profe -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела ( II дел ) (20.12.2014 17:22:57)
|
Hopeful fala za brziot odgovor. E magneziumot da priznaam ne go pijam redo no vo odnos na saat, nekogas i koga nemam grcevi ne pijam, zatoa sto doktorot mi go nema preporacano. Jas si go kupuvam na svoja raka od forumot imam informacii za magneziumot. Sekoj den go pijam, ama vo razli no vreme, ne znaev deka e bitno vremeto. Za drugata terapija sum mnogu disciplinirana. Vo odnos na skriningot kje odam kaj doktorot, ama imam zakazano i kaj maticnata mislam za brisevi. Tolku bev zbuneta sto ne znam sto kje pravam, mislam brisevi:). Ako e Avicena znaci eden den, super. Mi spomnaa i polot se kazuval na ovoj skrining, iskreno i ne mi e mnogi bitno, samo se da e vo red do bebeto. Brabo za vas sto ste izdrzale do skriningot da cekate, jas sum mnogu nestrpliva i isplasena, mislam povekje od koga cekav rezultati od ivf. Mi spomnaa i deka i plodot ili bebeto mi go cuvstvuval sega stravot, zatoa da bidam pozitivno raspolozena, se trudam ama nelogas me fakja panima. Poz do site
|
|
|
|