RE: Евровизија (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Martins mom -> RE: Евровизија (13.5.2011 11:40:18)

Солиден настап имавме

temjana -> RE: Евровизија (13.5.2011 12:12:01)

kostimite bea odlichni, posebno mashkite[sm=bravo.gif]. A za pesnata i za vokalot nemam komentar[sm=smiley14.gif

mama26 -> RE: Евровизија (14.5.2011 8:45:40)

jas ova neuspeav da gledam [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Snowhite RR -> RE: Евровизија (14.5.2011 21:06:59)

И јас, и не жалам

annie -> RE: Евровизија (14.5.2011 22:13:08)

mene mi se aresaat United Kingdom i Russia 

Luci -> RE: Евровизија (1.3.2013 13:38:30)

Како ве бендисува нашата песна за претстојниот Евросонг 2013 што ќе се одржи во Шведска? ИМ-ПЕ-РИЈАААААААААА

Mihaela 2010 -> RE: Евровизија (1.3.2013 13:40:44)

KA-TA-STROFA...
Tolku dobri pejaci,a pesnava ihh...mene licno ne me bendisa ama ic....a za spotot ne komentiram

dostickage -> RE: Евровизија (1.3.2013 13:45:55)

Jas ne sum na slusnala pesnata , gi vidov na kraj samo poslednite kadri od reklamata za Skopje 2014[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Vcera Cipi Ripi imase share napraveno na eden dopis na FB vika vaka:
Imperija mizerija,vo mlekoto bakterija.
Drzavata mizerija ama molim te ne se*i ja
Mi crkna baterijata na Sony Ericson experia [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Nesto taka , cel den se smeam na ova.
Aj bas popladne kje ja slusnam originalot kako zvuci...

Gardenia -> RE: Евровизија (1.3.2013 13:46:04)

Покатастрофална неможеше да биде,па и човек со најистенчен слух за музика неможе да ја слуша оваа песна,колешката на работа од нервоза кога ја слушна се исфрла алергија [sm=smiley36.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Евровизија (1.3.2013 13:48:26)

Epten partiska pesna,promo Skopje 2014[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

anaana -> RE: Евровизија (1.3.2013 13:49:19)

lelele toj sto ne ja slusnal pesnata lugje sreken e.
jas vo zivot nemam slusnato vakvo nesto.
prvo razlicni glasovi apsolutno nekompatibilni. vtoro toj ima eden stil na peenje taa sosema drug.
muzika nikakva
a za spot ne sakam da komentiram. mislam ne sum jas nekoj muzicki analiticar moze ne sum ni kompetentna da davam vakva kritika ama posilno e od mene.
se nadevam deka ke se smeni barem nesto od pesnata

Bogdancanka -> RE: Евровизија (1.3.2013 13:58:24)

искрено до пред некој ден немав појма кој оди на евровизија,пред некој ден набрзина слушнав само дел од песната и како и обично кај нас се знае секој пат се прават утки во изборот на песни..ама што е тоа е

elenak -> RE: Евровизија (1.3.2013 13:58:36)

Ја следев промоцијата на МТВ цела возбудена и кога почна осетив срцебиење (онака патриотски нели [sm=smiley36.gif]), а само после 1 мин слушање на песната не само што ми згасна возбудата туку ми премина во големо разочарување. Жалосно и тажно е колку е лошо се. Полошо не сме имале досега.

anaana -> RE: Евровизија (1.3.2013 14:02:30)

a be jas ne razbiram... vo tekot na godinata izleguvaat dobri pesni. jas ne sum golem fan na makedonskava muzika i znam deka imame peaci koi se brz vrska. ama imame i dobri kvalitetni glasovi.
i esma ima glas
i vlatko ima glas
ama nekako koj im jas napravil pesnava ne znam :)))

eve nesto sto sega izleze na time.mk

Песната која Македонија ќе ја претставува на Евросонг оваа година ќе претпри измени и доработка во однос на текстот и аранжманот, одлучи денеска Македонската Радио Телевизија заедно со евровизиските претставници.

