|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
9.10.2013 19:16:51   
Tanjat7880
Iiiiiiiiiiiiiii,mommy anges,bash taka od denes za utre ZATVARAME?!Ahhhhh,taka beshe I so nashata firma koja celi 60 godini raboteshe,preku nokj se zatvoriii...zalam I ti posakuvam srekja oti ke ti treba!A da,jas se ukluciv za viskito,dali moze edno duplo za vaka zena bez rabota so BOGAT STAZ?!

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 451
9.10.2013 20:04:35   
mama_06
Стварно и мене не ми се верува дека туку така денес се затвараат фирми и луѓето се фаќаат на препад. А реално е, стана и секојдневие.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 452
9.10.2013 20:43:22   
Felly RR
Ох мами, баш ми е жал, ама ајде може ќе испадне па некоја подобра прилика.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 453
10.10.2013 2:18:02   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Добро утро жени. Вчера бев во Скопје на интервју за вработување во УЈП, кое траеше 3 минути со неколку општи прашања и неколку стручни, за тие што ќе влезат во потесен круг ќе има писмено тестирање, па ќе видиме, не се надевам многу, зашто немам ниту пријател, ниту книшка, ама ајде реков да си ја пробам среќата. И така, си се видов и со sandraina rr i vezilka rr и така прекапана си легнав сношти, а пак денеска денов само за спиење е

da ne te intervjuirase eden nizok polnicok??bas me interesira

Не, три женски беа
Ух нозеве ми смрзнаа, два дена ме нема, не можам да ве дочитам по темиве, па и чорапи не си облеков
Мартинс мам мило ми е што те читам, се надевам дека се ќе биде во ред
Мамис ејнџелс еве ти една од менеuser posted image и да не се секираш ќе си најдеш нова работа, можеби и подобра од оваа, јас секогаш викам, после дождот доаѓа сонце, само главата горе

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 454
10.10.2013 5:27:04   
bucko mal
Zdravo zeni,ic ne mi se dopagja koga ke slusnam nesto vaka mommy_angels ti posakuvam da si najdesh podobra rabotauser posted image user posted image
Jas nisto nemam za falenje,deckive mi se nastinati.nemaat tem.ama kashlanje I slajmovi imaat mnogu.I taka eve treti den terame so nokno dezurstvo. Ajde nesto da ve pocastam za ubav denuser posted image
user posted image
user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 455
10.10.2013 7:56:41   
Tanjat7880
Dobro utroooo,nemozam kafe da "vi turam",neshto nesakauser posted image
Nego doagja doolgg prodolzen vikend so ubavi skoro letni temperatuiri,pa kako ke go upotrebite istiot A?
Jas mozejki sosednava drzava da ja shetam ke si ostanam doma I ke se zurkam so krpata I prozorite I zavesite I taka,ludo ke bideuser posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 456
10.10.2013 9:31:05   
mama_06
Кој ке се јунак изнајде мене да ми свари кафе? Мене ми претече, па како малку да спастирам по две мали и едно големо дете, уште и рингли да чистам. Ама to e, s..t happens.

Непосредна врска до пораките: 457
10.10.2013 9:37:12   
Bethany
Добро утро!
Дождлив ден денес, ама некако убав, па и класична музика пуштив од сабајле, одамна несум, а сакам одвреме навреме, па ме и таа опушти, ептен смирува нерви. Ви препорачувам user posted image

Од мене чајче, со јаболко и цимет, мај фејворит user posted image
user posted image

Мама_06, еве кафенце , ако милуваш овакво, топло се уште, до тука мирише user posted image
user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 458
10.10.2013 9:39:32   
Tanjat7880
I eve pak se trudev I neuspeaF,neznam zoshto I eve vakvo ke ti turam mama_6user posted image I edno za meneuser posted image nazdravje neka ni seuser posted image

Непосредна врска до пораките: 459
10.10.2013 9:43:35   
Tanjat7880
user posted image
E tuka se vronajdov,shto mislite vie A?

