princessa -> RE: Трудници во првото тромесечје - до 12 недела ( II дел ) [chat] (8.3.2016 9:10:10)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: angelce83 Cestitki Anamama, ajde sega so lesno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Znaci mene me mene nekoe vreme, zosto mnogu loso se cuvstvuvam, po cel den mi e loso, nemozam nisto da jadam, sto i da jadam odma me tera na povrakjanje, nemam nikakva energija i konstatno imam nagon za povrakjanje [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Sega sum 8nedela, ve molam pomagajte, nemozam nisto da jadam nitu pijam. Nemozam jogurt, mleko, obicna voda nisto...[sm=smiley13.gif] ангелче како јас да си се читам. Сега и по 3 пат[sm=nosecka.gif]и не ме одминаа мачнините и повраќањето. Не да сум истоштена, преистоштена сум а згора на тоа ми падна имунитетот и секоја месец сум болна и неможам од кревет да станам. А плус сум 14та недела. Ништо не ми помага, по ептен малку јадам, пијам и не бива. Ама тоа е, два пати преживеав да се надевам дека и сега ќе биде така[sm=smiley36.gif]. Како и да е му се ближи крајот на овој мачен период. После 16та недела се надевам на нормален живот и убава и здрава бременост.
|
|
|
|