|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
25.6.2014 22:10:18   
Felly RR
Јас ќе си земам едно од тие корнетчињата насмеани, а и торта мора да се касне - Нека е среќен роденденот на мајка ти принцеса!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1876
26.6.2014 7:19:44   
AneLav RR
Добро утро јас повторно прва и ранобудна. Ајде овој пат прво да послужам појадок па подоцна ќе частам кафе
user posted image

< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 26.6.2014 7:20:16 >

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1877
26.6.2014 8:23:03   
Felly RR
Што убаво си спремила ане!!! На убаво да ни тргне денот!!! Еве кафето нека биде од мене.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1878
26.6.2014 9:00:06   
AneLav RR
Ајде јас ќе се послужам и од кафето, второ веќе. Благодарам Фели го дополни мојот појадок.

< Поракaта ја уредил AneLav RR -- 26.6.2014 9:01:08 >

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1879
26.6.2014 9:15:14   
LoveableMe RR
Лелее, абре жени лето доаѓа треба да се внимава на линија, ова со доручеков мх мх, а после кафенце обавезно.... ќе се поправиме од лапачкаuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1880
26.6.2014 9:28:00   
Mihaela 2010
Dobar vi den zenski,kako ste utrovo?
jas samo placam,ic ne mi se ide na rabota,ama eheeee do 15 avgust ke s veslam i te kako...
ke si zemam jas od kafencevo

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1881
26.6.2014 11:20:17   
Tanjat7880
Dobar den I od mene,pa kade si ti Mihaela,bev na um da te baram vo "izgubenite",mnogu apstinirashe za moj vkususer posted image
Jas sum pred sedum stanata I sega prv pat sednuvam,go shetav gradot po vrukjinive I edvaj si dojdov doma,mnogu toplo...znaci zemam od se,i kafe I dorucek mi treba I tortata od princesa,neka e zdrava I ziva majka ti I ushte dolgi godini da castish vo nejzino ime

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1882
26.6.2014 12:26:35   
Defne90 RR
Ајде добар ден и од мене,видов и јас појадоци и кафиња овде па викам да се честам и јас.user posted image
И кај нас жештини надвор нхе се излегува.Со А си седиме дома и си слушаме музика и си гледаме цртани.user posted image А работа преку глава,постојано по нешто се наоѓа,човек да не знае од каде да почне.user posted image Туку пијам набрзина кафето и отидов да го средувам хаосот низ дома,оти мене ме чека.user posted image
И така нема каде да се оди по овие жештини,тоа до вечер кога ќе подзалади,там,ан до тогаш да се ослободам од обврските.user posted image
Имајте убав и пријатен ден.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1883
26.6.2014 12:42:31   
miana
Здраво и од мене...и јас ке се послужам со ова ладново кафенце ако може user posted image
Дај отвоете ја плажата веке, доста се вариме во ова кафематов..Ајде да почнат да фрчат коктелчиња малце...

< Поракaта ја уредил miana -- 26.6.2014 12:43:46 >

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

Непосредна врска до пораките: 1884
26.6.2014 13:01:45   
miana
Ај и тука може коктелче

user posted image

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1885
26.6.2014 13:29:19   
elenak
Браво бе мианке за коктелчево, како би го тоа јас него вистински шмркнала, мхмммuser posted image Ама кога нема си се свежам со цедевитка. Што се нервирам со ова правење ручек значи, па и различно мора секој ден да се јадеuser posted image Не се готви дома оти е жешко ама не се готви ни надвор, и таму е жешко.user posted image Туку што се мора, мора се, отидов јас.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1886
26.6.2014 14:55:29   
Defne90 RR
Aa И мене добро би ми дошло ова коктелчево на миана.user posted image Убаво од тебе што се сети да не разладиш по овие горештини.user posted image

И јас сум иста кога станува збор за ручек,прво му ја мислам што,ајде па кога ќе измислам,прво да се темпира кога да се прави за да не му е оладен на мм кога ќе се прибере од работа,ама па и не може до толку ни да се истамани сепак се зависи од децата дали ќе ме остават да го правам на мир или не.user posted image Па и секој ден различно,јадење и да остане од претходниот ден,не се повторува никако и тоа е тоа.user posted image Ама жени сме па мора да се помириме со тоа на крајот на краиштата.user posted image

Ајде и јас отидов,полека да го спремам и јас ручекот,дури мм не си дошол од работа.Поздравче женски user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1887
26.6.2014 17:27:48   
Dilina
За коктелчево ќе се спотепаме јас осеќам user posted image

Туку да ве поздравам и јас. Денес касно станав и одма се фатив за работа по дома, демек само садови ќе миев од едно до последно расчистував, ама незнам што ми е претерувам у последно време наместо сега да искористам и да одмарам...
Надвор е пекол, не ни помислувам да идам некаде... Само вие и РР сте ми оддишка во последниве денови и во пеколов. Освен мажето ако се се сожали и да си остане дента дома, но мора и тој, у најжешкото на работа...

Сега поканчиња да си напраам, може не е време ама сафра, кога ќе ми потечат лиги за нешто..... среќа тој што ги измислил пуканките за у микро.. ајде почастете се па после по еден сладолед user posted image
user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1888
27.6.2014 8:09:50   
AneLav RR
Јас честам појадок, а некој нека гинаполни шолјичкиве со кафенцеuser posted image
user posted image

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 1889
27.6.2014 9:23:49   
Dilina
user posted image

Ajде на кафе мамички навалете, еве од Ане доручек од мене кафенце, па да си почнеме со обврските. Ние денес на лекар, во исчекување сум едвај чекам да видиме што е како е се надевам ќе пројдеме ок....

