|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VI дел
31.12.2014 13:10:44   
orchid7
Рано е секако, мене за срцева акција ми закажаа во 8-ма недела така што претпоставувам дека и на тебе така некако ќе ти закажат.

На сите рингерајки ви посакувам среќна нова 2015 година! На оние што во 2014 ги дочекаа двете цртички им посакувам лесна и убава бременост и здрави бебиња, а на сите останати им посакувам во 2015 година да имаат успешни ИВФ постапки, помалку стрес, многу здравје и секако висока бета user posted image

(Одговор на членот lukajana RR)
Непосредна врска до пораките: 1601
31.12.2014 13:27:44   
nadez vera ljubov
punkcija imav na 03.12 a et na 08.12,mi rece za 2 do 3 nedeli da odam pak ako ne me drzi mesto za 2 mi rece da ispitam hemostaza so D dimeri ve molam da mi kazete zosto se ovie ispituvanja?

(Одговор на членот orchid7)
Непосредна врска до пораките: 1602
31.12.2014 14:03:08   
LoveableMe RR
Девојки, слободно пишете во темата ОВДЕ, тука другите рингерајки ќе ви помогнат за сите прашања во бременоста.

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот nadez vera ljubov)
Непосредна врска до пораките: 1603
31.12.2014 15:55:18   
nadez vera ljubov

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukajana

Mila ti si bremena 3 nedeli ili jas loso sum presmetala?Ako e taka rano e od 6 do 8 nedela srceva reakcija

na rezultatot pisuva 5(gs) ako toa znaci 5 nedela ii gresam??

Непосредна врска до пораките: 1604
31.12.2014 16:55:36   
Hopeful RR
nadez vera ljubov, честитки!!! user posted image user posted image user posted image

За срцева акција е рано, иако си 5 недела според извештајот, и ако добро се сеќавам, кај мене се слушна СА во 7 недела. Само лабаво овие денови, оптимистично и позитивно, и ќе биде user posted image

Инаку, девојки, посакувам 2015 да ни биде најубава година досега на сите нас! Сите убави работи што мене ми се случија во 2014 посакувам да ви се случат и вам, и заедно со мешко посакуваме следната година да ни биде полна со бебиња user posted image Не губете надеж, не се откажувајте и не мислете лошо, секој ден сите сме се поблиску до своите бебушки! user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1605
31.12.2014 17:09:44   
butterfly 00
Jas prakam cestitki do site, vo novata godina da IMA sto poveke bremenosti I site DA se izraduvame so bebinja go racete. Najubavi novogodisni cestitki I upatuvam golema sreka na Anna 78 koja e vo iscekvanje na testot I sekako novata godina DA ja zapocne so mese I site DA ne izraduva

3 inseminacii, 2 IVF = / , 2 FET = /

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1606
31.12.2014 17:40:38   
kapina
Veranadez i ljubov super milicka denes ispituvav tiroidna i prolaktin i rezultatite se odlicni samo od endokrinologot sum najzadovolna sekoja i cest na zenata mi ja sredi hipofizata i tiroidnata sekoja i cest na iskra bitoska nonstop e dostapna za mene sega cekam da pominat 3 uredni kontroli na hormonite i da se spremam pak za ivf stapiv veke vo kontakt so sante plus grup i ke videme kolku ke ne cine invitroto vo istambul mozda prvo ke go iskoristam i vaucerot pa posle ke odeme ke vidam ima vreme izgubiv nadez oti se povtori no edno mi dava sila samo oti ostanuvambremena

Непосредна врска до пораките: 1607
31.12.2014 17:46:45   
kapina
Vera nadez i ljubov se gestaciskata nedela se presmetuva od poslednata menstruacija a za mene lazarevski samo kaza go sakam tvojot slucaj i ke mu dadam mozda uste edna prilika zdravje boze ke se vidam so nego na 21 januari

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1608
31.12.2014 17:49:48   
tea 88
Nadez vera ljubov cestitki za bremenosta !
Ovaa godina site sto cekate da si vidite user posted image user posted image i samo za uspesni postapki da se pisuva. A site koi se bremeni lesna i uspesna bremenost i samo zdravi pravi i so zivot bebinja.

