miana -> RE: Евровизија (16.3.2013 10:33:43)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Octavia Iskreno, jas ne pamtam nekogaš da sme ispratile pesna bez prethodno da ima nekoj skandal ili vo najmala raka bez da bide isplukana. Imperija prvo imaše loš tekst (eden ist zbor so loša konotacija dominiraše) + spotot beše kako za kampanja za vladeačkava partija praven i toa pridonese da predozvika revolt. E posle toa, koj i da se nafati na popraven jaka mu duša... Se znae nacionalen sport koj e kaj nas-plukanje vo dalečina so i bez prečki... [sm=smiley1.gif]. Pesnava ja slušnav samo ednaš, i mene, kako na mnogumina, ne mi e jasno što bara Esma (jas nea ja cenam kako umetnik vo nejzinata oblast, ama ova e epten iznasileno). I mislam deka greškata e što se insistrira (verojatno lično taa) sinot nejzin da go pišuva delot za nea... I zatoa pesnata e kako nekoj si solo duet [sm=jezicek.gif]. Može trebalo da bide nekakov konsultant ako vekje samo toj znae što i kako treba da pee Esma, ama vo dvete pesni tokmu toj del beše problemot (dobro, vo prvata i očajniot tekst, ama da kažeme tekstot strancite ne go ni razbiraat ). I koga vekje sme tuka kade što sme, neka im e so srekja i neka ispeat dobro tamu. Pesnava ne e loša, ama ima edna golema maana-naša e [sm=smiley1.gif] И јас мислам исто како Октавија Незнам што па МОРАЛО Есма да оди на Евровизија..Па нека ја пратат сама,што мора да биде со Влатко...Демек за поени да собере зошто е позната во светот ( ви текнува? ) Нема везе песнава нова е поарна од претходната колку толку,ама па што сакате - песна направена за три дена - супер е [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|