Bethany
|
Од вчерашниот настап најдобри ми беа: Даниел, Тамара и групите беа интересни. Мада морам да речам дека имам уште фаворити: Даниел останува, плус Маид е супер позитивен, интересен лик, со одличен глас и добар забављач и Тамара (ми се допаѓа нејзиниот стил на песните, мој фазон), Ми беше добра и Александра, оваа што испадна, само оти ми беше убава и многу приземна девојка. Александра Брковиќ има супер глас, ама мислам дека веќе во наредно шоу ќе испадне, освен ако не спреми некое ултра-совршено изненадување, па ги освои гласовите. Илма не ми е веќе фаворит, глас има екстра, ама мала е, не е таа х фактор. Мислам дека победници ќе бидат или Даниел, али мислам дека и Маид има огромни шанси знаејќи дека кога некое гласање или натпревар е во прашање, БиХ кога се пушти во гласање и нема рамни. А од тимот на Емина, не знам веќе како не отидоа дома, ич не ми се ниту интересни, ниту можам да замислам како некому можат да бидат интересни, ама ајд Жељко се повеќе и повеќе го готивим, па и кога земал да ја теши Илма поради технички проблеми, кажувајќи и пример што на него му се има случено, хехе, ептен ми беше срцка. Кики е добродушен многу. Емина заедно со својот тим да оди дома, алергична сум на неа хехе. Кристина ок е, само малку се замислува со своите стандарди. Да толку добро знае се прво на себеси ќе изградеше кариера, а не се појавеа со сестра и со една-две песни, некои детски и толку. Не ја бива за тоа. Подобро нека си остане композитор, а не да кажува кој за каде е. Али сепак ок е, жена со став, барем држи вода, а не ко Емина. Едит: сега видов колкав реферат сум напишала. Само за критичари ме бива
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 29.1.2014 19:37:07 >