|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
10.5.2014 11:29:01   
bucko mal
Uff i jas kako bi sakala,sakam sonce,sakam leto.Ic nesakam zima,dozd,veter,temnici vo 16:00 auuu depresija ke me akne.
Barem za mig da pouzivame so kafeto na LoveableMe RRuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

Aјде рингерајки, частам јас кафе денес иако не можам, ама баш би била на некое вакво место сегаuser posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил bucko mal RR -- 10.5.2014 11:30:43 >

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1626
10.5.2014 12:09:47   
nataly86
Уфффф и јас многу би сакала да сум сега негде покрај море...да уживкам во морето и воздухот...user posted image ама што е тоа е....ке се задоволам со кафенце негде на воздух се надевам утре user posted image пријатен денннн на ситее

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1627
10.5.2014 12:15:47   
bucko mal
nataly86 Kako se bebuskite,rastat?user posted image
Koga ke jademe mekici?
ИЗВОРНА ПОРАКА: nataly86

Уфффф и јас многу би сакала да сум сега негде покрај море...да уживкам во морето и воздухот...user posted image ама што е тоа е....ке се задоволам со кафенце негде на воздух се надевам утре user posted image пријатен денннн на ситее

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот nataly86)
Непосредна врска до пораките: 1628
10.5.2014 12:16:58   
Defne90 RR
Добар ден и од мене,ние денес богами си одморивме убаво со децата.и затоа си станавме и расположени.Е сега времево баш и не ми е по ќеиф,ама барем не врне ако не друго.И јас се придружувам на кафе,штета што јас ќе го пијам дома пред компјутер,а и јас баш сум за таму.user posted image Ајде имајте убав ден user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1629
10.5.2014 12:53:26   
nataly86
Растат да заедно и јас со нив..некако почна да не сед крие повеќе мешетоuser posted image 21г.н. сум....така да рано е за мекици...ама ќе има и мекици и нешто жестоко да се наздрави јас мислам user posted image

поздрввв

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1630
10.5.2014 13:32:11   
mommy_angels RR
Добар ден,убав ден,јас од времево не се жалам,баш фино се погоди,си се прошетавме со ќерка ми во ЗОО си се испорадува дете имаше и некој Зоо фестивал ,па и си поигравме.Сега спие како јагненце ,а мама да голтне едно јако кафенце на брзинка и да трча на работа user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1631
10.5.2014 14:07:02   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Добар ден и од мене,ние денес богами си одморивме убаво со децата.и затоа си станавме и расположени.Е сега времево баш и не ми е по ќеиф,ама барем не врне ако не друго.И јас се придружувам на кафе,штета што јас ќе го пијам дома пред компјутер,а и јас баш сум за таму.user posted image Ајде имајте убав ден user posted image

Па стави си на κомпјитеρ неκоја позадина од местото κаде што би саκал да пиеш κафе и замислувај си деκа си тамуuser posted image Инаκу и јас не се жалам од вρемеви денесκа, отепавме по едно κафенце со дρугаρκа ми, а децата си поигρаа во игρотеκа. Јана сега спија, Михаил гледа цρтани, а јас да ве ѕиρнам малκу. Поздρав и убав виκенд ви посаκувам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1632
10.5.2014 15:18:27   
Defne90 RR
Од сабалје кај нас беше ептен тмурно и облачно,чиниш секој момент ќе заварне.Ама се растераа облаците и ни огреа сонцеее.И јас шетав малку со децата да го искористиме топлото време и баш убаво што денес не заврна.Ајде уште утре се надевам дека ќе не послужи времево.user posted image Сноу имаш право ќе си ставам позадина некоја таква на компјутер и ќе си мислам демек сум таму.user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1633
11.5.2014 8:58:50   
Defne90 RR
Добро утро мили мои,денес денот можам да кажам дека е прекрасен.Уште од рано сабалје сонце изгреало и гледајќи го така ми го грее и срцето.Јас сум станата денес неделно уште од рано наутро да доспремам што ми остана за престапулката на син ми и да го дочекам се разбира денот со една голема насмевка.Е сега денес јас честам и кафе и благо за да се почестиме и заблажиме за престапулката на син ми.Па дами повелете од моево благо мезе во комбинација со убаво утринско кафе.Поздрав и имајте убав ден и искористете го до максимум убавото време.user posted image
user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1634
11.5.2014 9:38:27   
Tanjat7880
Defne,samo srekja da gi prati vo zivotot I da cekori zdravo I pravo!!!
Jas isto stanata od mugri,pruzi mashina,ispazaruvaj,napravi dorucek,pushti druga mashina I sega koga treba da uzivam vo vremeto jas vekje nemam siliuser posted image no ke najdamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1635
11.5.2014 10:19:02   
Felly RR
TaнјаТ, па вакво време самото ти дава сила. Ептен убав ден, после дооооооооолго време само дождови и студ, мора некако да се искористи, не знаеме како ќе биде наредната недела.
Дефне честитки, и ќе си се послужам и од кафето и од благото.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1636
11.5.2014 20:31:00   
Melanija RR
Defne90 честито чекорчињаuser posted image
Како сте ми?Јас денес со шетанција,па бањање беб па сега кафе на раат и да видам кој има и шти има ново на РР user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1637
13.5.2014 14:00:41   
Bethany
Добар ден жени, како сте ми?
И јас да ве дружам на кратко, додека синчето спие. Не знам дал е до градинката или од сладоледот кој беше 90% со шеќер тој заработи ангина на грло, во почетен стадиум барем, ама изгледа до сладоледот ќе да е, бидејќи и мене добро би ми дојдел антибиотикот. Ете кој части, јас ќе сум за тоа user posted image

