Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување VI дел 16.10.2014 20:12:20
Kvisko
Теа88 честитки и од мене. Да не урочам ама супер тргна со бремености на новава тема. Само така нека продолжи. LoveableMe мене лично за запек многу ми помагаат круши. Сега барем има тазе ништо не те чини да пробаш со круши.
RE: Вештачко оплодување VI дел 17.10.2014 11:22:34
kapina
Da da se javiv jas I mi kaza doktorot da primam denes I utre po tri I vo nedela dve I vo pon na posledno merenje na estradiol I eho I vcera dezurniot ginekolog vo sistina koga se javiv mi go kaza istoto
RE: Вештачко оплодување VI дел 17.10.2014 11:23:45
tea 88
Imam hiperstimulacija samo neznam od koj stepen.doctorot mi kaza da miruvam i mn tecnosti da vnesuvam.ima nekoja RR iskustvo so ova i koga ke mi pomine?
RE: Вештачко оплодување VI дел 17.10.2014 12:34:04
Nestrpliva28
Zenski jas da vi kazam od nestrplivost napraviv doma test :) I mi se pokaza 2rata crtka ama po bleda vo odnos na drugata(znaci rozevka) e sto znaci toa i dali e sigurno, seuste ne veruvam a i na nikogo ne kazav.Testot preku krv kje go pravam vo nedela pa togas kje bidam najsigurna :) E sakav da ve prasam dali denot koga e praven transferot se smeta za prv den ili za prv den se smeta denot posle transferot? Pozz devojki, imajte najubav vikend ;)
RE: Вештачко оплодување VI дел 17.10.2014 12:46:28
Hopeful RR
Nestrpliva28, супер! Бледа - небледа, таа е! Ајде со среќа и на тестот за бета, да потврди Инаку јас си го сметав следниот ден за прв, и правев на 16-от.
Теа88, и мене не ми се верува дека имаш хиперстимулација, но ајде да не се правам попаметна од докторот. Можно е едноставно да задржуваш течности - исфрли скроз сол од исхрана и пробај ги нештата што ги наброја Loveable Me, верувам ќе се среди. Утре правиш повторно бета, така? Со среќа
RE: Вештачко оплодување VI дел 17.10.2014 15:55:05
Anonimen
Petti den od transfer mi e, i denes imav spotting, mala sukrvica na toaletnata hartija. Dali vi se slucilo isto i vam? Sto bi mozelo da znaci? Vo ponedelnik mi bese transferot, denes mi se broi petti den, taka? Inaku ivf pravev vo Sistina, kaj Ivanovski. I test mislam da pravam na 13ti den fakticki od transfer, ako denes mi e cetvrti den po transfer. Ako ne bi bil na 14Ti den. Simptomi nesto nemam, samo malki grcevi.denes de vo leviot, de vo desniot jajnik. Cestitki do site novi trudnici.
RE: Вештачко оплодување VI дел 17.10.2014 18:50:54
kapina
I maticniot ginekolog mi go kaza istoto kako doktor lazarevski bolki imam oti mi se zgolemeni jajnicite I mi otvori boleduvanje zaradi problem so stimulaciite I ke bide otvoreno I posle ke me puste na komisisko boleduvanje
RE: Вештачко оплодување VI дел 17.10.2014 19:27:40
Nestrpliva28
Анонимна, колку што можам да прочитам од догашниве коментари по форумот, дека тоа е добар знак за позитивен резултат....затоа ти пуштам мноооогу среќичка и побрзо да не израдуваш со