|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VI дел
15.10.2014 14:44:26   
lilika9
Теа супер вести, честитам!!!! Уживај си во ова преубаво чуство и имај убава и елсна бременост!user posted image

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 226
15.10.2014 14:48:29   
Milicka 30
Tea88 честиткиии!!! Ти посакувам лесна и убава бременост!
Прекрасна вест :) Поздрав

(Одговор на членот tea 88)
Непосредна врска до пораките: 227
15.10.2014 14:54:51   
Nestrpliva28
Zdravo devojki....pozdrav do site koi se vo postapka i cestitki za oni koi vekje videle user posted image
jas imam uste 4 dena do denot koga treba da naparavam test.mnogu ubavo se chuvstvuvam.odam na rabota,bez teskotii i napreganje,nemam nikakvi bolki osven poduenost na stomakot i gradi×2 :) Sega sto ke donese krajniot ishod,zdravje kje bidete izvesteni ;)
Pozdrav do site

(Одговор на членот Milicka 30)
Непосредна врска до пораките: 228
15.10.2014 14:56:59   
skriena
devojki kako ste jas sum super prvo so sreka tea 88 lesna bremenost loveableme so sreka daj boze da si docekas user posted image crticki jas si dojdov od kaj lazarevski mi rece deka se e ok i vo vtornik ke bidi et mi dade utrogestan 3x1 estrofemot si gi prodolzuvam 3x3 i da vi kazam deka estrofemot ne odi na recept a go prasav i lazarevski i toj mi rece deka ne odat a neznam vika i zosto aspirin od 100 i pregnazol 1 denot i taka toe sega so gospot napred pozz

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 229
15.10.2014 15:08:26   
kapina
Tea Cestitki

(Одговор на членот skriena)
Непосредна врска до пораките: 230
15.10.2014 15:08:40   
Hopeful RR
Tea 88, јееееее!!! user posted image user posted image user posted image

Честитки, со среќа! Ти посакувам лесна и пријатна бременост, нека секој ден ти биде уживање! user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 231
15.10.2014 15:11:06   
LoveableMe RR
Nestrpliva, ти пoсaкувaме нaскoрo дa се изрaдувaш и зaеднo дa слaвиме. Скриенa сo среќa, дa биде успешнo oвoј пaт. Никoј не се јaвувa вo ФЗO, a не мoжaм дa oтидaм дa прaшaм. Мaтичниoт му се јaвив нa телефoн, викa имaле дoбиенo нaсoки декa зa инвитрo штo е нa листa нa фoнд, тoa е, другите лекoви привaтнo, не смееле дa пишувaaт рецепти. Викaм зa инсеминaцијa кaкo ми дaдoвте естрoфем? Викa зa инсеминaцијa мoжaм, зa ивф не....пa сегa бaрaјте лoгикa.....

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 15.10.2014 15:12:41 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 232
15.10.2014 15:14:12   
Anonimen
estrofem idi na recept 40 denari e a privatno je 270 videte i na internet na pozitivnata lista na lekovi deka go ima nz zaso ve lazaat ginekolozive deka ne idi

(Одговор на членот Hopeful RR)
  Непосредна врска до пораките: 233
15.10.2014 15:19:47   
Nestrpliva28
Tea iskreni cestitki i sakav da te prasam dali chuvstvivase nesto poslednite nekolku dena pred da go napravis testot?znam deka e toa individualno i razlicno kaj sekogo no cisto za mislenje sakam da vidam.....pozz mamickiii

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 234
15.10.2014 15:20:30   
SOLE
Tea 88 so sreka i so lesno user posted image user posted image ubavi vesti, ajde sto poveke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tolku pointeresno

< Поракaта ја уредил SOLE -- 15.10.2014 15:21:47 >

Непосредна врска до пораките: 235
15.10.2014 15:27:41   
tea 88
fala na site za cestitkite i site sto ocekuvaat user posted image sto pobrzo da si gi vidat. nemav simptomi voopsto. znaci nikakvi simptomi duri ni onie od pred pms sto e stvarno cudno. sega samo poslednive 2-3 dena me bolii stomakot ama ne dolniot del tuku opsto cel stomak kako koga sve nastinati i vi krkorat crevata i imate bolki vo stomak. ama si velam toa moze mi e od ladnata voda sto ja piev sekoe utro na gladno so tableti. i samo mi e epten ovie dena poduen stomakot ama epten toa neznam zosto.

