Bethany -> RE: РР Кафемат (9.10.2014 8:47:56)
|
Добро утро женски. Никој нема кафе да стави.Јас пак не можам, не сум на комп. Станав рано, па му правев на Јаков да јаде пред да оди во градинка, бидејќи вчера не го стасвив да спие, демек ајде ќе го ставам порано во 8, а не да ми дреме до десет и пол навечер и да не му се спие, и излеговме надвор. Детето заспа во кола, беше 5 сатот попладне, се вративме дома, легна во дневна пак заспа, го будив, не можев да го разбудам, во 8 дигнав раце и го преместив во неговиот кревет и спиеше сабајле до 7. Се плашев да не се наспие до 3 ноќеска па што ќе правиме, а тој толку спиеше [sm=zmeden.gif] Ви се има случувано тоа? Леле, колку ли беше тогаш изморен? Јас да направам ручек за после, бидејќи после имам обврски на факултетот и така. Сончев ден се гледа надвор. Стекнав една пријателка на факсот, така како мене, со две деца, па се водаме секаде заедно, во друштво е поинтересно :) Едит: е тука Тања била...ништо Тања ќе не почести веќе некој :) Ништо не е изгубено, тоа е само чувство, ти посакувам убав ден да излезе. ;)
|
|
|
|