|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
27.6.2014 23:29:06   
Dilina
user posted image

Јас кога бев мала стално си чекав книгичка, ама тоа одамна беше хаха. Сега кога почнаа од основно да ги бркаат на 6 години дечиња (зборам за музичко) незнам шо да кажам за друго... него ај тоа у др тема

Сега да ве почастам лубеничка... јас деновиве си јадам ич како ништо и тоа у големи количини, па затоа ноќе претплатена у wc.... user posted image

< Поракaта ја уредил Dilina -- 27.6.2014 23:30:04 >

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1901
28.6.2014 0:10:31   
Defne90 RR
Ааа ама ме примами со тоа лубеницата Дилина,да знаеш дека ќе си земам едно големо парче.Уф лубеница никогаш доста,можам во неограничени количини да ја јадам.user posted image

Јас денеска да ви кажам право ептен се подизморив а ништо по дома немам фатено,тоа ѕверчињата мали ме изморуваат најмногу де трчи по ова де по ова. така ем изморена на крај ем по дома хаос,ко бомба да паднала.Ама оставам се за утре сабалје.user posted image А и денот ни се погоди,после којзнае колку време конечно се видов со сестра ми дури не бев ни свесна колку многу ми недостигала.Па муабет,кафенце и ми помина попладнето.user posted image

Туку ае јас да одам да легнам да одморам малку,затоа што ми се чини дека очите ќе ми паднат за спиење.Ајде лека ноќ па се читаме утре.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 1902
28.6.2014 7:53:34   
AneLav RR
Ај добро утро како сте ми. Јас го пијам утринското кафенце , спростирав алишта на тараса ептен сум вредна од сабајле. Ајде да ве почестам појадок и кафе утрово...
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1903
28.6.2014 9:25:31   
Dilina
Ммммм анеее со малиниве шо ми направи, инаку јас од моминската дома одгледувавме малини, и секој ден овој период главно на маса беа малините, а јас мн ги сакам како сок блендирани... уф шо ми направи сеа да трчам на пазар user posted image
Инаку читајки ве вака секој ден како си раскажувате за обврските домашни абе мерак да му е на човек да ве слуша :) Мене тоа ме чека, ама со РР се е полесно нели пријателки user posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1904
28.6.2014 10:32:20   
Felly RR

Ај да ве поздравам и јас, правам малку пазуа од пакување куфери. И од утре ќе уживам во вакво кафенце.
user posted image
Ќе ми фалите рингерајки мои user posted image
СМенив и аватарче, во знак на одморот. Сигурно ќе бидеме исти ко на сликата.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1905
28.6.2014 12:32:23   
Defne90 RR
Добар ден и од мене,јас божем порано ќе станував денеска ама никако не успеав.Мм ме будел сабалје и ми се јавува и вели зошто не стана кога те будев а јас не ни знам дека ме будел.Толку сум била потоната во сон.Ама нема врска ќе постигнам јас се.user posted image Ама кафе никако да се напијам онака утринско веднаш после спиење.Од обврски човек нема време глава да крене.
Ама дефинитивно земам од кафето на Фели,и бај д веј убав да си поминете на одмор Фели и убави доживувања и оваа година да донесете од таму.user posted image
Ајде поздравче отидов јас да средувам по дома па да му ја дувнеме некаде со децата.user posted image И имајте убав ден.user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1906
28.6.2014 12:43:55   
sandriana RR
Felly, имајте релаксирачки одмор - убав помин, па ќе чекаме импресии кога ќе се вратите user posted image
Мене ден не ми поминува на работа, само зјапам во саатот, и гнетам кајсии - ај да поделам бар некоја со вас
user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1907
28.6.2014 15:04:18   
Melanija RR
Добар ден user posted image ау до кај се кајсиите падна ли цената?Многу ги сакам ам кога се изгор ги одминувам во маркет user posted image
Felly RR убаво да си поминете и пододморите user posted image
Убав ден на сите ,мојот ќе биде доаѓа ѕверката на тета (внук ми )user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 1908
29.6.2014 10:15:08   
Dilina
Мамичкии нешто сте ми поспани денес ајде ајде недела е ама веќе е време за будење :D
Еве од мене кафенце за расонување со нешто ситно да се мцне и сите кој на каде....

Јас денес немам план, јадењето го спремам, правосмукалка треба да пуштам а и немора...user posted image мажето ми е слободно па ќе гледам денес да не се замарам со чистење...

user posted image

ајде кој е за, бујрум...

