|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Плажа II
11.7.2014 10:09:03   
nataly86
Добро утро и од мене...Анелав дефинитивно е најкувар или најдомакинка да ја прогласиме ем е најранобудна ем секогаш разноврсна храна ни нудиuser posted image

Јас да се пофалам конечно сношти спиев онака убаво без многу будења (само еднаш) времето малку залади и се сети и на нас тридниците....искрено посакувам вака да е цело време user posted image user posted image Самокај мене нека е вака свежичко за на море и езеро нека ви е топлоuser posted image

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 2001
11.7.2014 10:35:08   
Defne90 RR
Добро утро девојки,јас штотуку го испив првото утринско кафе,ама и овде ќе ве дружам дефинитивно,кафе никогаш не одбивам,а и доручекот нема да го оставам.user posted image

Дефинитивно најдомаќинка овде на форум едногласно ја бираме Ане лав,секогаш спремна за новиот ден со кафе и доручок за сите.Секоја пофалба Ане и од мене.user posted image user posted image

Ние не стануваме толку рано,ама јас си легнувам многу доцна па затоа после отсабалје не можам око да отворам.А и малото нешто во последно време постојано плаче ноќе и по цела вечер го лулум на раце.Абе жива ненаспана сум,ама веќе си се и навикнав.user posted image

Ајде поздравче женски и имајте убав ден.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот nataly86)
Непосредна врска до пораките: 2002
12.7.2014 8:56:26   
AneLav RR
Добро утро девојки... Денес е Петровден, именден на синко и на татко ми. Во таа чест денес со кафенцето ве честам по едно тортиче... Можеби е рано за тортиче ама подоцна да не заборавам ќе имам обрскиuser posted image
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 2003
12.7.2014 9:10:00   
LoveableMe RR
АнеЛав, нека е среќен именденот денес е убав ден голем празник убаво да си поминете. Се послужувам од гозбаваuser posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2004
12.7.2014 9:22:13   
princessa
Нека им е вечно иметоuser posted image user posted image user posted image , Синко да расте безгрижно а татко ти да живее долго и уште многу долго да си го празнувате еден од најубавите празници. Јас ќе се почастам и така сум станата од 5ипол па за торта ми е таманuser posted image user posted image user posted image user posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2005
12.7.2014 9:55:54   
sandriana RR
Вечно име на твоите Петаровци, АнеЛав, и секако ако имаме уште некој именденец денес.
А за торта никогаш не е рано, кога е со убав повод user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 2006
12.7.2014 10:21:07   
Defne90 RR
Нека им е вечно името Ане на твоите најблиски.user posted image Денеска обавезно се честам и од кафето и од тортата за тоа.user posted image

Принцеса твоето малечко ептен ранобудно е изгледа.И јас исто така си бец жива ненаспана ко тебе,кога поголемиот синко беше на таа возраст.Успех ни беше ако успее да поспие до 5.user posted image
Ама ете го сега отако потпорасна си спие па сега со мака се будиме.user posted image Поминуваат тие бессони ноќи дури да видиш детето ќе почне да си спие.user posted image После па други грижи и проблеми како растат така да за родител нема мирно спиење дури е жив.user posted image Ама само тие да бидат живи и здрави и среќни.другото не ни е битно.user posted image

Е ајде си зедов од частенките сега да одам да прелистувам по другите теми и да станувам,кај и да е децата треба веќе и да станат.user posted image

Ајде женски поздрав и имајте си убав празничен ден.user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2007
12.7.2014 11:53:40   
Felly RR
Честит нека е именденот на двајцата АнеЛав!!! Ќе се земам и кафенце и торта, ама си требала да ставиш повеќе, многу гладни усти има овде. user posted image
А и јас имам повод за честење - ама во барот јас ќе почестам.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2008
16.7.2014 8:39:53   
Defne90 RR
Добро утро женски,кај сте ми сите,нешто испозаспани ова сабалје како да сме сите.user posted image А и гледам Ане ни ја нема овие денови да стави кафе и појадок овде.

Ајде денеска јас честам,одамна не сум правела кафе.

Јас да ви кажам право,не да сум ненаспана,туку ми се чини дека ни 10 да испијам нема да се рассонам.Само 4 часа имам спиено,малото не можев до 4 да го убедам да оди да спие.user posted image Вчера преку денот господинот си се отспа преку 4 часа и после не му се спиеше и цела вечер си игравме по дома.

Ајде јас брзо брзо ќе си каснам од појадокот и ќе си се напијам кафенце и отидов да завршувам со обврските.Ајде женски почастетете се кој е за и секако имајте убав ден.user posted image

