|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Плажа II
7.7.2014 14:17:57   
marchi

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Добар ден и од мене,и јас седнувам на кафе.Второ ќе ми биде ова,ајде ова да го испијам во друштво.Вие како сте женски,како си го поминавте викендов.

jas stotuku ke si go varam 3toto kafe koe znam deka bas ke mi "legne" zasto ke si go pijam raat dodeka spie maloto user posted image

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 1976
7.7.2014 15:14:02   
miana
Девојки, ајде да ве заблажам нешто денес по повод мојот именден
Бирајте кој што сака

user posted image

user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил miana -- 7.7.2014 15:16:51 >

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

(Одговор на членот marchi)
Непосредна врска до пораките: 1977
7.7.2014 15:47:35   
AnnaMolly RR
Среќен роденден миана! Заборавив дека си имењачка со сестра ми :)

Live and let live

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1978
7.7.2014 15:59:16   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Именден срцка, не роденден. Фала ти многу..Нека и е срекен денот и на сестрати... Нека ни е вечно името

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1979
7.7.2014 16:06:33   
LoveableMe RR
Среќен именден Миана, убаво изгледа се примамливо, а нели ќе слабеевме? Ај пиши искуства во темта Производи на топ шоп дали си задоволна со хеланките и дали вредат за парите, се губи ли некое килце? Позз

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1980
7.7.2014 16:42:47   
Felly RR
Честит именден, Мианке!!! Што убаво вака кога отвораш кафемат, а одиш на плажа и таму те чека ем освежување ем благичко нешто. Јас исправ до сега 4 машини, и уште имам алишта во купатило. Ама веќе се гледа крајот.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1981
7.7.2014 16:58:36   
AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Именден срцка, не роденден. Фала ти многу..Нека и е срекен денот и на сестрати... Нека ни е вечно името

Е именден де : ) Јас едно мислев, друго пишувам :) Имењачки сте со сестра ми, а не знам кај ми отиде паметот за роденден хахахаххахаа

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1982
7.7.2014 23:13:59   
mommy_angels RR
Neka im e srekno i vecno imeto i od mene na site sto slavat denes

Tuku da vi se pozalam zeni,kerka mi pritiskajki po tastatura,kojznae sto napravila i sega koga sakam da pisuvam so makedonski fond mi se blokira cel kompjuter user posted image i moram da go restartiram.Taka da ke me trpite vaka duri da najdam nekoj popameten pa da mi go opravi user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1983
8.7.2014 9:33:08   
LoveableMe RR
Добро утро женски, добар ден, убав дел од денот за вакво кафенце. Повелетеuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1984
8.7.2014 11:04:40   
Defne90 RR
Здраво и од мене,јас никако да се наспијам веќе некое време.user posted image Тие подокници што ми се направија од неспиење со ништо веќе не се покриваат.И ајде се си викам ќе пораснат децата па ќе се наспијам,ама изгледа дека откако ќе створиш фамилија се си има по некоја грижа па тоа резултира со тоа неспиење.Децата растат ама со нив и грижите.Туку само живи и здрави на се му се наоѓа решение.user posted image

Јас обавезно земам кафе,и отидов полека полека да го приготвувам ручекот.Сега ќе изврти часовникот дури да видиш.

Па женички имајте убав и пријатен ден.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

Непосредна врска до пораките: 1985
8.7.2014 11:10:50   
scared RR
Добар ден и од мене убав ден на сите user posted image јас на работа се досадувам до кај 5 часот а после ќе ме земе маж ми и на ручек ќе ме носи чисто онака без повод му текнало user posted image ако ако да ме спаси од готвење на топлово user posted image

Непосредна врска до пораките: 1986
9.7.2014 8:12:03   
AneLav RR
Добро утро од мене имајте пријатен ден...
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот scared RR)
Непосредна врска до пораките: 1987
9.7.2014 13:55:31   
Defne90 RR
Добар ден и од мене женски,јас уште рано рано како и секогаш,ама од пусти обврски до компјутер никако да дојдам.user posted image А и синко ми го окупира уште штом ќе стане насабалје и јас нема што да правам.