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 236
15.10.2014 15:31:36   
profe
Tea cestitki, i nas da ne' baby dust. Eve vtor den transfer, jas uste nisto ne cuvstvuvam, nikakvi grcevi. Imas pravo Hopeful, moze ne mi bile optovareni jajnicite, mi izvadija sedum jajce kletki,i stimulacija 7 dena samo. Ajde kazuvajte sto ste pravele dodeka ste miruvale prvata nedela i sto cuvstvuvate, i kako se cuvstvuvate. :)

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 237
15.10.2014 15:43:24   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen

estrofem idi na recept 40 denari e a privatno je 270 videte i na internet na pozitivnata lista na lekovi deka go ima nz zaso ve lazaat ginekolozive deka ne idi

А бе oди нa рецепт, aмa aјде кaкo дa се рaзберaм сo мaтичниoт....
Прoфе, симптoми немa кaј секoгo е рaзличнo, знaм сaмo кaј некoи кoгa е имплaнтсцијaтa имaaт кaпки крв и тoa е дoбaр знaк демек и дoкoлку си пoдуенa пoсле oсми или десетти ден oд трaнсфер, демек бетaтa рaсте oттoгaш и тoa предизвикувa дуење, нo имa случaи без oвие или сo други симптoми
, a бремени.....

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 238
15.10.2014 15:50:38   
sonce79
tea88.... user posted image user posted image user posted image
Cestitkiii.. Kolku ubava vest... Ne izdrza do 18ti a? user posted image
Da imas ubava bremenost i da se druzime i raskazuvame iskustva...

Непосредна врска до пораките: 239
15.10.2014 15:54:53   
sonce79
А да, и не се секирај за подуеноста на стомакот.. и мене ми беше така.. уште некој ден и ке ти спласне, еве мене сега ми е веќе скоро во нормала вратен user posted image

(Одговор на членот sonce79)
Непосредна врска до пораките: 240
15.10.2014 15:57:32   
tea 88
Zaboraviv da vi pisam vo prethodnite postovi imam pisano na 2 ili 3 strana no pak ke povtoram na 6 den od punkcija imav rozovi tragi so utrogestanot i kapka krv na toal.hartija i izgleda toa bilo implantacijata. Lobeableme da te prasam denes mi e 11dpt i mozno e kako sto pisa ti pogore od betata sto raste da mi e vaka epten poduen stomakot duri strav me faka kako bremena od 5 mes.sum.

Непосредна врска до пораките: 241
15.10.2014 16:06:08   
tea 88
Fala sonce 79 za odgovorot malku mi olesna, i ti da imas ubava i lesna bremenost.mene mi rekoa na 14 den od punkcija da napravam test i zatoa utrovo napraviv a ako bese do mene kako sto se plasev duri pon. ke napravev.ama pak sabota mi rekoa da izvadam beta sigurno da vidat kako se duplira.

Непосредна врска до пораките: 242
15.10.2014 16:07:25   
LoveableMe RR
Tea88, тoa се знaците зa кoи дoктoрите сметaaт декa имa бременoст, нo пaк ќе кaжaм кaј секoгo се рaзлични. Пoдуенoстa е вo ред дo oдреден степен, мери тежинa и aкo имaш прoменa пoгoлемa, ти се јaви гушење и сличнo, тoгaш се oди нa лекaр, aкo не, тoгaш уживкaј и гaли гo стoмaчетo

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 243
15.10.2014 16:12:07   
sonce79
Сигурно ке расте... user posted image
И мене 10-11ден од трансфер ми беше најмногу надуен стомакот, и почнав да читам да не е нешто како што не треба, ама како што пишала Loveable Me, само доколку има големо зголемување на килажа, немање здив и вртоглавици е за загрижување.. Инаку е нормално.
Уживкај, смеј се, радувајј се и се ќе биде ок. user posted image

Непосредна врска до пораките: 244
15.10.2014 16:38:35   
Melanija RR
tea 88 имај лесна бременост user posted image и се читаме активно во Бременост=ТУКА

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот sonce79)
Непосредна врска до пораките: 245
15.10.2014 16:44:11   
gina
tea 88 cestitki user posted image user posted image user posted image imaj lesna bremenost

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 246
15.10.2014 17:27:55   
blond
Tea cestitki I imaj lesna bremenost!!!

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 247
15.10.2014 17:55:40   
kapina
Inaku superfact mi go namalija na0,2

(Одговор на членот lilika9)
Непосредна врска до пораките: 248
15.10.2014 18:38:38   
sasaiciko
Cestitki devojki user posted image user posted image user posted image user posted image jas od deneska pcnav so pugeronot a za vo ponedelnik doktorot mi zakaza sabajle za krvna slika a popladne za eho da vidi kako napreduvam.Se nadevam se ke vide vo red

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 249
15.10.2014 18:59:35   
mili4kask
Честитки Теа 88!!!user posted image user posted image user posted image Ти посакувам убава бременост! Уживај сега!user posted image

(Одговор на членот sasaiciko)
Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

koe ime vi e najubavo
Marina I

Lora (18%)

Lana (43%)

Lara (39%)

Број на сите гласови: 174

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!