Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Бебешки приказни на Журнал 23.3.2010 8:08:50
mami
Маца25 одлични бевте...Лука и се изнасмеа, и отрча во купатило и тој ке се бањал
RE: Бебешки приказни на Журнал 23.3.2010 8:18:04
Maca25
Нина се збуни цела, се гледа себе и ми вика - Нине, па пак збунка со мене и татко и Мислам дека бевме добри. Срцката моја со големо меше беше многу смешна.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Бебешки приказни на Журнал 23.3.2010 8:19:45
pacuvce
Леле не ве гледав...Баш ми е криво...Ајде снимка на РР,плс...
_____________________________ Love is in the air
RE: Бебешки приказни на Журнал 23.3.2010 8:32:23
jovanka
Ve gledavme so sin mi i slatko ve iznagleda odlicni bevte za Nina
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Бебешки приказни на Журнал 23.3.2010 8:40:42
arh_diz
Jas zaboraviv da gledam
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Бебешки приказни на Журнал 23.3.2010 8:53:49
Mila na mama
Нина беше прекрасна , не изнасмеа, снимателот цел дена ја збореше. Фала Маца и Нина.
_____________________________ love u all
RE: Бебешки приказни на Журнал 23.3.2010 12:24:45
Annabel
Девојки, како се учествува на Бебешки приказни? Баш ви завидувам, сте имале убаво искуство...
RE: Бебешки приказни на Журнал 23.3.2010 12:26:16
mami
Ти само изрази желба за снимање и веднаш ќе бидеш контактирана од Мила на мама, сакаш со тема по твој предлог или по нејзин...
RE: Бебешки приказни на Журнал 23.3.2010 12:59:02
Annabel
Малку да пркне бебушот и да се консултирам со мм, ама мислам дека многу ќе сака....
RE: Бебешки приказни на Журнал 12.4.2010 23:19:27
Mila na mama
Утре е ќерка ми на Бебешки приказни.
_____________________________ love u all
RE: Бебешки приказни на Журнал 13.4.2010 0:23:23
Maca25
сега ќе наместам аларм за да станам и да ја гледам.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Бебешки приказни на Журнал 13.4.2010 0:30:06
nadica
Od kolku casot ke odat da si namestam da mi se snima bidejki najverovatno ke gi Prespijam :)
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Бебешки приказни на Журнал 13.4.2010 0:32:37
Maca25
мислам дека почнува некаде после 7.45. нас не дадоа во 7.50
RE: Бебешки приказни на Журнал 13.4.2010 8:44:12
profesorica
го пропуштив ајде кога ќе поставите клипчиња да гледаме и од некои други мамички со дечињата што беа...во последно време ништо не сум фатила
_____________________________ Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
RE: Бебешки приказни на Журнал 13.4.2010 8:48:56
mis.
Ништо не сум гледала,чекам да ги постават клипчињата.До каде е таа работа?
RE: Бебешки приказни на Журнал 13.4.2010 8:49:29
lilit
Навистина е најмила најпрекрасна најангелска!За мојата мала принцеза едно големо
RE: Бебешки приказни на Журнал 13.4.2010 9:50:42
Maca25
браво за мила ептен беше срцка розева. и си мафташе со рачето за чао
(Одговор на членот lilit )
RE: Бебешки приказни на Журнал 13.4.2010 10:07:05
mother 29
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis. Ништо не сум гледала,чекам да ги постават клипчињата.До каде е таа работа? и јас се чудам или па ако не, давајте тука линкови да си гледаме на youtube...
RE: Бебешки приказни на Журнал 13.4.2010 10:22:07
Maca25
и јас чекам од мене и нина да се појави клипчето, ама непто го нема свекрва ми не ја гледала нина и запна да најдам клипче за да ја гледа. мора нели на свеки да и се удоволи?!?!?
RE: Бебешки приказни на Журнал 13.4.2010 10:36:21
Annabel
Мила беше многу слатка
RE: Бебешки приказни на Журнал 16.4.2010 21:03:21
mami
Малку со задоцнување но важно го поставив- Нина на бебешки приказни- повелете КЛИК П.С. Мила на мама жити се кажи ми дека го снимаше прилогот со Мила па да го поставиме и тој
RE: Бебешки приказни на Журнал 16.4.2010 21:23:21
Maca25
Фала мами!!! еве три гушки од нас тројцата!!!
RE: Бебешки приказни на Журнал 16.4.2010 21:41:46
BEBICA
Maco go vidov klipceto, lele kolku ste ubavi dvete.
_____________________________ Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
RE: Бебешки приказни на Журнал 16.4.2010 23:01:50
nadica
супер прилог ама надица не дозволува да гледам друго сега нина е главна и еве едвај ви писувам ја бара нина
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Бебешки приказни на Журнал 17.4.2010 0:43:02
Maca25
Нина збесна додека гледавме. Викаше: бебе, бебе, нинеее душичка си се позна
Анкета
Еца Кога свекрвата ви преговара премолчувате (
35% )
се карате со неа (
25% )
разговарате со мажот (
40% )
Број на сите гласови: 83 Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш
своја анкета !