Melanija RR -> RE: Три главни скрининзи во бременоста (5.11.2014 10:36:40)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 Za 4 ned mi rece da si odam na 4 D, sama da odlucam kade, dali drzavna( ne mi se odi ovde bss), dali Sistina ili Remedika, pa baram sovet.koj e poaren Dimcev ili Adamova??? Da prodolzam so mg dva pati na den, so vitamini i krvna slika da si proveram ИЗВОРНА ПОРАКА: Malecka23 .Za 4D ne bi ti preporacala drzavna toa i mojata maticna mi go kaza dal Dimcev ,dal Adamova dal Elena petrova imas izbor.Jas zdravje ke vidam kade ima termin ke zakazam ili kaj Petrova ili Adamova ИЗВОРНА ПОРАКА: lolla Женски, јас правев скрининг (4Д) и во државна и во ремедика кај Адамова и и кај двете беше подеднаков третманот, задоволна сум и од др на државна. Може па така ми се погодило, за 150 денари 25мин ме гледаше на ехо. Е сега нема сликичка, а и различно ми го измерија бебуш на двете места. ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 Lolla a vo drzavna kaj koj doktor praese? Ginekologov mi rece dekavse naogalo po dva tri dobri dr.ama tesko da gi najdes ИЗВОРНА ПОРАКА: lolla Кај Др Ане Маркова бев, и стварно сум презадоволна, ама случајно се паднав кај неа, не знам дали може да дознаеш однапред кој кога е. За грло на матка, моето крај на 21 беше 30мм, таа на клиника рече ок е, сега следната недела ке и речам на матичната да ми измери ако сака. ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 Lolla a vo drzavna kaj koj doktor praese? Ginekologov mi rece dekavse naogalo po dva tri dobri dr.ama tesko da gi najdes Ехе, и желбата на М и твое претчуство се исполнува, а ? [sm=bravo.gif] Муабетот за скрининг ќе ни го префрлат може, ама јас да кажам дека го правев на ГАК кај Адела ПопСтефанија, и дека сум задоволна. А, за Т кога правев,во Систина, го правев кај Димчев. ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 Inaku za Adela i jas utrovo slusnav pofalni zborovi,no isto i deka e nedostapna bas,i deka si trebalo vrski da se dojde do nea,neznam taka bar mi kazaa ...sepak ke si idam kaj Dimcev,kaj nego definitivno se odluciv
|
|
|
|