Непосредна врска до пораките: 1909
29.6.2014 11:13:46   
deluxe
Dilina bas sega go spremiv rucekot i go staviv da krcka na tivko. Taman si na vreme so kafeto,mi treba vtora dozauser posted image
A jas kako za Nedela ama ic ne sum naspana, sinko od 7:30h me razbudi, se napi mlekce I si prezaspa a jas si stanav da si zavrsam obvrskite niz domauser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1910
29.6.2014 12:29:12   
LoveableMe RR
Дилина, супер вредна си била јас ќе земам од се,,досега чистев, сега одморам и тамам едно кафенце и малце ужинкаuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1911
29.6.2014 15:46:05   
elenak
Фели имајте убав одмор. Јас уште две недели ќе си почекам, ама брзо ќе поминат. За жал броените денови таму многу побрзо поминуваат.user posted image Барем завршивме работа со смештај денес резервиравме и сега ми останува само кроење планови,спремање и пакување.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1912
29.6.2014 23:06:20   
Snowhite RR
Κаκо ми сте женчина? Јас имав пρеубав виκенд, вчеρа си имав гости од Битола цеел ден од сабајле до вечеρ, се изнамуабетивме, децата се изнаигρаа, а после и пρошетавме, а денесκа, ништо посебно, ама бевме κај мајκа ми и таму се изнаодмоρив, оти аκо бев дома немаше да седнам. Сега да поспијам па утρе паκ стаρа песна, посао, κучаuser posted image
Гледам κој на одмоρ, κој се спρема, Фели убаво да си поминете и сите κои ќе одат, ние оваа година највеρојатно ќе пρесκоκниме, исκρено со индијанциве мои не ми се оди зашто тоа ќе биде замоρ, наместо одмоρ, плус во план сме и за дома нешто да поднапρавиме, па таκа ќе ни тρебаатт паρи

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1913
29.6.2014 23:56:23   
Melanija RR
user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 29.6.2014 23:58:12 >

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1914
30.6.2014 7:30:40   
AneLav RR
Ај добро утро од мене. нова недела нови предизвици... Вчера цел ден речиси го минавме надвор ама децата беа неподносливи, ме преморија и психички и физички рано си легнав и наспана сум..user posted image
user posted image
Едно кафенце и вегетаријански појадок од мене, добро утро!!!!user posted image

Непосредна врска до пораките: 1915
30.6.2014 8:02:21   
Tanjat7880
Dobro utro I od mene devojki,posle dorucekot I kafeto red e da se zeme I neshto blagicko
user posted image
E,vakva nedela vo posakuvam,tolku vkusna I blagauser posted image
Nego go proteravme vikendot,moram da vi se falam,vo sabotata gi sobravme site komplet sveditelstva I diplomicki za da vo nedelata cel den uzivame vo priroda pokraj bazen,uf ubavo beshe nedelata,sakam PAK!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1916
30.6.2014 9:01:01   
AneLav RR
Јас си зимам побавезно после онолку нервози вчера ред е нешто благо да земам да ме кренеuser posted image

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1917
30.6.2014 9:02:09   
princessa
Нека е добро утро и од мене. Јас веќе кафето го пијам, доручекот ми се вариuser posted image user posted image па на ред е благцетоuser posted image . Јас сум многу ненаспана зашто малото е настинато и цела ноќ се будеше па и јас и мм се менувавме. А и него го жалам, ненаспан на работа отиде. И така лако полако понеделнички зафати неделата. Незнам зошто толку мразам понеделници, бар од вторник да зафаќаше седмицатаuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1918
30.6.2014 9:09:59   
LoveableMe RR
Добро утро, нова работна недела, жештини, гужви...и јас ќе се послужам од вас домаќики, се ви е убаво наместено и декорираноuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1919
30.6.2014 9:44:19   
Mihaela 2010
Abe mnogu rano ste pocnale so doruceci i kafinja
Breee Tanjic sto e ova ziti sve,za mene e takauser posted image
Ajde ubava rabotna nedela vi posakuvam

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1920
30.6.2014 11:06:27   
Dilina
Добро утро и од мене :)
Maмички незнам за вас, ама мене само ова може да ме среди на жештинава

ајде кој е за нека навали... јас денес пак на преглед (кај матичниот) се успавме малце, ама ај... додека можеме ќе спиеме.

user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1921
30.6.2014 13:04:24   
Defne90 RR
Ајде добар ви ден рингерајки и од мене,и мене денеска ми почна рано денот,ама од пусти обврски никако да дојдам до компјутер.user posted image И јас ненаспана,ама никој не ми е виновен,децата си спијат,јас немам навика порано да легнам и да се наспијам, и после сабалјето кога ќе станат јас ненаспана жива.user posted image Сега сум на план да си правам кафе додека им се прави ручекот и додека си игра малото да искористам и да жмркнам едно.

Ама дефинитивно земам и од овошната салата,во последно време почнав и јас да прибегувам кон овошјето од него во секој случај добивам најмногу енергија за да продолжам со брзото темпо и со домашните обврски.user posted image Па ајде рингерајки, имајте убав и пријатен ден.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1922
   RE: РР Плажа II
30.6.2014 16:36:54   
Melanija RR
Добар ден user posted image ние активно се спремаме за одмор те во една де во друга продавница и денес мора да завршиме за утре да одморам пред одморот user posted image
Јас ќе си седнам и уживам
user posted image

Освежено име на темата user posted image

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1923
30.6.2014 17:02:48   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Добар ден user posted image ние активно се спремаме за одмор те во една де во друга продавница и денес мора да завршиме за утре да одморам пред одморот user posted image
Јас ќе си седнам и уживам
user posted image

Освежено име на темата user posted image

Melanija i jas sakam odmor!!!!!!Ama nedostizen e momentalnouser posted image Tuku cuvaj mi edno stolce do tebe ,da go zaspijam bebus I idamuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 1924
30.6.2014 17:06:33   
Melanija RR
Ајде чекам додека моево не станало user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1925
Страница:   <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?