|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
23.2.2014 9:00:13   
Yummy Mammy
Boga mi, vcea site vo zlatna buba mara zadlaboceni, ziv covek nemase tuka, a mene pusto mi se muabeti... user posted image

Aj dobro utro!

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1301
23.2.2014 11:49:13   
bucko mal
Dobar vi den i ubav den!
Vecerva tolku od mene otidov da nankam inaku za utre ne napisav domasnouser posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1302
23.2.2014 22:19:54   
Snowhite RR
Мене па оваа година не ми беше толку смешен, а можи и таков филм ми направија,
„Не е воопшто смешен“, рече мм и си легна мх

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1303
23.2.2014 22:42:31   
mama_06
Јас не го гледав лани, ама годинава баш ми се допадна. Сакам кога ги пердашат јавните фаци, а до година нека бидат уште повеќе директни.
Туку, ја гледавте Тијана и песната за на Евровизија? Како ви се допадна. Мене некако ми е дежаву, млака али чим не е Есма мила, се може да помине. Ама уште многу леб треба да изедеме за да ја достигнеме и надминеме ,,Црно и бело``. Откако Калиопи не се пласирз во финале, престанав да гледам Евровизија.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1304
23.2.2014 23:00:03   
Snowhite RR
Ајде на спиење женски или на медитирање за сите кои одат на работа

user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1305
23.2.2014 23:09:55   
deluxe
Еххх стварно да беше ова...утре ќе спиев,а немаше во 6 и 30 на нозе да бидам,и да ја будам ќерка ми за на училиштеuser posted image user posted image
Освен ако не се успијам како во петокот,па да и дадам убав продолжен викенд од понеделничкиuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1306
24.2.2014 7:51:19   
mommy_angels RR
Добро утроооооо,облачно утро,да знаете како ми доаѓа да си се вратам во топлото креветче user posted image
Ајде освестете се
user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1307
24.2.2014 8:03:16   
Tanjat7880
Dobro utro I od mene,eve OSVESTENA SUM SKROZ
Losh vikend imav,G mi fati I stomacen virus I virusce so temperatura I bolka vo uvoto,dve vo edno,oddamna vaka ne padnal a jas vekje sila nemam da trcam po dezurni.
I vcera ko nishto da ne bilo,utrovo si se spremi I si otide vo shkolouser posted image Golem e I jas se pomalku mozam da vlijaam na negovite odluki I na negovoto vremeuser posted image
Ajde Gospod da go cuva I vecno da go ima ovoj optimizam I ovaa borbenost...shto drugo da kazam

Непосредна врска до пораките: 1308
24.2.2014 8:59:44   
Yummy Mammy
user posted image

Aj dobro utro uste ednas! user posted image Ne mozam i ne mozam da stavam slika, i ne mozam!

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 24.2.2014 9:05:54 >

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1309
24.2.2014 9:07:48   
mommy_angels RR
Ех Јами мами ме измачи и мене user posted image .Ама ми се допаѓа твојот дневен план,ајде ти се придружувам и јас

Непосредна врска до пораките: 1310
24.2.2014 10:17:28   
elenak
Женски како сте? Како си поминавте викендче, шеткавте ли некаде? Во саботата ден за мерак, си прошетавме на сонце, се изнаигравме на лулашки, ама вчера попладне какво невреме фати, тамам решивме на ручек да излегуваме, кога почна да врне, град, дожд, громови од сите страни, од кола не можевме да излеземе. Ептен несвојствено за февруари, стварно да не знаеш ни како да се облечеш, нит дете како да облечеш. user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1311
24.2.2014 16:50:45   
Defne90 RR
Здраво и од мене како сте денес јас не знам зошто немам некоја посебна причина ама ете расположението ми е на екстра високо ниво.Може дека денеска се изнаспавме со децата па така си станавме сите свежи и расположени.Времето надвор ем сонце грее ем ветер силен дува па така си гледеаме преку прозорец автомобилите што минуваат по улица и за чудо денеска не бараа да ги носам надвор.Инаку гледам кафе денес нема никој ставено па ајде јас ќе ви понудам чисто онака за расположение и за убав остаток од денот.user posted image
user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1312
24.2.2014 17:07:55   
SkCura77
Убаво кафево, за мене со ѓумбир и без шеќер!
Поздрав до сите, ајде да имаме убава недела!
Да не знаете каде на форумов има тема ОТКАЖУВАЊЕ ОД ПУШЕЊЕ или нешто слично?
Се ставив на диета па сакам и цигариве да ги баталам ама тоа ќе ми биде најтешко!!!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1313
24.2.2014 17:39:00   
Defne90 RR
Леле Скцура целосно те сфаќам како ти е и јас сум пушач ама сега баш не пушам дека синко го дојам ама како се воздржувам јас си знам.Ми доаѓа да запалам посебно после јадење,ама си велам ем си штетам мене ем му штетам на моето дете.И така се откажувам.Мислам дека само цврста волја треба за да се успее во намератада се откажат цигарите.Јас девет месеци не пушев после пак почнав по една две на ден и сега пак ги прекинав.Ти стискам палци да успееш во намерата да ги откажеш цигарите.Тешка мисија е тоа ама сепак со цврста волја се е можно.user posted image

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1314
24.2.2014 17:44:28   
Defne90 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: SkCura77

Убаво кафево, за мене со ѓумбир и без шеќер!
Поздрав до сите, ајде да имаме убава недела!
Да не знаете каде на форумов има тема ОТКАЖУВАЊЕ ОД ПУШЕЊЕ или нешто слично?
Се ставив на диета па сакам и цигариве да ги баталам ама тоа ќе ми биде најтешко!!!

