|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
17.2.2014 10:38:25   
Tanjat7880
user posted image
Ajde devojki,izvolte od mene denes dorucekot,nemojte da mi se zalite deka ne sum vodela smetka za vashiot rezim na ishrana I ajde se ova MAF da napravite!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1251
18.2.2014 7:52:04   
Tanjat7880
user posted image
Gledam vcerashniot dorucek ne vi ostavil vpecatok pa go ignorirate,aj da se obidam so kafevo da vidam shto ke se sluciuser posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1252
18.2.2014 8:29:11   
Палешка РР
Ooooo здраво ТањаТ како си? Многу убаво кафе си праела user posted image ...ние сме на диета знаеш...затоа...user posted image
А богами ако овој ми донесе кафе в кревет...и кафето ќе го исфрлам user posted image user posted image

Ахххх зар има подобро утро од ова? user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1253
18.2.2014 9:35:37   
elenak
Здраво женчиња, одамна не сум пиела кафенце со вас. Тенк ју Тања за кафето, а господинов баш и не мора да ми прави друштво.user posted image Инаку јас денов како си го имав испланирано за мерак ама малово увек е тука да ми расипе план, значи стандард без пропуст, на секој мој план она има контра план.user posted image Отвори очи во 6 сабајле што се нема случено со месеци наназад и сега не знам што ме чека, т.е знам, кенкање цел ден. Ајде вие имајте си убав ден, поздрав!

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1254
18.2.2014 13:50:19   
Defne90 RR
Здраво и од мене,ние овие денови по дома не се прибираме,времето е ептен убаво надвор,права пролет.Ни на децата не им се седи дома.Гледам од кафето на тања не останало,па ајде јас втора тура ставам.user posted image
user posted image
A ова е само за оние кои не се на диета,да не речете ви го саботирам режимот на исхрана.user posted image user posted image user posted image
user posted image
Па имајте убав ден.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1255
19.2.2014 8:32:35   
Tanjat7880
user posted image
Dali ve bendisuva posluzenoto devojki,ajde stanuvajte,ne ocekuva prekrasen,soncev I topol den,kade ke se sheta A?user posted image

Непосредна врска до пораките: 1256
19.2.2014 9:16:51   
Палешка РР
Многу убаво кафенце ТањаТ...а кај е оној господинот од вчера скријан? user posted image

Денес за време на пауза (на работа) ќе прошетам до паркот на чист воздух и сонце (читај на цигара) и толку...Бабите нека ги шетаат внуците, ние мајкиве многу работни сме user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1257
19.2.2014 10:44:48   
Defne90 RR
Добар ден и од мене женски,навистина ваков сончев ден не се пропушта па ајде сите на шетна.user posted image Тања гледам ти си го послужила кафето па јас ќе си се почастам,ептен ме привлече.user posted image Набрзина го пијам и не му ја седам дома отидов и јас надвор со децата.Ајде имајте убав и пријатен денuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1258
19.2.2014 19:02:35   
mama_06
Хелоу грлс, еве за ужинка за диеталките
user posted image

and for my ppl from the back, here we go
user posted image

енџој

Непосредна врска до пораките: 1259
20.2.2014 7:46:31   
deluxe
Добро утро,јас се загледав во сендвичот на Мама_06 ,од посабајле да си подкаснамuser posted image Уште оваа недела ми е дозволено месо,па од другата недела запирам,па се до Велигден збогум на месото и св остало од мрсна хранаuser posted image user posted image Затоа ајде да појачам со калориите
user posted image
Ајде повелете послужете се,јас веќе лижам прстиuser posted image user posted image
....Аааа Да!! најважното ,ќе заборавев,се фрлив на јадење ,а кафето ќе го заборавев,еве и кафенце(без шеќер) за тие што апстинираат од калорииве
user posted image
Послужете се !!!

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1260
20.2.2014 8:02:59   
Tanjat7880
Eve me,stignav I jas,toa sendviceto za mene I tebe Deluxe,toa sendviceto za tebe I mene a ona drugoto odokolu neka go jadat dietalkiteuser posted image
Se blizat veligdenskite posti,taka?!
Imajte ubav den devojcinja...

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1261
20.2.2014 8:04:45   
mommy_angels RR
Јас решив да слабеам,а вие само деликатеси послужувате.Е срам да ви е user posted image user posted image user posted image
За мене само кафенцето,појакичко нека е user posted image ,на работа треба да се оди
Убав ден мили мои,иако сонцево денес изгледа ќе не саботира user posted image

Непосредна врска до пораките: 1262
20.2.2014 8:10:30   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Јас решив да слабеам,а вие само деликатеси послужувате.Е срам да ви е user posted image user posted image user posted image
За мене само кафенцето,појакичко нека е user posted image ,на работа треба да се оди
Убав ден мили мои,иако сонцево денес изгледа ќе не саботира user posted image

Pa ubavo rekov jas,ti zvakaj toa shto e od strana a centarot ostavi go...na nasuser posted image
Soncevo mozda denes I ke se pojavi no od utre dozdoviii cell vikenduser posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1263
20.2.2014 8:12:43   
mommy_angels RR
user posted image user posted image user posted image ајде може и така,ама некако малку тоа моето,во заб ќе ми влезе,дајте нешто така да засити душа,а да нема калории

Непосредна врска до пораките: 1264
20.2.2014 8:26:11   
Snowhite RR
Добро утро и од мене, додуаша мене добар ден ми е, од 5ч сум станата, а што е ова мрсно мрсно од посабајле?
Детево значи ќе ме избудали, секое сабајле наоѓа по некоја рачка за да плачи, денеска реков без плачки ќе заминиме в градинка, кога излеговме надвор му текна му студело во рацете, сакал нараквици, а вентијагата не ја облече, топло било и сега без вентијага, а на рацете со нараквици, бог да чува, да не знае човек со која рака да се прекрсти  ццц
Убав денuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1265
20.2.2014 8:52:55   
vezilka RR
Хехехех Сноу, со двете најубаво. Опасни се. Ајде добро утро. Море некое овоштие за посабајле да ставевте, вие сендвичите,и сега цел ден да ги мислиме. Ех, што сте...user posted image

НАУЧЕТЕ ГО ДЕТЕТО КАКО ДА РАЗМИСЛУВА, А НЕ ШТО ДА МИСЛИ!

