Neurotoxin RR -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела ( II дел ) (10.10.2016 15:29:16)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pipi_88 Zdravo trudnici,jas sum nova na forumov i taze mama 6n+5 dena pa me interesira od vase iskustvo kako pominavte vie so macnini i povrakanje na pocetokot.Mene od 5ta nedela pocna samo da mi se gadi od mirizbi i da mi se natkreva eve sega koga vlegov vo 6ta nedela povrativ 2 pati i nemam mnogu apetit i stomakot isto taka me naboluva pod papokot i od leva strana od papokot i kako grcevi mali osekam sakav da ve prasam dali e normalno set_o ova zosto mi e prva bremenost i neznam.Za 2 nedeli ke odam da mu go slusnime srcenceto na bebus pa se plasam malku radi ova sto mi e maka olku kako omalaksana sum.Se nadevam deka ke e se dobro za 2 nedeli.Fala vi odnapred i na site vi posakuvam lesna bremenost[sm=smiley1.gif] Pipi88 Добредојде! Најпрво честитки за твојата бременост, ти посакувам лесна и школска бременост, ист таков пораѓај и среќа кога ќе си го гушкаш бебушот. Симптомите ти се сосема нормални, без паника, само позитивни мисли гали меше и чекај наредна контрола. Ние ќе чекаме да ни пишеш кога ќе го слушнете срценцето.
|
|
|
|