Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување VI дел 26.12.2014 14:16:33
Anna78
Еве ме Трансферот помина добро, ми вратија две ембриончиња останатите шест ги замрзнавме. Сега стартувам со легачењето и колку да се случува нешто што ќе ми ги насочува мислите си земав македонско-грчки разговорник, па ќе учам грчки
RE: Вештачко оплодување VI дел 26.12.2014 14:20:53
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anna78
Еве ме Трансферот помина добро, ми вратија две ембриончиња останатите шест ги замрзнавме. Сега стартувам со легачењето и колку да се случува нешто што ќе ми ги насочува мислите си земав македонско-грчки разговорник, па ќе учам грчки
Кαλή τύχη! Ајде за убаво лежи одмарај учи па за две недели
RE: Вештачко оплодување VI дел 26.12.2014 18:01:52
SOLE
mislev deka denes ke mi bide najsrekniot den vo mojot zivot no nisto, skrsena sum na million parcinja tolku od mojata nadez niska beta nemam zborovi i neznam stvarno neznam zosto pak se sluci ova, ke ima li kraj na moite maki....
fala vi zenski, sto bi pravela bez vas, nikoj drug ne mi ja razbira bolkata osven vas, mora da soberam sila i hrabrost i borbata za bebe mora da prodolzi nikako ne se otkazuvam no se poveke imam strav od ova. Inaku nemame zamrznato embrioni oti transverot mi bese na 5ti den i dotogas ostanaa samo 3 najubavi a drugite doktorot rece ne se bas najdobri za zamrznuvanje i vika moze posle koga ke gi odmrzneme da ne preziveat pa dzabe pari da davate, ete taka toj mi rece i jas mu veruvav a mnogu sakav da zamrzneme i togas bas se i iznervirav za toa oti vikam od devet oplodeni 3 sto mi vratija a od drugite 6 pa bar 3 da zamrznev ama ete toa e toa, taka trebalo da bide.
RE: Вештачко оплодување VI дел 29.12.2014 12:44:03
butterfly 00
RR samo sto vi pisav deka nemam nikakvi simpromi od sledniot den pocna da mi potekuvaa stomakot, se izvadiv od pamet denes na 12 den od transver otidov da me vidi doktorot mi napravija krvna slika i test za bremenost i dodeka se tresev dolu vo bifeto mi se javi sestrata za 15 min mi vika doagaj bremena si. Na mojata sreka i nema kraj se kaciv gore kaj doktorot mi go dadoa testot i se uste ne mi se veruva zosto psihicki voopsto ne bev spremna za denes da pravam test.
RE: Вештачко оплодување VI дел 29.12.2014 13:24:01
LoveableMe RR
butterfly00, баш мислев да пишам што правите со Анна78м, кога читам убава вест, јееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, честитки преубава новогодишна вест, имај убава и лесна бременост.
*******2014******* АКТУЕЛНО
02.12 - Ана 78 - почеток со терапија (Лазаревски, Систина) 00.12 - mili4kask -ИВФ на природен циклус (Ивановски, Систина) 00.01 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина) 00.01 - MademoiselleNina - ИВФ на природен циклус (Ивановски, Систина) 15.01 - Pinky30 - почеток со терапија (Глигор Тофовски, ГАК) 25.01 - LoveableMe RR- трансфер со смрзнати ембриони (Петановски, Ремедика)
RE: Вештачко оплодување VI дел 29.12.2014 13:34:12
Anna78
Леле а јас баш сега се вклучив да видам дали има нешто ново и кога читам нова трудница Butterfly значи мноооогу ми е мило, ти честитам имај су лесна и убава бременост и прослави си ја сега Новата година најубаво Иначе, кога сме кај симптомите, значи и јас ништо не чувствувам, апсолутно ништо, и стомакот ми е рамен како даска, осеќам дека можам да трчам -е баш така се осеќам, ни омалксаност ни ништо,мада е рано, ама ми фуфка малце морам да признаам. Позз
RE: Вештачко оплодување VI дел 29.12.2014 15:38:12
kapina
Buterfly cestitki inace jas imav simptomi odma so se vika gadenje povrakanje i sega po simptomite oti mi bea isti kako prviot pat znaev oti sum bremena no toa e sto e taka trebalo da bide
RE: Вештачко оплодување VI дел 29.12.2014 15:56:02
butterfly 00
Anna 78 i jas nemav nikakvi simptomi bash pisav na 6 den od transver nitu stomak me bolese, po nekoe vreme pocnav da osekam kako mi se stvrdnuva i poduvuva i rekov hiperstimulacija se ispasiv i vcera mu pisav na Lazarevski, deneska mi rece da napravam test i krvna slika i odednas mi se javuva sestrata mi vika kacuvaj se, trudna si. Lazarevski go izguskav i mi rece obicno i sega e rano za bilo kakvi simptomi ama kaj mene mnogu rano se pojavile, sekoj razlicno Anna 78 ti kako si? Lezis, odmaras?