|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Плажа II
3.7.2014 8:38:58   
Tanjat7880
Dobro utro I od mene devojki,bash mi treba inspiracija shto za dorucek denes,a ti Anke tolku si vredna I organizirana,pa od rani zori I dorucekot I rucekot ti se na "masa"!
Pozdrav devojkiiii

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1951
3.7.2014 8:47:55   
Mihaela 2010
Pozdrav do siteuser posted image
se si mislam deka sme sreda,koa toa cetvrtok,ajde uste utre i vikend
jas sum po kafeto,rano mi e za dorucek

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1952
3.7.2014 8:51:46   
Tanjat7880
user posted image
I jas Mihaela,pa ajde da gutneme po edno za denot da trgne vaka ubavo ko shto e kafevo!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1953
3.7.2014 9:04:01   
Mihaela 2010
Ooo kafe top,bravos Tanja
Mi se ide na odmor,mi treba odmor,od koga dobi M tocak,doma ne sme pribrani,vise iscrpena sum,pa zgora na toa da mu ja mislam i na rucek za sleden den...vise puknav

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1954
3.7.2014 9:45:25   
AneLav RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Dobro utro I od mene devojki,bash mi treba inspiracija shto za dorucek denes,a ti Anke tolku si vredna I organizirana,pa od rani zori I dorucekot I rucekot ti se na "masa"!
Pozdrav devojkiiii

user posted image user posted image user posted image
И по мене се познава дека ми се од рано рано на масаuser posted image user posted image user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1955
3.7.2014 9:54:27   
LoveableMe RR
Здраво женски, АнеЛав давај нешто поскромно за доручек, испоснички, се спремаме за летување, не за зимувањеuser posted image . Ајмо од мене коктели за летно освежување бес-платноuser posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1956
4.7.2014 8:30:23   
AneLav RR
Ај Добро утро... Појадокот е најбитниот дел од денот и не се жалите убаво е да се има побогат појадок...Па да си почастамuser posted image
user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1957
4.7.2014 8:57:14   
nataly86
И за мене појадокот е најважен (навечер киселини ништо неможам да јадам ) ама затоа наутро си се частам еден ваков убав и квалитетен појадок

Непосредна врска до пораките: 1958
4.7.2014 10:21:20   
princessa
Добро утро и од менеuser posted image . Денеска мора да го пофалам времето овде, топло многу, сонце многу. Конечно Н облече кратки ракави и ногавици ова летоuser posted image user posted image user posted image . Јас си се служам од јаденцево па да одам да мијам садови,еден куп има. Имајте сите убав ден и уште поубав викендuser posted image user posted image user posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот nataly86)
Непосредна врска до пораките: 1959
4.7.2014 10:56:21   
elenak
Од мене добар ден. Кога одев на работа имав еден колега секој петок викаше ,,денес е св.Спас,,. user posted image Епа нека ви е честит св.Спас на сите вас по канцелариите, а за нас џаболебарите секој ден е празник.user posted image
На здравје кафе и доручек и уживајте во денот.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 1960
4.7.2014 10:58:58   
princessa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR
а за нас џаболебарите секој ден е празник.user posted image

< Поракaта ја уредил princessa -- 4.7.2014 10:59:18 >

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1961
4.7.2014 11:41:57   
Defne90 RR
Добар ден и од мене,јас седнав да пуштам музика на компјутер да го нахранам малото,па си викам да ве поздравам и да се послужам со кафето.Ноќеска ич не сум спиена па затоа добро ќе ми дојде.user posted image И јас да завршам со хранењето на малото и отидов да мијам чинии и да чистам по дома.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1962
4.7.2014 11:49:35   
princessa
Дефне јас немам спиено незнам од когаuser posted image . Малото се буди на секој саат ноќескаи го друмкаме по цела вечер. Не се издржува веќеuser posted image . Ајде нека пораснат па да куртулимеuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Добар ден и од мене,јас седнав да пуштам музика на компјутер да го нахранам малото,па си викам да ве поздравам и да се послужам со кафето.Ноќеска ич не сум спиена па затоа добро ќе ми дојде.user posted image И јас да завршам со хранењето на малото и отидов да мијам чинии и да чистам по дома.user posted image

