Hopeful RR
|
А бе ми ја полните душата кога ве читам Девојки, фала ви бескрајно, што за мене, тоа за сите, знаете! Инаку мажле се збуни, кутар Идеме по тестот и чекаме да ни наплатат, и си викаме не го гледаме тука на пулт туку ќе го превртиме листот и надвор ќе гледаме. Плаќам јас, се пресметуваме со таа за пари, и она коментира нешто конфирмативно од типот - а, немате. Мм сфатил дека збори за тестот и се пресекол! Уште збунет, ни го даваат листот, го вртиме наопаку и со главите на страна ко ненормални додека не излеговме надвор. Го вртиме листот, бараме, нигде нема бројка, само референтни вредности! Се дозбунивме уште толку, и кога конечно ја видов бројката му ја покажав и почнав да плачам ко кретен, а он не сфаќа - што е, што е, има ли, стварно ли има Па после почнав да му зборам да не не е наш тестот, да не ги смешале резултатите со некоја друга. Па он таков збунет, ми вика дај одма кај докторот, да потврди, вака не сум раат. А бе гревови! Горе кога се качивме ми вика - немој да и кажуваш на сестрата тука во ходник, одма кај докторот! Не знам, го фати некоја паника, страв, параноја, којзнае. Тек откако не изгушка докторот малце се олабавивме И сега е збунет, пресреќен, ама си рековме да почекаме до ехо за повеќе да се подопуштиме. Инаку sonce79, и јас бев четврток/сабота, да! Со среќа на пункција, да извадат многу јајце клетки и да се оплодат што повеќе! Дали би замрзнале ембриони? Инаку прво ivf ми е, да. Ајде, ти праќам baby dust се да помине ок и да си имаш и ти ваков исход!