user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2009
16.7.2014 8:46:45   
princessa
И јас ќе си се послужам Дефне, баш фино си спремила. Ќути јас веќе и заборавив што е наспаност. Незнам какви деца ми се погодија, само да плачат, кенкат, па само во раце да се сакало по цела ноќ. Ајде нека се живи и здрави само и тоа еден ден ќе се смени.
Имајте сите убав денuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 2010
16.7.2014 9:18:55   
AneLav RR
Ај добро утро... Навистина ме нема овие денови ама со обрски од сабајле немам време да седнам ич... Сега јас ќе си се послужам од понудениот појадокuser posted image Ви благодарам женски што мислите на мене.user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2011
16.7.2014 11:00:16   
LoveableMe RR
Женички, доручкувавте убаво, Дефне ве нагости. Мислам дека е право време да се освежиме на плажава со кафенце, овошно октелче или сладолед, ај навалетеuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2012
18.7.2014 23:15:56   
mommy_angels RR
More poskrzava ne mozam da bidam,ne mozev ni da najdam od koga ne sum pocastila neshto user posted image
Aj na zdravje od mene
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2013
18.7.2014 23:42:33   
Defne90 RR
Е мами да знаеш дека ми го погоди пијалокот дефинитивно.user posted image Море и лиги ми потекоа како ја здогледав частенката.Аааа земам и од пивото и од кикиритките,баш ова ми требаше.user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2014
18.7.2014 23:56:51   
Melanija RR
Да да пивцето е таман па во кревет user posted image малку затишје на ,,плажава,, , по други плажи се шета user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2015
19.7.2014 6:39:22   
bucko mal
Zencinja pozdrav od mene,nemam mnogu vreme zatoa ke vi svaram obicno kafeuser posted image user posted image user posted image
vazno od srce e napraveno.
Jas se pofalam/pozalam mi pocna ucebnata godina I mnogu mi e tesko.Se boram so poslednite sili da izdrzam,barem pocetokot dodeka go fatam redot.
Vo poslednive godini epten me prati sreka pa taka I sega naletav na mnogu fini soucenici koi mnogu mi pomagaat.Samo 5 sme povozrasni, drugite deca po 18,20 godini.
I taka teram, nekoj zbor na makedonski ke ubacam ama vazno se razbirame.user posted image
Na cela maka ke se iznasmeemeuser posted image
Vi posakuvam ubav vikenduser posted image user posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2016
21.7.2014 8:57:38   
AneLav RR
Ај добро утро женички... Гледам јас ако ме нема мена да почестам кафе од сабајле и појадок , ве нема ни вас, сте се рашетале летово по плажи итн...user posted image user posted image
user posted image
Појадок во рустична атмосвера се надевам ќе ви се допадне....user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 2017
21.7.2014 16:04:57   
marchi

ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

Женички, доручкувавте убаво, Дефне ве нагости. Мислам дека е право време да се освежиме на плажава со кафенце, овошно октелче или сладолед, ај навалетеuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image

slikive samo mi budat nekoe custvo...nekoja zelba da kidnam negde na raat da si se nagostam i mirno da si go ispijam kafenceto .eba dobar den dragi ringerajki user posted image

Непосредна врска до пораките: 2018
22.7.2014 9:22:21   
LoveableMe RR
Женски, кај сте од сабајле, очигледно тмурното и променливо време на сите ни делува, а викаат така ќе биде цела недела. Затоа реков малку да се разведриме, да понудам доручек и кафе некаде на егзотично место, да си мислиме дека сме таму. Ајде повелете

user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот marchi)
Непосредна врска до пораките: 2019
22.7.2014 9:52:30   
Felly RR
Баш си се потрудила Лавбл,а времево уште од сабајле тмурно, депресивно, ама јас се расположив со Лавот Леон. ГО гледаме со М, и баш ме насмеа и мене.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2020
22.7.2014 15:48:11   
Melanija RR
LoveableMe RR погледот ме собори, без здив ...ех да сум таму некаде со шешир и очила за сонце пијам шадно шампањнско,грицкам па кафе ........user posted image бре доста сонувам пукав од зборење за времево а баш тие празни муабети сум ги мразела ама убиточно лето не видовме user posted image

Имајте убав ден user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2021
24.7.2014 14:11:42   
Melanija RR
Има некој што не е на одмор?Повелете на разладување

user posted image

Непосредна врска до пораките: 2022
24.7.2014 17:18:54   
Dilina
Да ве поздравам мили РР јас од одамна не сум влегла во темава па од се по нешто ќе си земам... ова пивово и кикирикиве некако највеќе ми фаќаат око ама пошто млеко се има за извоз, ќе се напраам дека не ја видов сликата user posted image

А од сладоледчево со душа зимам мх мх user posted image

Инаку ние си фативме некој ред со user posted image ... имаме од прилика термини, кога цицаме, кога се бањаме... незнам дали е рано, но и јас сум вчудоневидена како малата си се навикнува на термини... па и мама успева еднаш во денот да се истушира, да се напие кафе.. е сеа за шетање е рано ама едвај чекам и тоа user posted image

Во секој случај, темава не стигам да ја посетам, ама во живо кафенце едно на сабајле и едно на вечер не пропуштам user posted image

Непосредна врска до пораките: 2023
25.7.2014 8:13:43   
AneLav RR
Никој немаuser posted image ајде сама ќе си сенапијам кафенце, а кој сака нека се послужи...
user posted image

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 2024
25.7.2014 10:07:11   
LoveableMe RR
Тука сме АнеЛав, само нешто сме сите успани, ај јас ке земам кафенце, од на Меланија сладоледот, а од мене сокче овошно за освежување.

user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2025
Страница:   <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  79 80 [81] 82 83   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Simona
DARKMASTER

?

da, mnogu e ubavo (7%)

da (37%)

ne bas (34%)

ne (15%)

ic ne e ubavo (7%)

Број на сите гласови: 41

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!