Мислам дека овде можеш да најдеш и да отвориш дебата околу откажувањето од цигари

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1315
24.2.2014 18:10:01   
princessa
jas go cekam mm od rabota da dojde da vecerame, pa posle ke si frknam od kafetouser posted image . Od sabajle neam pienouser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Здраво и од мене како сте денес јас не знам зошто немам некоја посебна причина ама ете расположението ми е на екстра високо ниво.Може дека денеска се изнаспавме со децата па така си станавме сите свежи и расположени.Времето надвор ем сонце грее ем ветер силен дува па така си гледеаме преку прозорец автомобилите што минуваат по улица и за чудо денеска не бараа да ги носам надвор.Инаку гледам кафе денес нема никој ставено па ајде јас ќе ви понудам чисто онака за расположение и за убав остаток од денот.user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1316
24.2.2014 23:38:34   
Melanija RR
SkCura77 ти ја посочи темата Defne90 таму го префрлив твојот пост и се надевам ќе се убедиш, поддршка имаш user posted image

Има дежурни?Ех што беља направив што ми текна у 21 саат да правам леб и сега додека се олади и јадам ете полноќ user posted image ќе се селам после у темата диета user posted image

Добра ноќ , се читаме утре на попладневно кафе user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1317
25.2.2014 11:28:38   
Defne90 RR
Добар ден женски ајде да се расониме онака вторнички со по една шолја јако турско кафенце.Мене расположението од вчера уште ме држи па ете ви испраќам полно полно позитивна енергија и една голема чоколада со кафенцето што верувам ќе ве расположи.Нели велат научниците чоколадото го подобрува расположението.user posted image Па сладете се мили мои и пијте си го полека кафенцето,јас лично обожавам да си го густирам што се вели по нашиот крај.Па имајте убав ден.user posted image
user posted image
А еве го и чоколадото
user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1318
26.2.2014 8:44:26   
mommy_angels RR
Добро утроооо! Мрзливо утро ,а? user posted image
Ајде може вака поубаво ќе тргне денот
user posted image
Сонцето ме мами надвор ,им правам ручек уште рано,рано ,се средувам и излегувам.Кој е за кафе пијанција на скопсково сонце ,ајде ,сакам друштво

Непосредна врска до пораките: 1319
26.2.2014 8:58:57   
princessa
na mm mu e rodenden deneska, nacuka 30 pa da ve pocastam
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1320
26.2.2014 9:02:49   
princessa
ubavo ubavo e nadvor, ko prolet e. Jas edvaj se izmknav od postelata, ziva nenaspana sum od moeto gavolce po cela nok sto se budiuser posted image . Ke si se posluzam od ovosjeto i da si smrknam malku i od kafeto za poubav den.
Imaj ubav den, belki ke najdes drustvo.
ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Добро утроооо! Мрзливо утро ,а? user posted image
Ајде може вака поубаво ќе тргне денот
user posted image
Сонцето ме мами надвор ,им правам ручек уште рано,рано ,се средувам и излегувам.Кој е за кафе пијанција на скопсково сонце ,ајде ,сакам друштво

Непосредна врска до пораките: 1321
26.2.2014 9:27:45   
mommy_angels RR
Друштво има,ама знаеш како е
user posted image

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1322
26.2.2014 9:36:41   
Tanjat7880
Ehejjj devojki,dobro utro!
Princessa neka mu e srekjen rodendenot na miliot I dolgi godini zaedno da si go uzivate ovoj den!
Jas mnogu vozbudena,normalno povod I pricina mojot sin I negovata nastavnicka(taa shto zamina vo penzija.Vcera se najavila zenata deka za vreme na nivnoto slobodno pladne ke gi poseti za da gi pocasti za prvata penzija.
Decata se izbezumija od srekja,pa dojdoa na idea da I napravat iznenaduvanje,pa se sobravme vcera pak nie starite na celo so edna majka koja ja biva za takvi deshavki,pa sobravme po 10 denari od sekoe dete pa kupivme hamer(ogromen)I se drugo shto imashe da se kupi I oni utrovo go pravat iznenaduvanjeto.
Veruvam radosta ke bide golema a I nastavnickata ke se iznenadi I in se voshituvam na decata za nivnata ljubov I potrebata istata da ja iskazat.Eh da mozam da vidam shto ke se sluci,veruvam ke bide moment poln so emocii od site...

Непосредна врска до пораките: 1323
26.2.2014 10:48:11   
LoveableMe RR
Здраво девојки, принцеса среќен роденденот на мм и на сите убав денuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1324
26.2.2014 12:13:10   
sandriana RR
Жени, што е ова штама - избегавте сите на сонце, а? user posted image
Принцеза, среќен роденден на мажето ти - како бре "начукал" 30 години? Па тој е у цут младости бре, дај не не фрустрирај нас со 30+ user posted image
Ај може ќе ве намамам со десерт пауза, а?
user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1325
Страница:   <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?