|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VI дел
25.12.2014 22:11:12   
gina
Anna 78 so sreka utre na transfer i za dve nedeli user posted image user posted image user posted image
Sole ti drzam sreka utre i daj boze da se izraduvas SREKNOuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 26.12.2014 10:22:16 >

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1551
26.12.2014 10:32:36   
LoveableMe RR
Ги чекаме СОЛЕ и Анна78user posted image user posted image user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1552
26.12.2014 14:16:33   
Anna78
Еве ме user posted image Трансферот помина добро, ми вратија две ембриончиња user posted image останатите шест ги замрзнавме. Сега стартувам со легачењето и колку да се случува нешто што ќе ми ги насочува мислите си земав македонско-грчки разговорник, па ќе учам грчки user posted image user posted image

обиди = 5 год., 4 IUI = /, терапија еутирокс, 2 IVF = /, 3 FET = /

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1553
26.12.2014 14:20:53   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anna78

Еве ме user posted image Трансферот помина добро, ми вратија две ембриончиња user posted image останатите шест ги замрзнавме. Сега стартувам со легачењето и колку да се случува нешто што ќе ми ги насочува мислите си земав македонско-грчки разговорник, па ќе учам грчки user posted image user posted image

Кαλή τύχη! Ајде за убаво лежи одмарај учи па за две неделиuser posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Anna78)
Непосредна врска до пораките: 1554
26.12.2014 15:09:24   
gina
Anna78 sega odmaraj se i misli samo pozitivno user posted image user posted image user posted image i za dve nedeli te cekame so user posted image user posted image

Sole kade si te cekame so ubavi novostiuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1555
26.12.2014 15:33:43   
kapina
Uci uci pa ke razgovaame jas preveduvam od grcki

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1556
26.12.2014 17:41:37   
butterfly 00
Anna 78 so sreka transverot, za dve nedeli user posted image user posted image

3 inseminacii, 2 IVF = / , 2 FET = /

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1557
26.12.2014 18:01:52   
SOLE
mislev deka denes ke mi bide najsrekniot den vo mojot zivot no nisto, skrsena sum na million parcinja user posted image tolku od mojata nadez niska beta user posted image nemam zborovi i neznam stvarno neznam zosto pak se sluci ova, ke ima li kraj na moite maki....

(Одговор на членот butterfly 00)
Непосредна врска до пораките: 1558
26.12.2014 19:06:28   
kapina
Solee zal mi e guski odmene dusicke i jas se nadevav oti ke ne izraduvas no toa e odime ponatamu mora da bide eden den

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 1559
26.12.2014 22:47:32   
LoveableMe RR
SOLE, навистина ми е жал, ама мислам имавте и вие смрзнати ембриони?user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 29.12.2014 13:22:27 >

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1560
26.12.2014 23:10:27   
gina
SOLE mnogu mi zal ne gubi nadez eden den sonot ce se ostvari user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1561
26.12.2014 23:36:35   
simpaticna
Sole nikogas ne gubi nadez veruvaj kako gospod sto e nikoj nee e i ti ke ne izraduvas so user posted image nema otkazuvanje samo napred glavata goreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1562
27.12.2014 8:27:54   
SOLE
fala vi zenski, sto bi pravela bez vas, nikoj drug ne mi ja razbira bolkata osven vas, mora da soberam sila i hrabrost i borbata za bebe mora da prodolzi nikako ne se otkazuvam no se poveke imam strav od ova. Inaku nemame zamrznato embrioni oti transverot mi bese na 5ti den i dotogas ostanaa samo 3 najubavi a drugite doktorot rece ne se bas najdobri za zamrznuvanje i vika moze posle koga ke gi odmrzneme da ne preziveat pa dzabe pari da davate, ete taka toj mi rece i jas mu veruvav a mnogu sakav da zamrzneme i togas bas se i iznervirav za toa oti vikam od devet oplodeni 3 sto mi vratija a od drugite 6 pa bar 3 da zamrznev ama ete toa e toa, taka trebalo da bide.

(Одговор на членот simpaticna)
Непосредна врска до пораките: 1563
27.12.2014 9:43:53   
nadez vera ljubov
taka e sole, negubi nadez toa e sto e.tvoete custvo na site ni e poznato ne se razocaruvaj borbata prodolzuva porano ii pokasno ce bide

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 1564
29.12.2014 12:44:03   
butterfly 00
RR samo sto vi pisav deka nemam nikakvi simpromi od sledniot den pocna da mi potekuvaa stomakot, se izvadiv od pamet denes na 12 den od transver otidov da me vidi doktorot mi napravija krvna slika i test za bremenost i dodeka se tresev dolu vo bifeto mi se javi sestrata za 15 min mi vika doagaj bremena si. Na mojata sreka i nema kraj se kaciv gore kaj doktorot mi go dadoa testot i se uste ne mi se veruva zosto psihicki voopsto ne bev spremna za denes da pravam test.