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1963
4.7.2014 14:22:08   
Felly RR
Ајде мамички малку да ве освежам, јас пак се досадувам дури дремат моиве. Арно начекав интернет, па да си ѕирнам на РР што имало деновиве.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1964
4.7.2014 15:58:30   
AneLav RR
Јас сум за освежување, сум се разаспала прееска со децата , а ѓоа ќе станев да им ја чистам собата се изначистив значиuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1965
5.7.2014 9:43:03   
AneLav RR
Малку задоцнет појадок утрово ама станата сум рано рано и растрчана по балкониuser posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1966
5.7.2014 11:46:30   
Bethany
Женски, кај сте, како сте? Викендашки, а? user posted image

Јас да ви кажам право, многу ме мрза некоја фатила (а кога не е user posted image )
Не стварно, периодов, сите фамилијарно не фатила нека "спавајуќа" болест (така јас ја викам - само ни се спие)
Времето е криво за се. Времето е секогаш за се криво user posted image

Туку, следна недела се спремам да одиме кај моите, од толку возбуда ништо не ми се прави, само би да легнам и да преспијам до денот кога ќе треба да тргнеме. И така. Уживајте во денот user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1967
5.7.2014 12:42:14   
Defne90 RR
Добар ден и од мене,еве и јас седнувам и си се стокмив за кафе.Него можам да го пијам во неограничени количини,а Ане како и секогаш вредна домаќинка го спремила.user posted image

Бетани и јас сум иста,и јас наместо да подрасчистам по дома,и да средам нешто,јас си дремам цело сабалје.user posted image Има нема времето е криво,имаш право. user posted image

Јас пак се спремам,вечер ќе одам на петгодишнина од матура,па изгледа затоа од возбуда не ми се прави ништо.Се надевам дека ќе стигнам на време.Децата ги оставам на мм и мајка ми и конечно малку сама да се издувам.user posted image

Имајте убав ден женски и прекрасен викенд.user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1968
5.7.2014 14:24:12   
Dilina
Ејј Дефне, убав провод :) Јас требаше да идам пред некоја недела, АМА не отидов пошто требаше да патувам 2 саата со стомаков :D инаку претпоставував дека сме генерација, додуша јас сум и година помала од тебе ама порано ме пуштиле демек сум била мн паметна за со 91 хаха :D се шалам

Него пасивна сум нешто, и едвај завршувам се од сабајле

ајде на по едно кафенце user posted image

user posted image

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1969
6.7.2014 18:04:59   
princessa
Денеска ич не се пиело кафе. Ние го истеравме викендот, децата се уморни и спијатuser posted image , па јас ќе ставам кафеuser posted image

user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил princessa -- 6.7.2014 18:06:40 >

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 1970
6.7.2014 20:44:51   
LoveableMe RR
Женики викендов ми е турбо со пријатели, немам време за ништо, убави софри и афиња служите, позз

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1971
7.7.2014 7:53:58   
AneLav RR
Ајде добро утро... По напорниов викеднд, а секогаш ми се напорни и најисполнети со нервози , ми треба ваков појадок кој сака нека се послужи...
user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1972
7.7.2014 10:33:58   
LoveableMe RR
Јас ќе се послужам, секогаш убави работи ни нудиш, како да не земам?user posted image Имајте убав ден женички, понеделнички после рмбање по дома за викенд, гости трчкања, малце на работа user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1973
7.7.2014 10:36:45   
Malecka23
Zdravo zenski kako ste?me nemase dolgo vreme od opravdani pricini ama ete pak sum tuka:-)
ajde povelete na user posted image odamna ne sme piele zaedno!mi nedostigase! poZ do site se nadevam sega pocesto ke se druzime:-)

Непосредна врска до пораките: 1974
7.7.2014 10:50:42   
Defne90 RR
Добар ден и од мене,и јас седнувам на кафе.Второ ќе ми биде ова,ајде ова да го испијам во друштво.Вие како сте женски,како си го поминавте викендов.Мене богами ми беше ептен исполнет,нешто по прослави,нешто со децата на прошетки и со мм и да ви кажам право од толку ангажмани дури се заморив.Ајде почна работната недела,па повторно да се оддаваме лека полека на домашните обврски.user posted image

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1975
Страница:   <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  77 78 [79] 80 81   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Сцена на раѓање или бејбиситерка
пеперутка16

Дали повеќе би сакале да го запишете вашето дете во дневен престој или да ангажирате бебиситерка?