Одлуката дошла како резултат на „јасно изнесените ставови и конструктивните сугестии од стручната јавност и од македонскиот аудиториум“, велат од Македонската Телевизија, а таа како јавен сервис на граѓаните ја почитува желбата на мнозинството кои го кажаа својот став во однос на песната“, пишува во денешното соопштение од МТВ

Неофицијално се дознава дека е можно на Евросонг да оди сосема друга песна, а тоа ќе значи изработка на нов спот. Доколку МТВ одлучи Есма и Влатко Лозановски да изведат друга песна – повторно ќе се изработува сосема нов спот.

Џесика -> RE: Евровизија (1.3.2013 21:08:04)

Ете така!!! Треба да сменат и песна и спот и све! Ова ја претера секоја граница!!! На што личи она, на спот или на проект на Владата на РМ? Мора ли во све да се промовираат политички, да провоцираат, Александар Македонски, уште фали сега фаланга да излезе на сцена...Ништо лично, ама нема потреба бре од такво нешто, и политика и све у ку*ац!!! Есма и Влатко се супер ама очекував помоќна песна, како што доликува да пее Есма... Калиопи грмеше лани, од чорапи ги извади сите, за нив е Мадона!!!
На евровизија сакам да оди Дарио!!!

vezilka RR -> RE: Евровизија (1.3.2013 23:33:46)

Abe pesnata ne cini, ama sto ima veze bre luge, sto se nervirate..pa posekako nema da pobedime[sm=jezicek.gif]Neka odat tamu lugeto, neka se zabavuvaat, Evrovizija i onaka odamna prestana da bide Evrovizija.

Bilence2 -> RE: Евровизија (1.3.2013 23:37:32)

Pesnata e kasha popara. Od site zanrovi na muzika ima, auuu pa i trubi....lele ...

Ring -> RE: Евровизија (1.3.2013 23:48:51)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] се згазив од смеење ....на youtube гледав пародија направена за тоа како реагира Хитлер на спотот за песната....ептен , ептен е јако
Побарајте на youtube Хитлер дознава за Империја , напишано на кирилица ...

А песната ја слушнав на брзинка....како за на митинг е...срамота !!![sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

Pepelaska * -> RE: Евровизија (2.3.2013 0:14:18)

Песната е катастрофа, ама па кога на Евровизија имало асолна песна ?
Ај Есма ја знаат секаде, ама ми е мака за Влатко што ќе се промовира со таква песна.Ама ете ќе ја преправале.
Пак ќе биде исто.Мене многу ме нервира ова плукањево бе , аман веќе, нека си тераат работа , зарем на некого уште му е гајле за Евровизија?
А за спотот но коумент.Ако гледавте Златна бубамара, Сашко Коцев кажа нели , некој имал визија, Еуровизија, Скопје, Еуровижин 2014 , па затоа се да биде спремно[sm=smiley36.gif]

Pepelaska * -> RE: Евровизија (15.3.2013 19:18:33)

Вечерва во 19 30 на МРТ новата песна да видиме дали се подобриле

Палешка РР -> RE: Евровизија (15.3.2013 20:16:12)

Еве ја новата песна

http://www.youtube.com/watch?v=MJPi7vCV8vQ&feature=player_embedded#!

Не ми се допаѓа ич [sm=zmeden.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Евровизија (15.3.2013 20:25:50)

Off tolku li nemoze edna asalna pesna da se napravi? Za nijansa e bolja od prethodnata no ne ja biva.mene samo ne mi e jasno zosto Esma kako takov cenet vo svetot estraden umetnik dozvoluva vakvi glupavi pesni da pee.

hopeless -> RE: Евровизија (15.3.2013 20:44:32)

lozano prekrasno pee
ama se e djabe nikogas asalna pesna sme nemale
mene ovoj spoj ic ne mi se dopaga
podobro lozano sam da si peese
ne se kopatibilni so esma voopsto

Палешка РР -> RE: Евровизија (15.3.2013 21:07:39)

Да учествуваше Индија на Евровизија ќе ни дадеше 12 поени [sm=jezicek.gif]

elenak -> RE: Евровизија (15.3.2013 22:54:44)

Абе не е лоша песната, ајде сега, далеку е подобра од претходната. Па кога сме имале ние асална песна? И што можеме да очекуваме од Евровизија? Важно да се учествува, кога и таму е се политика се знае колку сме омилени и каков ќе биде исходот.

Страница: <<   < Претходна страница  4 5 [6] 7 8   Следна страница >   >>