|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
30.4.2014 7:57:11   
mommy_angels RR
И таман се стокмив да излезам порано пред работа да призавршам некоја заостаната работа,тоа надвор истури user posted image Е не шлапам по дождов,ќе си седам овде со вас
Ај едно топло кафенце,ни треба во вака тмурно утро
user posted image

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1601
30.4.2014 8:09:21   
Tanjat7880
user posted image
Sedi si tuka Mammy,aj shto vrne no shto e kocan ladno I nema aber da se podopraviuser posted image
Od ponedelnik pokraj vrnezite ke imame I zaladuvanje...
Nego aj da si potkasneme neshtouser posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1602
30.4.2014 11:47:26   
Defne90 RR
Тања па што убав појадок си спремила,алал да ти е.Јас ќе се послужам,и кај нас тмурно време облачно,само за дома си е.И денеска ќе ни биде истата песна,по дома ќе си играме брканица со децата и ќе висиме на прозорец.Ајде женски отидов јас да спремам јадење и за децата.Имајте убав ден.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1603
30.4.2014 12:55:43   
bucko mal
Tanja kako i sekogas nema promarsuvanje vo spremanjetouser posted image user posted image
Jas se spremam za spienje ama ne mi se legnuva,malovo e nastinato i cela nok stani-legni,dezuramuser posted image
Ahhh samo neka se zdravi i zivi ama mnogu teshko se izdrzuva bes spienje.
Vi posakuvam ubav den.

You have to dream if before you can do it.

Непосредна врска до пораките: 1604
30.4.2014 16:33:45   
Melanija RR
Оф колку би сакала да сум на местото од сликичката со тој убав поглед кон морето user posted image сакам на мореееееuser posted image ама нема user posted image ќе си гледам сликички.
Tanjat7880 што сторија мајсторите бре дај нека мрднат малку да се средиш ,викни им малку, немој многу ќе зезнат нешто user posted image
miana се знае кој се форумџии user posted image туку и тебе те нема ретко те читам.Збркана сум ама заврши со постдипломската ???

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1605
30.4.2014 17:20:31   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Оф колку би сакала да сум на местото од сликичката со тој убав поглед кон морето user posted image сакам на мореееееuser posted image ама нема user posted image ќе си гледам сликички.

Мe tooooooooooo.....user posted image , а баш би сакала да бидам таму... фала за кафе, лапачка, од се ќе си мезнамuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1606
2.5.2014 7:12:04   
deluxe
user posted image
Добро утро женички милиuser posted image
Појадокот е спремен,кафенцето се лади,денес е петок уживајте во последниот работен ден од оваа недела.Од понеделник нема да бидам ранобудник,смената за училиште ни е попладнеuser posted image Ќе си нанкам овој месецuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1607
2.5.2014 10:24:29   
Defne90 RR
Здраво и од мене женски,и јас денеска ранобудна малото нешто во последно време почна да станува многу рано а касно легнува.Целата сум ненаспана.Ама ајде може и ке успеам да се рассонам со едно појако кафенце.Делукс гледам добро се потрудила околу појадокот и кафето.И баш убаво што од понеделник сте втора смена,богами станувањето рано е најзаморното нешто, барем за мене де. А нам допрва ни доаѓа тоа на ред.Поздрав женски и имајте убав ден.user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1608
2.5.2014 11:21:52   
elenak
Здраво женски, одамна не сум ве подружила за кафенце, се надевам ми оставивте. Кај нас денес сонце, со малку ветер ама нели го има сонцето ништо не ми смета. Не можам да го поднесам времево веќе, пола пролет ни отиде без сонце и топлина надвор.user posted image А чистење ме чека, треба да се спремиме за именденот на мм во вторник. Се ми се чини годинава генералка со дете од две години ќе ми биде неуспешна мисија ама ајде...user posted image

< Поракaта ја уредил elenak RR -- 2.5.2014 11:22:15 >

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1609
2.5.2014 11:30:19   
Mihaela 2010
Zdravo i od mene. I ovde gledam sonce, jas denes doma radi M sto ja vakciniravme pa ete ke se fatat 4 dena odmorce.

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1610
2.5.2014 22:46:06   
Snowhite RR
Ех па вие вρемето κаκо политичκите паρтии во пρедизбоρна κампања, во фебρуаρ пρед да дојде пρолетта ветуваше многу, сега толκу, сонцето беше пρедизвоρна κампања user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1611
5.5.2014 7:51:49   
mommy_angels RR
Добро утро,како сте ми девојчиња? Прва работа сабајлево на телевизија што ја слушнав беше-Внимавајте од времето сите сме депресивни!.Затоа јас со утринското кафенце ви нудам и еден македонски антидепресив user posted image .Ама само по еден ,да се разбереме,понеделник е user posted image
user posted image
user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1612
5.5.2014 8:15:28   
Tanjat7880
user posted image
Eve mezeto e od meneuser posted image ,oti tolku e ladno pa samo za turshija mu e majkata
Kako ste bre zenicki,kako go pominuvate ova vreme-nevreme?!
Mene mi se gleda krajot na rabotite,odtana samo ushte malku rabota za majstori I se drugo zavisi od mene a toa e vekje druga tema za placenje I kukanjeuser posted image
user posted image eve I dorucek soodveten da turam,aj nazdravje neka ni e I so novi sili vo novata nedela da terame!

