|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
24.9.2014 13:01:48   
Mihaela 2010
A gledam nikoj denes nisto ne stavil
user posted image
user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2226
24.9.2014 13:06:08   
Snowhite RR
Недомаќинки денеска тоа е, од времево е гарнат. Мора некој да е кривuser posted image
Јас ќе си се послужам Михаела, зашто денеска ептен сум мрзоволна, цел ден киснам на рр ништо немам сработено, така е кога не ми даваат одмор, немаш желба за работа, додуша и немам нешто многу работа

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2227
24.9.2014 13:11:56   
LoveableMe RR
Браво Михаела, мислиш на сите нас. А за диетата наша не мислишuser posted image user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2228
24.9.2014 13:13:19   
Mihaela 2010
koj si e na dieta neka pati....jas narednive godina i kusur bogami nema da bidam na dietauser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2229
24.9.2014 13:44:59   
Felly RR
Кафе ми свари мм, па си земам само од тие мафинчињата, не сум на диета user posted image Фала ти МИхаела

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2230
24.9.2014 14:17:35   
elenak
Ајде кафето денес од мене, и тоа со многу љубов.user posted image
user posted image
Ве поздравувам, имајте убав ден чикс!

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2231
25.9.2014 11:50:05   
Mihaela 2010
Vreme e za uzinka....izgleda samo jas na jadenje mislam,i se na mene mi teknuva
user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2232
25.9.2014 12:00:00   
LoveableMe RR
Aјде кој е за кафе и сендвичи, од мене денесuser posted image

user posted image

user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2233
25.9.2014 12:04:22   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Vreme e za uzinka....izgleda samo jas na jadenje mislam,i se na mene mi teknuva
user posted image

мх,мх сега ме потсти дека одамна не сум направила корасанчиња...Ке се фатам за работа, само ноктиве да ги средам ептен ми се големи ..
Како сте денес жени?

Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.

Непосредна врска до пораките: 2234
25.9.2014 12:14:53   
Felly RR
Мммммммм, прво отварање ан темава и сликата пред мене од кифличките. Како ми се пријадоа.user posted image
Јас сега си дојдов од работа, штом сум на РР, значи сум завршила со работење. Имајте убав ден!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 2235
25.9.2014 13:04:49   
nataly86
ооо ужинката е супер..таман деца спијат можам раат да си мцнам user posted image

Непосредна врска до пораките: 2236
25.9.2014 13:11:58   
Felly RR
Јас сварив и чајче, ако е некој за, повелете. Од вчера сум ко настината и само ми студи.user posted image
user posted image

(Одговор на членот nataly86)
Непосредна врска до пораките: 2237
25.9.2014 13:15:44   
Bethany
И мене ми студи и тоа многу. И станот ни е на северна страна, па овие преодни периоди се крш. Се смрзнав. Ноќва во чорапи спиев, почна моја сезона за со чорапи спиење user posted image
Така да, ќе се напијам чајче да се стоплам малку user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 2238
25.9.2014 15:07:05   
Tanjat7880
Ijas sum za caj,i mene mi e studeno,pa morashe li I dozd da pocne da vrne,brejjjj derman nema od nego!

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2239
25.9.2014 15:11:33   
Mihaela 2010
Eee pa nie od vcera sme so jorgan,mm mu vleglo stud vo koski pa samo se zali deka mu studele nokjiteuser posted image
Epa toa e esenta si dojde,bar zimava da padne asalno sneg da se poraduvame i nie i decava

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 2240
25.9.2014 17:15:18   
Felly RR
А може и по една супа да каснеме, оти јас цел ден пијам само чаеви. Ќе почнеме изгледа рано оваа година со грејна сезона user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2241
25.9.2014 18:56:30   
Hunny
И јас смрзнавuser posted image Михаела па и не мора снег оваа годинаuser posted image Ми се смачи од влага, дождови...

Непосредна врска до пораките: 2242
26.9.2014 11:01:35   
Snowhite RR
Добар ден женички, јас еве да се пофалам, конечно ме пуштија на одмор па си кулирам сама по дома, додуша малку кулирав и ја зедов правосмукалкатаuser posted image , женска глава знае да одмори(?) туку ај уште да подзабришам прашини и ќе си пуштам филмче.
Туку ме префати од мм изгледа, тој секогаш кога зема одмор и надвор врни, еве сега и јас исто, а си имавме план со другарките да си излеземе на кафенце, појадок и ништо сега од планот

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 2243
26.9.2014 11:17:35   
Mihaela 2010
Ooo sto ubavo na odmor a? uzivkaj i ne se zamaraj so domasni raboti,gi ima sekojdnevno...
Denes site nekako mrzlivi,ko vremevo,ajde ke pomine poleka denov pa ne ceka vikend..

Непосредна врска до пораките: 2244
26.9.2014 13:44:04   
Felly RR
Како мрзеливи, гледаш сите сме разработени па слабо на форум, user posted image СНоу, ајде убаво одмори се, па белки другите денови ќе излезе малку сонце. Денен честам и кафе и чај, па кој што сака нека бира.
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2245
27.9.2014 17:32:20   
Felly RR
Многу тивко на форумов user posted image Ние завршивме со ајварот, па кој е гладен еве да ве почестам, ама пошто денес се пости, без сиренце. user posted image

Непосредна врска до пораките: 2246
27.9.2014 20:53:09   
Mihaela 2010
Dobro vi vecer, denes bas tivko.nie nekako go prelezavme sabotniov den i bas ubavo ni dojde prav odmor.Jas ajvarce sanjam vekje ama kaj i da e i nie ke pravime pa dur nemam ke si zemam od Felly..pozdrav

Непосредна врска до пораките: 2247
28.9.2014 23:59:20   
Dilina
Мили рингерајки како сте ми? Мене ми цркна компјутерот и така ме немаше неколку дена ама ќе надокнадам за испуштеното хехехе :) гледам големи гозби биле тука, се фрлам да мцнам од се по нешто, сега е касно за кафе ама од сабајле јас ве честам :)

Непосредна врска до пораките: 2248
29.9.2014 10:29:02   
Snowhite RR
Добар ден од мене
Денеска убав денов ќе си го реализираме планот со другарките за излегување, се надевам ќе се релаксирам особено после тоа како ми почна утрово со плачки и тоа двајцата кој погласен и посилен и така ги однесов во градинка и после кога се вратив ептен down се чувствував
Убав ден и успешна работна недела ви посакувам

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 2249
29.9.2014 11:43:05   
Felly RR
Добар ден и од мене, утрото веќе одамна помина, мене ме фати некоја настинка само кивам и очиве ми солзат, веќе не можам да гледам, од што не ми престануваат солзиве. Се изнапив чаеви, па белки за некој ден ќе помине.

Непосредна врска до пораките: 2250
Страница:   <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали?
Jana9

Дали имавте лошење-гадење во бременоста?

Да (50%)

Не (12%)

Понекогаш (38%)

Број на сите гласови: 8

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!