Туку земам кафе имам испиено смао едно ама некако малку ми дојде,па ќе се послужам и од овде.А и појадокот ручек се стори,земам и од него,јас ретко и дома кога појадувам.user posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1988
10.7.2014 8:22:14   
AneLav RR
Добро утро женички... Јас како и секогаш прва секое утро user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1989
10.7.2014 9:18:43   
LoveableMe RR
Добро утро Ане, убав ти е богами доручекот, само се "товиме" на форумов, ќе се тркаламе уште малцеuser posted image . Денес е многу спарно и едвај седам на работа, мрзоволна сум ептен, па се чудам луѓето во Африка и делови од Среден Исток/ Азија зошто биле мрзоволни...е па на толку топло и мозок ти е сварен и се, нема шанси да работиш... имајте убав ден женски

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1990
10.7.2014 13:42:23   
Malecka23
добар ден и од мене.ајде на пладневно user posted image ..би се послужила и од доручекот мн вкусно изгледа ама божем на диета сум до кога ќе видиме:-) :-) :-)
Поз женски имајте пријатен ден

Непосредна врска до пораките: 1991
10.7.2014 14:45:02   
Defne90 RR
Ајде и од мене добар ден,јас брзо брзо се пријавувам за кафе и бегам,децата ме пукнаа денеска.Уште не успеав ни да појадувам а од 8 сме станати сите.Ќе си го дочекам ручекот јас па ќе биде две во едно и ручек и вечера.user posted image

И сега сум ко на трње ама да си ве поздравам вас и да ви посакам пријатен ден и се надевам дека ќе успеам да го натерам малото да спие.А поголемото ќе го испратам малку накај баба му и конечно малку да одморам денес,затоа што ми се чини дека ќе полудам со ѕверчињата мали дома.user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 10.7.2014 14:49:06 >

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 1992
10.7.2014 15:14:49   
Mihaela 2010
E aj dobar vi den,mi se jade mene sladoled,ke mi potecat ligi ama sakam bas bas cokoladen so orevcinja nekoi uz nego,mnja mnjam
Inaku jas da vi se pozalam,imam kuce doma na posedok,ke go pricuvame nekoi tri nedeli do mesec dena,vcera me raspameti informacijava uste kuce mi trebase da mi se seta niz kukja ama toa e...M e srekjna presrekjna,bar nekoj da e

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1993
10.7.2014 15:46:23   
Melanija RR
Хелоу рингерајки user posted image
Ние се вративме ама не ни се враќаше user posted image задоволни од Стар Дојран.Ќе уживаме до понеделник па се читаме потоа.user posted image Поздрав до сите user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1994
10.7.2014 15:49:59   
marchi

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Хелоу рингерајки
Ние се вративме ама не ни се враќаше задоволни од Стар Дојран.Ќе уживаме до понеделник па се читаме потоа.

i jas sakam na odmor,na plaza na takvi stvariii.... user posted image baska toa mi se pie kafe mnogu a i mi se spie mnogu pa se dvoumam sto da napravam user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1995
10.7.2014 16:42:13   
Felly RR
user posted image
user posted image
Марчи, ајде заземај позиција. Имаш избор.

Меланија уживајте!!!

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 10.7.2014 16:43:02 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1996
11.7.2014 0:41:11   
marchi

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

user posted image
user posted image
Марчи, ајде заземај позиција. Имаш избор.

Меланија уживајте!!!

ahhh...user posted image spremna sumvo sekoj del od denot user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1997
11.7.2014 7:56:00   
AneLav RR
Ајде малку поинаков појадок да не ве товам.... Темава баш и не ми е за име Плажа повеќе ми е Кафе муабет и појадокuser posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1998
11.7.2014 9:08:14   
LoveableMe RR
E AneLav сега ме погоди, баш убаво ќе се најадам...од сабајле лапачка, па поручек на плажаuser posted image user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1999
11.7.2014 9:21:11   
princessa
Темава ќе треба да се преименува во Кај Анелав на доручек и кафе пошто само анелав ти готвиш и вариш. И плус на крај на година треба за најкувар на годината да те прогласимеuser posted image user posted image user posted image
Иначе доброутро и од мене, ма да на мене овие неколку дена ми е добар ден во овој дел од денот зашто у 5 сабајле сум на нога. Е кој рано рани цел ден зееuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил princessa -- 11.7.2014 9:22:33 >

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 2000
Страница:   <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Снег
predrag

Го сакате ли снегот?

да, секогаш (46%)

да, додека паѓа (29%)

не, кога ќе се направи каша (17%)

не, никогаш (8%)

Број на сите гласови: 103

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!