Непосредна врска до пораките: 460
10.10.2013 10:26:24   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image

Лелеее, ми го разубави денот TanjaT и ние старкиве малку да се израдуваме user posted image user posted image user posted image
Девојки, убав ден! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 461
10.10.2013 10:31:07   
Палешка РР
А инаку чајчево од Бетани на екс го испив, сега нема за вас user posted image
Ама како убаво ми легна, ммм user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 462
10.10.2013 10:48:17   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

user posted image

Хе, хе поздрав и од мене, лева старка, одлично. Ајде добро утро жени. Се спремате за споен викенд? Башка најавија убаво време за викендот, леле, леле, мераци.

Непосредна врска до пораките: 463
10.10.2013 11:25:59   
Carrie RR
Жени кафе сте испиле а?? ако, ако, ќе си направам јас сега едно. леле каква мрза ме фатила денес да знаете ко од денес да почнал продолжениот викенд user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 464
10.10.2013 12:06:38   
sandriana RR
user posted image
АЈде кој е за кафе пауза, повелете user posted image
Мами_ејнџелс, значи во оваа држава може се да се очекува , освен фер однос user posted image Ајде, ќе излезе некоја подобра прилика, верувам.

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 465
10.10.2013 12:29:19   
mama_06
Фала ви за кафето Бетани и Тања, малку ми се излади али баш ми појде на срце.
А муабетот со патиките јас одавна го протежирам и како што идат годиниве се повеќе ми одговара. Абе, стара кока-добра јуха. Јухуууууу

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 466
10.10.2013 12:33:05   
LoveableMe RR
Мами енјџелс, викаат кога една врата се затвора, друга се отвора. Да ти посакаме и тебе поубава врата да ти се отвори. Позз

Непосредна врска до пораките: 467
10.10.2013 13:42:15   
mommy_angels RR
Ќе се отвори,знам јас дека ќе биде така,секое лошо за добро е,го научив јас ова оддамна,на потешкиот начин. Туку зошто се мора со турбуленции во животот,сакам малку мир и сталоженост,ама изгеда нема. Најверојатно така ќе ми биде досадно.
Бетани ептен ме погоди со чајчево и мене ми е фејворит,ама Палешка се испила,нема веќе user posted image
Ставај друго

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 468
10.10.2013 13:55:01   
Bethany
Еве мами, повели
user posted image

А еве и пита со јаболки, леле ќе пукнам колку ми се јаде user posted image
user posted image

Значи, јаболките слабо јадам свежи, ама се сакам од нив user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 469
10.10.2013 14:22:13   
Палешка РР
Бетани, јаболкава и слатко-благото од нив, добри се за диета, слободно може да си ручкаме...и јас сум за user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 10.10.2013 14:24:05 >

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 470
10.10.2013 14:26:06   
Felly RR
Море и да не се за диета, пак ќе си земам, како ми се каснува и мене. Мхмхммuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 471
10.10.2013 14:46:48   
miana
Ubav den od mene devojki..Kako ste? Ve citam sabajlevo,ama nekako nemav vreme da pisam.Sega koga ja vidov strudlava si rekov ke pisam. Ste me podenale da pravam strudla i ke pravam denes,pa ke ve pocastam utre.I onaka imam preubavi jabolka na drvo :)

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 472
10.10.2013 14:59:19   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Ubav den od mene devojki..Kako ste? Ve citam sabajlevo,ama nekako nemav vreme da pisam.Sega koga ja vidov strudlava si rekov ke pisam. Ste me podenale da pravam strudla i ke pravam denes,pa ke ve pocastam utre.I onaka imam preubavi jabolka na drvo :)

E ako ja pravish so gotovi kori shtrudlata od tebe baram receptuser posted image
Ic ne ti trebashe ovaa shtrudla,eve I jas ke ja pravam I toa se zaradi tebeuser posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 473
10.10.2013 15:03:27   
miana
user posted image user posted image user posted image user posted image
ajde ke ti ja pisam receptata :)

Непосредна врска до пораките: 474
10.10.2013 15:05:57   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

user posted image user posted image user posted image user posted image
ajde ke ti ja pisam receptata :)

user posted image user posted image user posted image cekammmmmmm

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 475
Страница:   <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali sakate da gotvite?

DA (78%)

NE (4%)

Ponekogas (19%)

Број на сите гласови: 27

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!