(Одговор на членот nadez vera ljubov)
Непосредна врска до пораките: 1565
29.12.2014 12:45:55   
lolla RR
пеперуткеееее, честитки, каков најубав новогодишен поклон. Со лесно нека е, да се изнауживаш во бременоста.

user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1566
29.12.2014 12:49:36   
bebbus
SOLE ne se razocaruvaj se ke bide vo red.

butterfly 00 ajde so sreka da imas ubava i lesna bremenost sega gali si go meseto user posted image

Непосредна врска до пораките: 1567
29.12.2014 13:07:43   
mimiii
Cestitki Buterfly,ja imas najubavata novogodisna cestitka,imaj ubava bremenost.pozdrav

(Одговор на членот bebbus)
Непосредна врска до пораките: 1568
29.12.2014 13:24:01   
LoveableMe RR
butterfly00, баш мислев да пишам што правите со Анна78м, кога читам убава вест, јееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, честитки преубава новогодишна вест, имај убава и лесна бременост.user posted image user posted image

*******2014*******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

02.12 - Ана 78 - почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
00.12 - mili4kask -ИВФ на природен циклус (Ивановски, Систина)
00.01 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина)
00.01 - MademoiselleNina - ИВФ на природен циклус (Ивановски, Систина)
15.01 - Pinky30 - почеток со терапија (Глигор Тофовски, ГАК)
25.01 - LoveableMe RR- трансфер со смрзнати ембриони (Петановски, Ремедика)

=========================
user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

23.12 - Anna78= пункција 26.12 = ЕТ

=========================

09.01 -Anna78 = ТЕСТ

2014 година

nataly86 user posted image Lina*user posted image Каrmauser posted image biljana87user posted image Anonimenuser posted image babylove**user posted image avgustina2 user posted image Kolacence user posted image lolla user posted image mesecina83 user posted image lily98 user posted image stefanieuser posted image Hopeful user posted image sonce79 user posted image tea88user posted image Nestrpliva28 user posted image Мilicka 30user posted image profe user posted image gina user posted image NovaN user posted image sanjaaaa!user posted image orchid7user posted image bebususer posted image nadez vera ljubov user posted image butterfly00 user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот mimiii)
Непосредна врска до пораките: 1569
29.12.2014 13:34:12   
Anna78
Леле а јас баш сега се вклучив да видам дали има нешто ново и кога читам нова трудница user posted image Butterfly значи мноооогу ми е мило, ти честитам имај су лесна и убава бременост и прослави си ја сега Новата година најубаво user posted image user posted image
Иначе, кога сме кај симптомите, значи и јас ништо не чувствувам, апсолутно ништо, и стомакот ми е рамен како даска, осеќам дека можам да трчам -е баш така се осеќам, ни омалксаност ни ништо,мада е рано, ама ми фуфка малце морам да признаам. Позз user posted image

обиди = 5 год., 4 IUI = /, терапија еутирокс, 2 IVF = /, 3 FET = /

Непосредна врска до пораките: 1570
29.12.2014 13:39:12   
Hopeful RR
butterfly 00, јееееее!!! user posted image user posted image user posted image

Си го доби најдобриот поклон!!! Ти посакувам лесна и пријатна бременост, нека секој ден ти биде уживање!!!
Кога си на ехо? user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот Anna78)
Непосредна врска до пораките: 1571
29.12.2014 14:12:56   
vazna
Peperutce jeeeee user posted image user posted image user posted image mnogu mi e milo da si imas najlesna i najubava bremenost, mnogu ubav poklon za nova godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1572
29.12.2014 15:38:12   
kapina
Buterfly cestitki inace jas imav simptomi odma so se vika gadenje povrakanje i sega po simptomite oti mi bea isti kako prviot pat znaev oti sum bremena no toa e sto e taka trebalo da bide

(Одговор на членот vazna)
Непосредна врска до пораките: 1573
29.12.2014 15:56:02   
butterfly 00
Anna 78 i jas nemav nikakvi simptomi bash pisav na 6 den od transver nitu stomak me bolese, po nekoe vreme pocnav da osekam kako mi se stvrdnuva i poduvuva i rekov hiperstimulacija se ispasiv i vcera mu pisav na Lazarevski, deneska mi rece da napravam test i krvna slika i odednas mi se javuva sestrata mi vika kacuvaj se, trudna si. Lazarevski go izguskav i mi rece obicno i sega e rano za bilo kakvi simptomi ama kaj mene mnogu rano se pojavile, sekoj razlicno
Anna 78 ti kako si? Lezis, odmaras?

(Одговор на членот vazna)
Непосредна врска до пораките: 1574
29.12.2014 16:44:30   
Milicka 30
Butterfly 00 честиткиии, го доби најубавиот новогодишен поклон, гали си го мешето и уживај си во бременостаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1575
Страница:   <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?