Непосредна врска до пораките: 1613
5.5.2014 9:11:11   
LoveableMe RR
Mommy, Tanja ништо не помага за времево, сите сме катастрофа, ни кафе ни ракија, само убаво време е спас, евентуално добро друштво и муабет со рингерајките може да не оправиuser posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1614
5.5.2014 9:12:50   
Mihaela 2010
Bre bre Tanja so domakinka ke bese,alal da ti e
Zenski zima nadvor,ama od sreda ke se popravalo,aj da vidime,vise stud u koski mi vleze

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1615
5.5.2014 15:57:09   
Defne90 RR
Здраво и од мене женски ајде и јас да се пријавам овде.Инаку баш заприметив дека топ тема овде во кафемат ни е дефинитивно времето надвор.Хе хе не излуди сите и веќе и досадно станува ама трпение летото ни доаѓа ќе се стоплиме бајаги.Е сега од пролет ништо не видовме ама ајде да се надеваме дека барем лето ќе имаме и дека нема да биде ко ланското.И јас гледав прогноза затоплување на времето најавија па да бидеме оптимисти и што друго ни останува освен да чекаме.Ајде женички поздрав и имајте убав ден.user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1616
6.5.2014 8:39:16   
mommy_angels RR
Сончко ѕирка лејдис,има надеж.Ајде во духот на пролетта и денешниов убав празник едно пролетно кафенце од мене
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1617
6.5.2014 13:36:47   
Defne90 RR
Добар ден,убав ден на сите.user posted image Денеска малку подобро е времето барем овде кај нас,имаше неколку сончеви периоди.Слушам на прогноза ќе се затоплувало ама пак се очекува дожд во четврток и петок.Па да видиме.Туку ајде среќна слава на сите што денес слават и воопшто на сите убави пријатен празничен ден.Мами јас земам кафе ќе се почастам,читам во друга тема имате слава на некоја драга личност,па ајде да е жива и здрава и убаво да си поминете.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1618
8.5.2014 8:12:26   
Snowhite RR
Добро утро
Временска прогноза: Сончево и топло во текот на целиот ден user posted image user posted image
Како сте жени, ајде доста е за времето да смениме малку тема. Јас си тагувам по малку денеска ја однесов Јана во градинка прв пат па сега ја мислам, не се расплачи кога ја зеде, најверојатно не знае што и се случува се уште, ќе видиме од утре како ќе биде кога ќе почне да разбира

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1619
8.5.2014 8:25:03   
Tanjat7880
Dobro utro I od mene,suncevo utro,da,no popladne nestabilnost I dozdoviiii,mu nema kraj...
user posted image
Aj nie da si pivneme I kasneme neshto I da si fatime denot:)

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1620
8.5.2014 9:51:56   
Defne90 RR
Добро утро,еве ме и мене на првото утринско кафе и на дружба со РР.Денеска навистина прекрасно сонце и убаво време.Е уште да се додржи да не заврне ама...Туку Тања секогаш навреме со кафенцето па ајде земам едно и јас и отидов малку надвор со децата да искористиме додека уште не заврнало.Па имајте убав и пријатен ден user posted image

Непосредна врска до пораките: 1621
8.5.2014 10:13:17   
LoveableMe RR
Сакам и јас каде и дружба, ама попладне пак ке истура...нема спас од времевоuser posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1622
9.5.2014 8:43:21   
Defne90 RR
Добро утро рингерајки,денеска облачно кај нас,нешто времево се мршти уште од рано сабалје.Не е толку топло како вчера.Дождов што подзаврна пак успеа да не подосвежи.Туку ајде рано е до после може да се смени и да не огрее сонцето.Ајде се надевам дека денес а и во наредните два дена ќе се воздржи времево од дождови.Во недела спремаме престапулка за малиот и сега се уште се двоумам во колу часот да ги поканам луѓето,човек веќе не може да му се сети на времиштево.Туку ајде да ние да си се освежиме со првото утринско кафенце и да почнуваме со обврските по дома.Поздрав женски имајте убав и пријатен ден.user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 9.5.2014 8:56:04 >

Непосредна врска до пораките: 1623
9.5.2014 13:21:54   
LoveableMe RR
Фала Дефне, навистина ми треба едно ваквио освежувањеuser posted image Со среќа постапалките user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 9.5.2014 13:22:48 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1624
10.5.2014 9:10:40   
LoveableMe RR
Aјде рингерајки, частам јас кафе денес иако не можам, ама баш би била на некое вакво место сегаuser posted image

user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1625
Страница:   <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?