wanna be mum -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела ( II дел ) [chat] (29.10.2015 14:42:33)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ivoni4ka, така само со убаво да ти пминат и наредните месеци. wanna be mum, те нема да пишеш. Во првата бременост и јас имав една таква случка, преносував вреќа компири - сигурно беше исто 7-10кг. Во втората ја кревав керкичката првите месеци ама само на кратко (има 20кг) а еднаш мм дури и ме тераше да ја туркам колата, дека зима, и заглавивме на снегот, и тој ми вика ај излези турни малце,[sm=smiley3.gif] луда работа. Ама маживе се без осет за тие работи, и вреќата компири беше заради др повозрасен маж, па јас ај да не го навредам, си поќутив и си ја кренав. Оо фала на прашање, јас читкам ама не пишам. Супер сум, помина тоа ама грешка беше во секој случај, ме болеа цел ден лигаменти и половина, јас башка си имам проблеми со кичмата [sm=smiley36.gif] Некако сум малку поопуштена кога помина 12та недела [sm=smiley32.gif] психички ми е полесно, лошење имам секој ден едвај одам на работа ништо не помага хихихихи, на преглед бев, скрининг не туку обичен преглед ми измерија нухален набор 1.3 бебчето супер си е и тоа е мојот рапорт [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|