Непосредна врска до пораките: 1609
31.12.2014 20:33:32   
nadez vera ljubov
mene posledna menstruacija mi bese 18 .11.kapina ne gubi nadez probaj uste ednas ovde vo mk ne znam dali dobro te razbrav od postarite postovi sekoj den si sleguvala od 5 ti sprat ?i jas sum na 5 ti sprat vo remedika bas napomenaja poskali ne nikako ne mi paqa na pamet da slezam za ovie 23 dena od et samo 2 pati sum slegla se sto treba ljubavi ce donese a za bockanje sama se bockam

(Одговор на членот tea 88)
Непосредна врска до пораките: 1610
31.12.2014 21:35:18   
kapina
Da da sekojden sleguvav za inekcii ke vidam imam uste vreme za ivf do letoto otprilika ke razmislam sto ponatamu

Непосредна врска до пораките: 1611
1.1.2015 12:26:45   
Anna78
Среќна Нова година на сите и дај боже да ни се исполни најпосакуваната желба user posted image user posted image
Оваа година новогодишната ноќ си ја поминав лежерно user posted image уште немам никакви симптоми, но здравје има време user posted image
Пеперутче ти благодарам на честитката user posted image од се срце ти посакувам да си имаш прекрасна бременост user posted image
Позз user posted image

обиди = 5 год., 4 IUI = /, терапија еутирокс, 2 IVF = /, 3 FET = /

Непосредна врска до пораките: 1612
2.1.2015 0:48:00   
MademoiselleNina
Пеперутче имај си лесна бременостuser posted image

(Одговор на членот butterfly 00)
Непосредна врска до пораките: 1613
2.1.2015 18:53:15   
весник
Можеби не ми е прашањево во вистински форум но дали знаете дали клексан или фраксапарин се примаат за време на циклус (бидејќи мене ми се препишани пред трансфер со замрзнати ембриони ) што значи дека еден циклус ќе имам пред трансфер?????

Непосредна врска до пораките: 1614
2.1.2015 18:53:53   
весник
СРЕЌНА НАЈСРЕЌНА НОВА ГОДИНА ДА ИМАМЕ СИТЕ И ОВАА ГОДИНА СИТЕ ДА БИДНЕМЕ МАЈКИ!!!!!

(Одговор на членот весник)
Непосредна врска до пораките: 1615
2.1.2015 19:34:58   
SOLE
Neka ovaa godina ni bide mnogu srekna, beriketna I uspesna na site, da ni se ispolnat najposakuvanite zelbi da staneme mamicki, I samo ubavini I radosti.... pozdravce do site user posted image

Непосредна врска до пораките: 1616
2.1.2015 20:45:33   
skriena
cestitki do site novopeceni mamicki lesna bremenost na site srekna i beriketna da ni bide novata 2015 so mn poveke bepcinja so golema verba i site ke si uspeeme site ovde sme so golemi maki ama so gospot napred se ke bide ok kapina ke te zamolam spusti se malku na zemja ne letaj vo oblaci misli pozitivno i taka ke bide ne deka ne ni cinat doktorite problemot e do nas nas ni fali nesto a tie si ja rabotat rabotata i tie ne se semokni pa da uspevaat od prva kaj site ako si uporen ke uspees jas pominav niz se i sesto pa ne se otkazuvam odam ponatamu pozz a inace da ti kazam deka od lazarevski nema da najdes podobar ostanisi kaj nego moj sovet pa ti kako sakas

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 1617
2.1.2015 21:01:11   
gina
Vera nadez i ljubov cestitki imaj ubava i lesna bremebnost user posted image

na site vi e cetitam Novata godina i Boziknite praznici i na site od se srce vi posakuvaam ovaa god da si gi vidite user posted image user posted image

i site sto se vo blazena sostojba da si rodat zdravi i zivi bebenja
na site im posakuvam Sreka

(Одговор на членот skriena)
Непосредна врска до пораките: 1618
3.1.2015 12:29:34   
LoveableMe RR
Постовите се префрлени во Спонтан абортус, нека оваа година продолжи трендот на многу бремености и многу рингерајчиња.

