Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Бебешки приказни на Журнал 23.11.2009 14:54:45
Mila na mama
Драги мои како што знаете утре во Бебешки приказни ќе оди интервјуто со Јака - таткото на РР плус РР кратки совети. Со оглед на ситуацијата на Мами би било неблагодарно да очекуваме од неа утре да се ангажира околу снимањето на прилогот и поставување на линк затоа ве замолувам кој се разбира од таа работа да се пријави и да ја заврши. Благодарам
Многу многу убаво претставување на нашата рр! Браво за Јака, но уште поголемо браво за Наташа. Неверојатно добар прилог, се чувствува дека нашата Мила на мама си ја сака рингераја
И јас си го замислував поинаку и дефинитивно постар и тоа му го кажав, а тој ми рече: Ако сакаш да се вратам за едно 20 години . Инаку многу е шармантен.
RE: Бебешки приказни на Журнал 25.11.2009 13:43:07
profesorica
Значи Еца би требало да ја има во вторник???
Јас ангажирав за снимање другар на дечкото на сестра му на мм и тој е многу зафатен со испити деновиве па најверојатно не стигнува за да го стави прилогот на ју тубе па мами ако си во можност постави го за побрзо да гледаат
RE: Бебешки приказни на Журнал 25.11.2009 13:47:03
Mila na mama
Да, Еца ја планирам за во вторник, а барам и кандидат за во сабота. Темата е први пријателства, учење на социјални вештини, како родителите да поттикнат социјална интеракција кај децата, односи со врсниците, делење играчки, позајмување и подарување, родителот како пример за учење на прифатливо однесување кон други луѓе.
RE: Бебешки приказни на Журнал 25.11.2009 13:48:57
mami
вечерва ке биде..а за ова последново на Мила на мама, мислам дека тука треба да се пријави мамичка на поголемко дете- нешто 3-4 годинки и нагоре, нашиве баш и не разбираат многу многу
RE: Бебешки приказни на Журнал 25.11.2009 13:57:00
bibi
хе, хе , некој да не го сними нашиот прилог, одвикнувањето од пелени? Оваа Наташка не зезна Се избришал. А, јас толку сакав да се видам на ТВ, сите не гледале, само ние не. Небаре не сум била на ТВ
RE: Бебешки приказни на Журнал 25.11.2009 14:18:36
profesorica
биби мислам дека беше една недела пред мене и Дамјан.ама тогаш уште не беше започната соработката мислам дека.и не бевме информирани.ајде наташа нека каже, не сум баш најсигурна.ама колку што ме служи меморија мислам дека беше една недела пред нас-сликовниците.