Ми доаѓа на ум да одам до аптека да си земам антибиотикот на својта рака, знам дека нема да го направам тоа, ама помислував искрено. Немам време да одам на доктор, каде дете, па и болно со себе ќе влечам, а баш ко за инат сами сме, мм е преоптоварен со неодложни обврски.

Макар што и не ми се оди на доктор, имаме некој нов млад доктор во амбуланта на замена, и многу е смешен. А го знаеме од маалското паркче каде што се собирале со друштвото да играт кошарка.
Последен пат, додека Ј немаше педијатар, го однесовме кај него да го види и патем побарав и мене да ми го прегледа грлото, бидејќи ужасно ме стегаше. Во ординацијата заедно со мене беше и мм и синот. Па ајд прегледа ми грло, па ми вика ајде сега диши-диши. Ајде се свртев со грб, па ко ми кажа ајде сега и од напред, лол user posted image
Го гледам мм сложил некоја фаца, а докторот демек да се оправда како е креаен професионалец,и тој само гледа од професионална гледна точка, не за друго туку се сетив дека не носев градник, па му реков, не мора од напред user posted image
(Патем, воопшто не се сеќавам дека некој ме е прегледувал со стетоскопот и на градите, последен пат дете кога бев сигурно)
Оф мори мајко, кога и да се сетам, се смеам, ми доаѓа сцената пред очите, ми идеше да се смеам наглас, иако ситуацијата беше крајно непријатна. И така... моето искуство со мојот матичен доктор, па врти-сучи гледам кај педијатарка на Ј има и возрасни, изгледа таму ќе се префрлам кај и да е. user posted image Или ќе си земам од аптеката сама еден амоксицилин user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1638
13.5.2014 14:23:34   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Добар ден жени, како сте ми?
И јас да ве дружам на кратко, додека синчето спие. Не знам дал е до градинката или од сладоледот кој беше 90% со шеќер тој заработи ангина на грло, во почетен стадиум барем, ама изгледа до сладоледот ќе да е, бидејќи и мене добро би ми дојдел антибиотикот. Ете кој части, јас ќе сум за тоа user posted image

Ми доаѓа на ум да одам до аптека да си земам антибиотикот на својта рака, знам дека нема да го направам тоа, ама помислував искрено. Немам време да одам на доктор, каде дете, па и болно со себе ќе влечам, а баш ко за инат сами сме, мм е преоптоварен со неодложни обврски.

Макар што и не ми се оди на доктор, имаме некој нов млад доктор во амбуланта на замена, и многу е смешен. А го знаеме од маалското паркче каде што се собирале со друштвото да играт кошарка.
Последен пат, додека Ј немаше педијатар, го однесовме кај него да го види и патем побарав и мене да ми го прегледа грлото, бидејќи ужасно ме стегаше. Во ординацијата заедно со мене беше и мм и синот. Па ајд прегледа ми грло, па ми вика ајде сега диши-диши. Ајде се свртев со грб, па ко ми кажа ајде сега и од напред, лол user posted image
Го гледам мм сложил некоја фаца, а докторот демек да се оправда како е креаен професионалец,и тој само гледа од професионална гледна точка, не за друго туку се сетив дека не носев градник, па му реков, не мора од напред user posted image
(Патем, воопшто не се сеќавам дека некој ме е прегледувал со стетоскопот и на градите, последен пат дете кога бев сигурно)
Оф мори мајко, кога и да се сетам, се смеам, ми доаѓа сцената пред очите, ми идеше да се смеам наглас, иако ситуацијата беше крајно непријатна. И така... моето искуство со мојот матичен доктор, па врти-сучи гледам кај педијатарка на Ј има и возрасни, изгледа таму ќе се префрлам кај и да е. user posted image Или ќе си земам од аптеката сама еден амоксицилин user posted image

user posted image user posted image user posted image Ме изнасмеа Бетани со докторотuser posted image Шо да прај чоекот кога си ја врши професионално работата,и треба да ти направи детален прегледuser posted image
А замисли да беше гинеколог,кај ќе бегашеuser posted image user posted image
Туку за антибиотикот не брзај тркни земи прополис од галафарм со ехинацеа,многу е добар.Јас цела зима на децава им давам по потреба,и верувај не примија ниту еден антибиотикuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1639
13.5.2014 14:26:41   
vezilka RR
Хе хе Бетани, не бе не го мењај, баш фин човекот, сака детално да провери се, перфекционист. user posted image user posted image user posted image . ЈАс антибиотик на своја рака не би ти препорачала. Сепак појди си на лекар, каков таков лекар е ( и не заборавај градник да си ставиш) user posted image

НАУЧЕТЕ ГО ДЕТЕТО КАКО ДА РАЗМИСЛУВА, А НЕ ШТО ДА МИСЛИ!