*******2014*******
user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image

02.12 - Ана 78 - почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
00.01 - mili4kask -ИВФ на природен циклус (Ивановски, Систина)
00.01 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина)
00.01 - MademoiselleNina - ИВФ на природен циклус (Ивановски, Систина)
05.01 - nadesh - почеток со терапија (Таше Трпчевски, Плодност)
18.01 - Pinky30 - почеток со терапија (Глигор Тофовски, ГАК)
25.01 - LoveableMe RR- трансфер со смрзнати ембриони (Петановски, Ремедика)
00.02 - kate..почеток со терапија(Петановски, Ремедика)

=========================
user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

23.12 - Anna78= пункција 26.12 = ЕТ

=========================

09.01 -Anna78 = ТЕСТ

2014 година

nataly86 user posted image Lina*user posted image Каrmauser posted image biljana87user posted image Anonimenuser posted image babylove**user posted image avgustina2 user posted image Kolacence user posted image lolla user posted image mesecina83 user posted image lily98 user posted image stefanieuser posted image Hopeful user posted image sonce79 user posted image tea88user posted image Nestrpliva28 user posted image Мilicka 30user posted image profe user posted image gina user posted image NovaN user posted image orchid7user posted image bebususer posted image nadez vera ljubov user posted image butterfly00 user posted image

2015 година

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 8.1.2015 12:57:18 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1619
5.1.2015 22:33:44   
весник
БАШ САКАМ ГОДИНАВА ДА МИ БИДЕ pINK....ВИ ПОСАКУВАМ НА СИТЕ ДА СЕ НАЈДЕМЕ ВО PINK ЛИСТАТА!!!!
ПОНАВ ДА ПРИМАМ ФРАКСАПАРИН ОД 01 ЈАНУАРИ....ПО ПРЕПОРАКА НА ТРАНСФУЗИОЛОГ И ЌЕ ГИ ПРИМАМ ИКОНТИНУИРАНО И ПОСЛЕ ТРАНСФЕР,А МОЖЕБИ И ВО ТЕКОТ НА ЦЕЛАТА БРЕМЕНОСТ....ПЛАНИРАМ ДА ОДАМ НА ТРАНСФЕР СО ЗАМРЗНАТИ ЕМБРИОНИ ОВОЈ МЕСЕ...НО КОГА ЌЕ БИДЕ ЗАВИСИ ОД ЛАЗАРЕВСКИ....КОГА ЌЕ ДОБИЈАМ ОДМА ЌЕ ГО БАРАМ ДА МИ ЗАКАЖЕ...СЕ НАДЕВАМ ДЕКА НЕ КОРИСТИ ЗИМСКИ ОДМОР :-))))))

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1620
5.1.2015 22:38:28   
kapina
Ne jas imam zakazano kaj nego na 21 januari

Непосредна врска до пораките: 1621
6.1.2015 19:36:38   
butterfly 00
Hristos se rodi. Sreken badnik za mnogu godini neka ni se praznicite, mnogu zdravje, sreka, uspeh I mnogu, mnogu bremenosti vo novata godina

3 inseminacii, 2 IVF = / , 2 FET = /

Непосредна врска до пораките: 1622
6.1.2015 20:37:40   
kapina
Hristos se rodi za mnogu godini neka ni e praznikot vo mene se padna parickata ovaa godina

(Одговор на членот butterfly 00)
Непосредна врска до пораките: 1623
6.1.2015 23:31:14   
Pinky30
RR SREKJNA NOVA 2015 I SREKJEN BOZIKJ...Neka ovaa godina i Gospod vi gi ispolni site zelbi i najgolemara se razbira za rr-te sto se vo procedura za ivf,lesna bremenist na drugite RR da rodat zdravi bebulinja i da ne tegnat za nos povekje :) mnogu mi e merak da vlezam vo listata PINK deka sum PINKY 30 :) Jas na 18.01 odam na exo i treba da pocnam so terapija pa so lesno da mi bide :) pa ke vi pisam sto terapija ke mi dade Dr.Tofoski...malce sum vo bunilo i so cuvstva i so misli.ama moram da se opravam daj karajte me :) zosto maf mi e rabotava ako sum vakva :S od microgenonot se poduvav vo stomakot pocnaa da mi cestitaa bremenost :( i strasno me zdoboluva...se plasam uste poveke ke se poduvam od terapijata i stimulaciite taka??????

Непосредна врска до пораките: 1624
6.1.2015 23:41:00   
kapina
pa neznaes da im plesnes vo oci kako toa ke mi cestita bremenost koga ne sum ni rekla oti sum bremena ni nisto toa ke mi se vide kako majtap so mene

(Одговор на членот Pinky30)
Непосредна врска до пораките: 1625
Страница:   <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  63 64 [65] 66 67   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?