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1266
20.2.2014 9:06:56   
mama_06
Едукативен поздрав
user posted image

Иначе,јас пак сум како Владава наша, 24/7 едно спиет дење,друго ноќе а трето (најголемото) може да спие во секое време. Со него немаме макаuser posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1267
20.2.2014 10:29:57   
Snowhite RR
Ова 24/7 ме потсети на една од најголемите легенди на фб, што го читав пред некој ден на нет, статус на фб: Мислам на тебе 31/7, зашто и кога спијам мислам на тебеuser posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 1268
20.2.2014 11:08:32   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Добро утро и од мене, додуаша мене добар ден ми е, од 5ч сум станата, а што е ова мрсно мрсно од посабајле?
Детево значи ќе ме избудали, секое сабајле наоѓа по некоја рачка за да плачи, денеска реков без плачки ќе заминиме в градинка, кога излеговме надвор му текна му студело во рацете, сакал нараквици, а вентијагата не ја облече, топло било и сега без вентијага, а на рацете со нараквици, бог да чува, да не знае човек со која рака да се прекрсти  ццц

Сноу,ајде Михаил е мал,ама коконава моја има 8години.Вчера одручекта одевме в парк,и си се дотерала туника и хеланки,и на главата ставила капа.Ја гледам и се чудамuser posted image Добро а каде ти е вентијагата?и викам,и таа не бе не ми студи ,супер ми е.user posted image user posted image А капата на глава??тоа и било моден додатокuser posted image user posted image user posted image Одвај се кандисавме,капата да ја извади,да облечи јакнаuser posted image да не се чудат луѓето надвор кога ќе не видатuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1269
20.2.2014 11:12:14   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Eve me,stignav I jas,toa sendviceto za mene I tebe Deluxe,toa sendviceto za tebe I mene a ona drugoto odokolu neka go jadat dietalkiteuser posted image
Se blizat veligdenskite posti,taka?!
Imajte ubav den devojcinja...

Ајде Тање ние двете да си ручкаме без грижа на совестuser posted image ,мора да ставам резерви во мене со калорииве,ќе ми требаат за понатаму.7 недели се пред мене,ќе правам детоксикација на организмотuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1270
20.2.2014 11:27:01   
bucko mal
Zdravo zencinja
Jas nitu jadam nitu pijam,tuku samo da ve pozdrava.
Oci mi pagaat za spienje,otidov da user posted image

You have to dream if before you can do it.

Непосредна врска до пораките: 1271
20.2.2014 11:31:53   
Defne90 RR
имаш право делукс со постење се прави најдобра детоксикација.Но од кога се запостува,баш би сакала да постам и јас никогаш немам постено толку голем пост,па тоа му доаѓа и духовно и телесно прочистување.имајте убав ден женски и уживајте уште денес во топлото време.Како што рече тања викендов не ќекаат дождови.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1272
20.2.2014 12:13:04   
VAGA2
Се пости од Прочка до Велигден! Така е, убаво е за организмот, да го прочистиш!

Непосредна врска до пораките: 1273
20.2.2014 12:30:12   
mama_06

Ова 24/7 ме потсети на една од најголемите легенди на фб, што го читав пред некој ден на нет, статус на фб: Мислам на тебе 31/7, зашто и кога спијам мислам на тебеuser posted image user posted image

Е стварно легендарен статус, јас немам фб веќе 3 години. За тоа време се омажив,родив 2 деца и зедов кредит.
Сега второ кафе е на ред, само што завршив дружба со смукалката.

Непосредна врска до пораките: 1274
20.2.2014 13:39:48   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Сноу,ајде Михаил е мал,ама коконава моја има 8години.Вчера одручекта одевме в парк,и си се дотерала туника и хеланки,и на главата ставила капа.Ја гледам и се чудамuser posted image Добро а каде ти е вентијагата?и викам,и таа не бе не ми студи ,супер ми е.user posted image user posted image А капата на глава??тоа и било моден додатокuser posted image user posted image user posted image Одвај се кандисавме,капата да ја извади,да облечи јакнаuser posted image да не се чудат луѓето надвор кога ќе не видатuser posted image

user posted image user posted image user posted image Znaci jas so ovaa grupa na majki se povrzuvam user posted image

Vcera kerka mi otide vo gradinka so dolnata maica odozgora vrz trenerkata. Sto bese muabetot - sestra i imase dolna maicka so Dora, i jas i kazav deka ako kaka na noshe (posto vodi inaet) ke i kupam i maicka i gakicki so Dora. I taka ona zavcera si se pridrzuvase kon dogovorot i si dobi maicka so Dora, ama ne e poentata odozdola neli, trebalo da se gleda, ja natna nekako odozgora, a jas ziva srekna sto kakala vo noshe nejkev da i go krsam merkot, sto znae dete sto e dolna a sto gorna maicka user posted image user posted image user posted image Sreka sto gakickite ne i gi dadov, gi kupiv ama gi socuvav kako nagrada za sledniot pat, da ne me zafrkne user posted image user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1275
Страница:   <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?