RE: Вештачко оплодување VI дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

gina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (25.12.2014 22:11:12)

Anna 78 so sreka utre na transfer i za dve nedeli [sm=duda.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]
Sole ti drzam sreka utre i daj boze da se izraduvas SREKNO[sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif]

LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (26.12.2014 10:32:36)

Ги чекаме СОЛЕ и Анна78[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anna78 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (26.12.2014 14:16:33)

Еве ме [sm=smiley1.gif] Трансферот помина добро, ми вратија две ембриончиња [sm=bravo.gif]останатите шест ги замрзнавме. Сега стартувам со легачењето и колку да се случува нешто што ќе ми ги насочува мислите си земав македонско-грчки разговорник, па ќе учам грчки [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif]

LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (26.12.2014 14:20:53)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anna78

Еве ме [sm=smiley1.gif] Трансферот помина добро, ми вратија две ембриончиња [sm=bravo.gif]останатите шест ги замрзнавме. Сега стартувам со легачењето и колку да се случува нешто што ќе ми ги насочува мислите си земав македонско-грчки разговорник, па ќе учам грчки [sm=smiley36.gif] [sm=smiley31.gif]

Кαλή τύχη! Ајде за убаво лежи одмарај учи па за две недели[sm=nosecka.gif]

gina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (26.12.2014 15:09:24)

Anna78 sega odmaraj se i misli samo pozitivno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i za dve nedeli te cekame so [sm=rozacrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

Sole kade si te cekame so ubavi novosti[sm=sloncek.gif]

kapina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (26.12.2014 15:33:43)

Uci uci pa ke razgovaame jas preveduvam od grcki

butterfly 00 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (26.12.2014 17:41:37)

Anna 78 so sreka transverot, za dve nedeli [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

SOLE -> RE: Вештачко оплодување VI дел (26.12.2014 18:01:52)

mislev deka denes ke mi bide najsrekniot den vo mojot zivot no nisto, skrsena sum na million parcinja [sm=smiley19.gif] tolku od mojata nadez niska beta [sm=smiley19.gif] nemam zborovi i neznam stvarno neznam zosto pak se sluci ova, ke ima li kraj na moite maki....

kapina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (26.12.2014 19:06:28)

Solee zal mi e guski odmene dusicke i jas se nadevav oti ke ne izraduvas no toa e odime ponatamu mora da bide eden den

LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (26.12.2014 22:47:32)

SOLE, навистина ми е жал, ама мислам имавте и вие смрзнати ембриони?[sm=smiley31.gif]

gina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (26.12.2014 23:10:27)

SOLE mnogu mi zal ne gubi nadez eden den sonot ce se ostvari [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

simpaticna -> RE: Вештачко оплодување VI дел (26.12.2014 23:36:35)

Sole nikogas ne gubi nadez veruvaj kako gospod sto e nikoj nee e i ti ke ne izraduvas so [sm=duda.gif] nema otkazuvanje samo napred glavata gore[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

SOLE -> RE: Вештачко оплодување VI дел (27.12.2014 8:27:54)

fala vi zenski, sto bi pravela bez vas, nikoj drug ne mi ja razbira bolkata osven vas, mora da soberam sila i hrabrost i borbata za bebe mora da prodolzi nikako ne se otkazuvam no se poveke imam strav od ova. Inaku nemame zamrznato embrioni oti transverot mi bese na 5ti den i dotogas ostanaa samo 3 najubavi a drugite doktorot rece ne se bas najdobri za zamrznuvanje i vika moze posle koga ke gi odmrzneme da ne preziveat pa dzabe pari da davate, ete taka toj mi rece i jas mu veruvav a mnogu sakav da zamrzneme i togas bas se i iznervirav za toa oti vikam od devet oplodeni 3 sto mi vratija a od drugite 6 pa bar 3 da zamrznev ama ete toa e toa, taka trebalo da bide.

nadez vera ljubov -> RE: Вештачко оплодување VI дел (27.12.2014 9:43:53)

taka e sole, negubi nadez toa e sto e.tvoete custvo na site ni e poznato ne se razocaruvaj borbata prodolzuva porano ii pokasno ce bide

butterfly 00 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.12.2014 12:44:03)

RR samo sto vi pisav deka nemam nikakvi simpromi od sledniot den pocna da mi potekuvaa stomakot, se izvadiv od pamet denes na 12 den od transver otidov da me vidi doktorot mi napravija krvna slika i test za bremenost i dodeka se tresev dolu vo bifeto mi se javi sestrata za 15 min mi vika doagaj bremena si. Na mojata sreka i nema kraj se kaciv gore kaj doktorot mi go dadoa testot i se uste ne mi se veruva zosto psihicki voopsto ne bev spremna za denes da pravam test.

lolla RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.12.2014 12:45:55)

пеперуткеееее, честитки, каков најубав новогодишен поклон. Со лесно нека е, да се изнауживаш во бременоста.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

bebbus -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.12.2014 12:49:36)

