Defne90 RR -> RE: РР Кафемат (25.6.2014 14:49:01)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa [img]http://4.bp.blogspot.com/-3sV0CaUsfWM/Uan2gnvgFaI/AAAAAAAAJhc/LnFXOSG42E4/s1600/P5190073.JPG[/img] Јас да почестам за роденденот на мајка ми, 47години полни. Да е жива и здрава мама[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Принцеса нека и е среќен роденденот на мајка ти,да е жива и здрава уште многу многу години.[sm=smiley1.gif] Е еве ме,уште еден ден ако поминеше без рр навистина немаше да издржам.Толку ми недостигате па макар и еден ден да не ве дружам. Туку да ти кажам право,кај нас во Берово навистина е топло многу,дожд не врнело,ама за денеска се спрема нешто.Инаку ептен е запарно и денеска не се дише дури.Ајде се надевам дека ќе не размине и денеска лошото време.Колку ни е убаво сега,ни се замараме со палење оган,ни мора да седиме внатре.Надвор постојано бараат малите,а кога пак е многу топло назад на тераса на ладовина и супер ни е.[sm=smiley1.gif] Еленак и јас денеска летна манџа за ручек спремив,и нам нешто ни се пријаде со домашно сиренце и леб.Абе прсти да излижеш.[sm=smiley1.gif] Ај чувајте и за мене сладолед,сега со тортата се заблажив.До после и сладоледот ќе го смучкам.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|