Непосредна врска до пораките: 1640
13.5.2014 14:30:04   
LoveableMe RR
Лелее жениии, сите се запалија за докторот, ниедна кафе не почасти. Ајде јас:

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1641
13.5.2014 14:56:49   
Defne90 RR
Фала богу некому му текна да почасти кафе.Ловеабле ме алал да ти е навистина.Јас сум ептен за кафе,ненаспана,малото цела ноќ плаче,око на око не затворив.Ајде си земам и јас.Па женски имајте убав и пријатен ден.user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1642
14.5.2014 19:55:02   
Melanija RR
Пак нема кафе user posted image

Од мене
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1643
16.5.2014 9:57:18   
Mihaela 2010
user posted image
user posted image

Leelee mrzlivki edni,ve nema na temava
Ajde ko za petok da ve pocastam,i za ubav soncev vikend

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1644
16.5.2014 10:12:27   
Defne90 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

user posted image
user posted image

Leelee mrzlivki edni,ve nema na temava
Ajde ko za petok da ve pocastam,i za ubav soncev vikend

Уф уф дури сега ми се пријаде нешто благо.Браво Михаела ете што ти текна да почастиш нешто.Јас со задоволство ќе си сркнам и кафе а ни благото нема да го оставам така.Па поздрав женски и имајте убав викенд.user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1645
16.5.2014 10:26:09   
sandriana RR
Кој бе мрзливки, се убијаме од работа user posted image МОре, времево ме убива менеuser posted image Туку, сеа читам, утре тмурно, а недела 30 степени - температурни шокови пак следат.
Михаела, а бе лиги ми прајш жено user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 1646
16.5.2014 12:38:31   
Bethany
Здраво жени, како сте?
Прееска само што излегов со синко да прошетаме, на раат, кога заврна. Пиххх, пак дома.
Ама тој температурен шок што следува од наредната недела, ми се допаѓа.

Михаела, баш помислив каде си ти, кога ете тебе со кафиња и мафиња user posted image

Јас бев вчера на лекар, конечно, и некој вирус имам закачено. Што вирус е месец дена сум во аут? Додуша немав време изминатиот период да мислам на себе, ама дури сега кога се смирив дома, осеќам колку сум за рехабилитација.

И бев кај мојот доктор. user posted image Овој пат ме прашуваше колку години имам, не знам колку тоа беше битно за мојот случај user posted image
Мм ме прашува: и ти прегледуваше ли на гради? (а не беа гради, туку над градите, срцето да ми го слушнал хе хе ) user posted image
Викам да. Тој ми вика: ќе го менуваш докторов.
Јас одговарам: зошто, љубоморен да не си? не го менувам.
Тој: е па и јас ќе најдам тогаш докторката некоја да ме гледа user posted image
Смешки сме, ко деца некоја.

А завчера добив еден многу уникатен комплимент. Една возрасна машка особа ми кажа дека кога тој би бил женско, би сакал јас да му бидам неговата најдобра пријателка user posted image

Ех, а кафето што си го погодив, ммм, ретко го овака погодам. Еве баш овакво е, ајде повелете.
user posted image

Сандриана, гални го мешето, и апни си едно мафинче од Михаела, за бебето де user posted image user posted image

Поздравче до сите user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1647
16.5.2014 12:42:31   
Mihaela 2010
Bre bre Bethany sto si se raspricala aaaaaaauser posted image
I ti nesto mi se izgubi,samo kolku da si znaesuser posted image
Jas si turiv vtoro kafe oti na rabota sum sama i zaspav,ama eve pocna i da vrne i mislam deka vise vremevo ne da ne utepa,ne dotolci
Ama ete od nedela vekje poubavo ke se zivee,si treba dozd ama vekje go preterauser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1648
16.5.2014 13:02:43   
LoveableMe RR
Ќе си земам и јас и кафе и мафни, одамна немаше домаќинка овде да почасти. Позз, да навиваме да се подобри времето, сите не испотепа...

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1649
16.5.2014 13:15:24   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Bre bre Bethany sto si se raspricala aaaaaaauser posted image
I ti nesto mi se izgubi,samo kolku da si znaesuser posted image

Хе хе, е па сакам јас муабет со кафе, не се пие кафе во тишина, па плус на и на форум нели user posted image

Тука сум јас, чекам некам неке боље дане на форумот. Ми фали малку нешто попредизвикувачки тука, отвармм некоја тема да прочитам, само цитиран пост и потпис. Ајде жени, сигурна сум дека имате нешто повеќе да кажете user posted image
И така, од недостигот, почнав да разглабам на друг форум за пудра за лице, крема за лице, нокти, коса итн. user posted image
што да правиш, можеби поминало моето време user posted image

Непосредна врска до пораките: 1650
Страница:   <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?