

Какво е вашето мислење за педагозите (стручните асистенти) во нашите градинки и училишта?

Добри експерти. (0%)

Лоши експерти. (0%)

Немам став. (0%)

Број на сите гласови: 0

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!