Ајде убав ден, па се дружиме покасно :)

Непосредна врска до пораките: 1890
27.6.2014 10:25:22   
Defne90 RR
Добро утро,еве ме и мене како и секогаш расположена за првото утринско кафе и богат појадок.user posted image

Јас денеска право да ви кажжам немам никакви планови околу тоа што ќе правам и како ќе го исполнам денот.Хи хи денеска работам без план онака како ќе му дојде.Дури не знам ни што ручек да ставам за после.Некако ептен мрзоволна сум.user posted image Може дека не сум наспана баш убаво.

Ајде јас да го фркнам кафето,се надевам од него ќе се рассонам.user posted image

Па женски поздравче и имајте убав и пријатен ден.user posted image

Непосредна врска до пораките: 1891
27.6.2014 10:29:46   
Bethany
Добро утро, добар ден и од мене.
Јас ќе си земам од кафето, денес сум дома, никаде не планирам да излегувам и ништо не правам, денес добив и сум во поштеда user posted image
Не знам дали кај вас имаше, или како сте кажувале, или се сеќавате, кога бевме во основно школо и кога имаш циклус и кога не вежбаш на физичко, си кажуваш на наставникот : во поштеда сум. Леле колку ми е смешно тоа сега кога се сетам.

Ајде убав ден и од мене. user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1892
27.6.2014 10:39:58   
AneLav RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Dilina

user posted image

Ajде на кафе мамички навалете, еве од Ане доручек од мене кафенце, па да си почнеме со обврските. Ние денес на лекар, во исчекување сум едвај чекам да видиме што е како е се надевам ќе пројдеме ок....

Ајде убав ден, па се дружиме покасно :)

Благодарам за кафенцето денес ми треба цела ноќ не сиум спана овие се превртуваа нешто кенкаа стварно не знам што им беше а и од сабајлево се такви неподносливи. Да не должам ми треба кафе...
А во врска со прегледот уживај и све ќе си биде во ред поздрав и да пишеш за убави вести, поинаку да не си ни помислила user posted image

Непосредна врска до пораките: 1893
27.6.2014 10:50:40   
princessa
Јас веќе го испив кафето, појадував и расчистувам по дома. Незнам како ама мора да го средам хаосот, чекам Д да стане и ќе гледам да го оставам во детска со играчки и да усисам неможе веќе, неможам да гледам. Мм утре мора на акција во градинка а во недела не смее овде да се усисува и дига галама. А бе шајзеuser posted image user posted image user posted image . И така. Имајте убав ден ситеuser posted image и убав викенд.

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 1894
27.6.2014 11:02:06   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: princessa

а во недела не смее овде да се усисува и дига галама. А бе шајзеuser posted image user posted image user posted image . И така. Имајте убав ден ситеuser posted image и убав викенд.

Ех камо среќа тука да е така, а не во недела кој буши, кој усисува, прави кој што стигне од рани зори user posted image
А па најинтересно ми е, првиот комшија кој инаку живее во Германија, и сто посто таму ги почитува сиот тај закон и ред, кога доаѓа тука најгласен е. Дури одвратно гласен, одврнува музика до даска, ко на свадба, се опијанува по цел ден и кога му кажав да намали музика он толку се повредил јадничак (иронично кажано), да ми дојде на врата со солзи во очите како тој бил повреден. Море, стар човек, ама како би му удрила еден ќотек да си дојде при себе. Не знам што се замислува , ко центар на светот да е.
И така, отидов јас предалеку, ама ме потсети со ова куќниот ред таму и тука.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1895
27.6.2014 11:09:33   
miana
Добар и убав ден ви посакувам на сите....

Денес го земавме првото свидетелство на керками и по повод убавите ни оценки - частам...

user posted image

user posted image

Па да се заблажиме

user posted image

Па малку освежење

user posted image

и за крај

user posted image

Крајот го краси делото user posted image

< Поракaта ја уредил miana -- 27.6.2014 11:10:12 >

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1896
27.6.2014 11:10:35   
princessa
Ќути ние тука сме навистина ограничени. Од 12-14 часот секој ден мора да е тишина, па навечер од 20-6 сабајле. А недела цел ден. Ама човек се навикнува а и подобро е така, се знае недела е ден за одмор. И тука се наоѓаат луѓе што не ги почитуваат правилата ма да ако некој ги пријави ќе им дојдат од службата за оддржување на редот и миротuser posted image user posted image .user posted image . А Бетани твојот комшија е изгледа некој тежок сељак. Јас па си мислев дека ако на човек му се стави ред секаде че се почитува.

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1897
27.6.2014 12:14:45   
Tanjat7880
Dobar dennn,devojki na povidok e vikend soncev I topol,konecno!
Ubavo ste spremile sve,eve jas od set_o ponudeno na miana ke si se posluzamuser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.6.2014 14:52:32 >

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1898
27.6.2014 13:58:44   
bucko mal
Sto ubavo druzenje imalo tuka,super ste spremile koja od koja pogoleme domakinkauser posted image

Jas od se po nesto ke se posluzam,ubav odmor na ucenicite neka si se odmorat ubavo.
Vi posakuvam ubav den a bogami I ubav vikenduser posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.6.2014 14:54:03 >

You have to dream if before you can do it.

Непосредна врска до пораките: 1899
27.6.2014 15:34:15   
Melanija RR
Јас на ручек се пријавувам ако спремила некојаuser posted image
Рингерајки најдов тема за описното оценување /Описно оценување таму се деловите од постовите во врска со оценувањето и мене после прво одд. би е безвезе па кој нејќе 5ки и поттик.Туку даваат ли уште книги за одличните кога зимаат сведителство?

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.6.2014 14:55:26 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1900
Страница:   <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?