|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
20.9.2014 16:19:53   
Felly RR
И ние се опремивме со топлинки, баравме уште минатата недела, но не беа донесени по продавниците, па денес начекавме, зедовме еден пар за во градника.
Бетани, честитав во темата, а честење чекаме во Барот!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2201
20.9.2014 16:43:39   
Dilina
Здраво мили рингерајкииии ајде по едно кафенце за по ручек сум ви спремила да се освежиме малце. Мене малава ми заспа веќе 2 саата спие, а јас никако да ме фати дремка. Си ручав сама пошто мажле цел ден со обврски па сега малце да ве подружам дур не се разбуди шефицата user posted image
Ајде бирајте кој за какво е еве ги наредени, а јас за мене турско трчам да варам....
user posted image

< Поракaта ја уредил Dilina -- 20.9.2014 16:45:00 >

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2202
20.9.2014 17:43:45   
Snowhite RR
Леле кафенцава од убаво, поубаво, да не знае човек кое да го земи
Тмурно, тмурно, тмурно..
Јас да ви кажам право ќе телепортирам едно дете вечерва кај баба, малку да одморам, така да си знаете

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 2203
20.9.2014 21:32:13   
LoveableMe RR
Гледам ве бендиса софрава, сите си подземавте по нешто. Позз, пријатна вечер, а за времево веќе не знам што да коментирам полудевме начисто....

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2204
21.9.2014 8:08:37   
Felly RR
Будењееееееееееее!!! Ајде и кафе за расонување, ние сме станати уште пред 7, весело ќе биде user posted image
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2205
21.9.2014 8:12:23   
LoveableMe RR
Фели кaфенцaвa супер тaмaн зa рaсoнувaње☺. Дa пиеме кaфе и дa фaтиме прoшеткa, нo и денес времевo не е нa нaшa стрaнa...

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2206
21.9.2014 8:35:26   
Felly RR
Кај нас па баш убаво е времето, се надевам ќе шетнеме некаде

Непосредна врска до пораките: 2207
21.9.2014 8:37:32   
Mihaela 2010
Aj i tuka da ve pozdravamuser posted image
I kaj nas zirka sonce mislam ke bide ubavo denes bar do pladne
Ubav den imajte

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 2208
22.9.2014 9:35:59   
LoveableMe RR
Женски, ајде јавувајте каде сте, прв работен ден оваа недела, да потраеше уште малце викендов, ама нема, рмбајтен старт. Гледам ве нема, сите сте во муд, абе жени со хормониве, тоа е, не маваат и сме како од земја треснати. Денс јас частам кафе и мафни, да се расположиме понеделнички, да не освежи и да тргне неделаваuser posted image

user posted image
user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2209
22.9.2014 9:42:09   
Mihaela 2010
Aaaa sto mislis ne sme tuka?user posted image
Za gaga pienje jadenje tuka sme.
Ubavo denes soncevo samo do koga neznam
Ubava rabotna nedela na site.

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 2210
22.9.2014 10:26:14   
sandriana RR
Јас сакам и кафе и благо-додуша дозата чоколадо ја подмирив уште рано сабајле, ама кафе неам пиено user posted image Некако сама незнам да пијамuser posted image user posted image
Имајте успешна работна недела, а ја ќе си рачунам бенифициран стаж за породилново user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 2211
22.9.2014 10:39:39   
Dilina
Ловејбл, браво за кафенцата и блачкото, јас еве ќе си ргнам едно и ќе си се послужам блачко со надеж дека денот блачко ќе ми тргне хехехех :D Јас понеделнички - неработно, а со надеж дека ќе видам пари на сметка и user posted image user posted image user posted image на банкомат хехехе... ама само ќе си се надевам и ќе си фантазирам, а дали ќе биде реалност ќе ве известам.... па и ќе почастам пошто веќе историски станаа парите за боловањево хехе :D и така .... инаку малава наша итрица е, ќе се разбуди и ќе не скорне нас, ќе не позанимава па пак ќе си продужи успаванка :D ама затоа мама сега на РР ќе чкрапа малце хехе... ајде убав ден работен на сите што сте си на посо, а и на тие што не се исто така.....

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2212
22.9.2014 14:13:27   
Melanija RR
Јас дојдов по мафинкитеuser posted image Неделава ќе биде ранобудна з градинка ама ако само да биде
убава недела на ситеuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Dilina)
Непосредна врска до пораките: 2213
22.9.2014 14:37:51   
Felly RR
Јас и кафе и мафинки, тамам за после работа ми треба нешто за полнење на батериите и за освежување.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2214
22.9.2014 15:20:51   
Mihaela 2010
Vremevo se smurti,kolku pecese sonce od utre bas zaladuvanje

Непосредна врска до пораките: 2215
23.9.2014 6:57:02   
Felly RR
ДОбро утро рингерајки, утрово бев вредна па ви спремив и кафе и појадок. На гладно не се работ, нели. Имајте убав ден!!!
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2216
23.9.2014 8:51:32   
LoveableMe RR
Лелее мераци ова софрава, јас ќе си земам од се по малку, Фели ни била вредна денес сите да не почасти. Ајде жени станувајте, а времево баш за спиење е, ама мора да се работиuser posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2217
23.9.2014 9:41:11   
Lady_D
Dobro utro...bas vrnezlivo i tmurno e vremevo, samo za spienje haha ama mora da se raboti... eve i jas veke se pocastiv so kafence i dzus kako za pocetok na denot user posted image

Непосредна врска до пораките: 2218
23.9.2014 9:43:38   
Mihaela 2010
Dobro utro zenski.lele vremevo zima.Jas sum domce denes pa vo toplo so detulevo ke odmarame
Imajte ubav den

(Одговор на членот Lady_D)
Непосредна врска до пораките: 2219
23.9.2014 9:45:00   
elenak
Добро утро и од мене.Фели софрава за мерак, како ми се јаде, да можев стварно од се да си земам.user posted image Сега ќе треба да се влечкам до продавница а не ми се мрда, времево какво е будалесто, вистинска есен. Ајде да поработам малку па ќе ви дојдам покасно пак, на кафе.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 2220
23.9.2014 9:53:16   
sandriana RR
Добро утро, добар ден - мене пола ден ко да ми помина веќе - од 6:30 до сега 300 работи завршив user posted image Ќе се почестам со тоа што остана од софрата на Фели user posted image - дур бебе уште дреме, да искористам време.
Се надевам ќе се опраи времево во тек на денов, да не разведри user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2221
23.9.2014 11:40:02   
Felly RR
Кај нас се разведри времево, ама ветер како дува - се смрзнав дури си дојдов дома. Потопло беше сабајле во 6 кога излегував.
Ајде давајте кафе/чајче топлоuser posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2222
23.9.2014 11:52:57   
LoveableMe RR
Ајде, јас частам чај и колачиња

user posted image
user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 2223
23.9.2014 11:55:19   
Felly RR
Уф, уф милина, па и лимончево како ми го погоди - чувствувам некоја настинка, па тамам ќе ми дојде со чајов и колачиве

Непосредна врска до пораките: 2224
23.9.2014 12:33:00   
Melanija RR
Добар ден и од менеuser posted image ветеров е камен, се виде малце сонце ама џабе денес почнува есента user posted image
Јас земам од чајните колачиња и одам на правам ручек за М

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2225
Страница:   <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  87 88 [89] 90 91   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

aj pomos za ime na moeto bebence :D
Seleni

ve molam da pomognete za bebushlakusot :D

Damjan (22%)

Bojan (12%)

Nikola (23%)

Andrej (26%)

Nino (6%)

Dario (10%)

Број на сите гласови: 562

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!