SOLE ne se razocaruvaj se ke bide vo red.

butterfly 00 ajde so sreka da imas ubava i lesna bremenost sega gali si go meseto [sm=nosecka.gif]

mimiii -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.12.2014 13:07:43)

Cestitki Buterfly,ja imas najubavata novogodisna cestitka,imaj ubava bremenost.pozdrav

LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.12.2014 13:24:01)

butterfly00, баш мислев да пишам што правите со Анна78м, кога читам убава вест, јееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, честитки преубава новогодишна вест, имај убава и лесна бременост.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

*******2014*******
[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] АКТУЕЛНО[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

02.12 - Ана 78 - почеток со терапија (Лазаревски, Систина)
00.12 - mili4kask -ИВФ на природен циклус (Ивановски, Систина)
00.01 - весник - трансфер со смрзнати ембриони (Лазаревски, Систина)
00.01 - MademoiselleNina - ИВФ на природен циклус (Ивановски, Систина)
15.01 - Pinky30 - почеток со терапија (Глигор Тофовски, ГАК)
25.01 - LoveableMe RR- трансфер со смрзнати ембриони (Петановски, Ремедика)

=========================
[sm=nosecka.gif]ИСЧЕКУВАЛКИ[sm=nosecka.gif]

23.12 - Anna78= пункција 26.12 = ЕТ

=========================

09.01 -Anna78 = ТЕСТ

2014 година

nataly86 [sm=9nebesa.gif] Lina*[sm=9nebesa.gif] Каrma[sm=9nebesa.gif] biljana87[sm=9nebesa.gif] Anonimen[sm=9nebesa.gif] babylove**[sm=9nebesa.gif] avgustina2 [sm=9nebesa.gif] Kolacence [sm=9nebesa.gif] lolla [sm=9nebesa.gif] mesecina83 [sm=9nebesa.gif] lily98 [sm=9nebesa.gif] stefanie[sm=9nebesa.gif] Hopeful [sm=9nebesa.gif]sonce79 [sm=9nebesa.gif] tea88[sm=9nebesa.gif] Nestrpliva28 [sm=9nebesa.gif] Мilicka 30[sm=9nebesa.gif] profe [sm=9nebesa.gif] gina [sm=9nebesa.gif] NovaN [sm=9nebesa.gif] sanjaaaa![sm=9nebesa.gif] orchid7[sm=9nebesa.gif] bebus[sm=9nebesa.gif] nadez vera ljubov [sm=9nebesa.gif] butterfly00 [sm=9nebesa.gif]

Anna78 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.12.2014 13:34:12)

Леле а јас баш сега се вклучив да видам дали има нешто ново и кога читам нова трудница [sm=bravo.gif] Butterfly значи мноооогу ми е мило, ти честитам имај су лесна и убава бременост и прослави си ја сега Новата година најубаво [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]
Иначе, кога сме кај симптомите, значи и јас ништо не чувствувам, апсолутно ништо, и стомакот ми е рамен како даска, осеќам дека можам да трчам -е баш така се осеќам, ни омалксаност ни ништо,мада е рано, ама ми фуфка малце морам да признаам. Позз [sm=smiley31.gif]

Hopeful RR -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.12.2014 13:39:12)

butterfly 00, јееееее!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Си го доби најдобриот поклон!!! Ти посакувам лесна и пријатна бременост, нека секој ден ти биде уживање!!!
Кога си на ехо? [sm=smiley31.gif]

vazna -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.12.2014 14:12:56)

Peperutce jeeeee [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]mnogu mi e milo da si imas najlesna i najubava bremenost, mnogu ubav poklon za nova godina[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif][sm=zz_dance.gif]

kapina -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.12.2014 15:38:12)

Buterfly cestitki inace jas imav simptomi odma so se vika gadenje povrakanje i sega po simptomite oti mi bea isti kako prviot pat znaev oti sum bremena no toa e sto e taka trebalo da bide

butterfly 00 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.12.2014 15:56:02)

Anna 78 i jas nemav nikakvi simptomi bash pisav na 6 den od transver nitu stomak me bolese, po nekoe vreme pocnav da osekam kako mi se stvrdnuva i poduvuva i rekov hiperstimulacija se ispasiv i vcera mu pisav na Lazarevski, deneska mi rece da napravam test i krvna slika i odednas mi se javuva sestrata mi vika kacuvaj se, trudna si. Lazarevski go izguskav i mi rece obicno i sega e rano za bilo kakvi simptomi ama kaj mene mnogu rano se pojavile, sekoj razlicno
Anna 78 ti kako si? Lezis, odmaras?

Milicka 30 -> RE: Вештачко оплодување VI дел (29.12.2014 16:44:30)

Butterfly 00 честиткиии, го доби најубавиот новогодишен поклон, гали си го мешето и уживај си во бременоста[sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>