Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ама нина си збори се, ама мама и омилен збор. Кога не знае нешто како се вика одма Мама. Пред некое време влегуваме во продавница и продавчкава ме прашува нешто и она и се врти и покажува накај мене и со лута фаца и вика: моја мама!!
eh bas sakam da ja gledam nina na maca ama netot mi e uzas spor, simnuvv filmovi i ne mi otvara ni fb kako sto treba, ni mejl nitu pak you tube.aj do 1vi ke se strpam pa posle ke ja gledam srckata nina