|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување VI дел
13.10.2014 13:38:01   
skriena
zdravo devojki sonce so sreka ubava i lesna bremenost loveableme so sreka denes so transferot jas ne dokupuvav ineksii mi bea dovolni pominav so 20 fostimoni ama kaj sekoj razlicno kapina vo sreda vo 9 i 45 sum kaj lazarevski ti vo kolku si

(Одговор на членот Kvisko)
Непосредна врска до пораките: 176
13.10.2014 13:44:14   
mili4kask
Loveableme со среќа денес на трансферот, чекаме да ни пишеш како помина. Сакав да ве прашам нешто, околу фостимонот... Читам повеќето од вас докупувале, каде е најповолно да се купи доколку дојде до потреба да се докупува? Гледам на мене на шемата докторот ми пишал дека првите 3 дена по 3 после по 4 според рачуниците сигурно нема да стигнат...

(Одговор на членот skriena)
Непосредна врска до пораките: 177
13.10.2014 13:54:06   
Hopeful RR
mili4kask, Фостимон сигурно има во аптеката во Систина. Барав и во Зегин, но тогаш немаше. Вкупната бројка што ја покрива Фзо е 30 дози од по 75 IU, така што можно е да ти стигнат. Со среќа user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот mili4kask)
Непосредна врска до пораките: 178
13.10.2014 13:56:42   
sanjaaaa!
mili4kask значи веќе имаш шема од докоторот или не, почна ли да пиеш микрогинон!
Среќно!!!

Непосредна врска до пораките: 179
13.10.2014 14:03:50   
mili4kask
Ви благодарам девојки!! Да sanjaaaa почнав од саботата да пијам, треба на 25 да почнам со боцкање user posted image Дај боже да стигнат Hopeful ако не ќе докупуваме, тоа е тоа. user posted image

(Одговор на членот sanjaaaa!)
Непосредна врска до пораките: 180
13.10.2014 15:30:52   
kapina
Na mene. 5 dena po 3 fostimonI e pisal vo sreda sum na eho pa ke videme

Непосредна врска до пораките: 181
13.10.2014 15:39:20   
весник

ИЗВОРНА ПОРАКА: skriena

zdravo devojki sonce so sreka ubava i lesna bremenost loveableme so sreka denes so transferot jas ne dokupuvav ineksii mi bea dovolni pominav so 20 fostimoni ama kaj sekoj razlicno kapina vo sreda vo 9 i 45 sum kaj lazarevski ti vo kolku si

skriena,aj te molam dokolku si vo moznost opisi mi ja postapkata so zamrznati embrioni,bidejki isto i jas se podgotvuvam kaj Dr.Lazarevski pa da znam otprilika sto me ceka.ako ne mozes tuka pisi mi podetalno vo poraka.ti blagodaram premnogu i ti posakuvam ovoj pat da bides majka.

(Одговор на членот skriena)
Непосредна врска до пораките: 182
13.10.2014 15:54:24   
mesecina83
ИЗВОРНА ПОРАКА: sonce79

Девојки, јас правев тест денес.. Бетата ми е 862user posted image user posted image user posted image
Тотално сум збунета и пресреќна.. Утре одам да се видам со докторотuser posted image

user posted image user posted image cestitki za bremenosta bas mi e milo sto karavanot na trudnici prodolzuva i ponatamu i sakam da ti kazam i ti drzam sreka deka so tolku beta deka nosis 2 bebuski ti poskauvam ubavi momenti vo narednite 9 meseci user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил mesecina83 -- 13.10.2014 15:55:25 >

(Одговор на членот sonce79)
Непосредна врска до пораките: 183
13.10.2014 16:05:03   
kapina
Vo 9 sum jas kaj nego

(Одговор на членот mesecina83)
Непосредна врска до пораките: 184
13.10.2014 20:34:37   
LoveableMe RR
Фaлa ви нa сите, еве oдмaрaм, ми рекoa следните четири денa дa мирувaм, пoтoa нoжсм дa се шеткaм пo дoмс, a пo 9 ден мoжaм дa излегувaм и шеткaм. Ми врaтијa две блaстoцисти, ми дaдoa и сликичкa oд нив. Смрзнaвме уште пет блaстoцисти. Терaпијa декзaметaзoн, aспирин, естрoфем, дoстинекс, тифoл. Мнoгу мoкрев пo трaнсферoт, се изнaпив вoдa пред тoa, a и сегa мoкрaм пoчестo. Ми рекoa дa прoдoлжaм сo електрoлитите, a тoлку ми се блaги ич не мoжaм дa ги пијaм, сo силa некaкo, a пијaм течнoсти и мaлку чaј oд кaмилицa. Сегa имaм блaги грчеви вo дoлниoт дел нa стoмaкoт. Пoзз дo сите

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 185
13.10.2014 20:57:13   
SOLE
user posted image Super LoveableMe daj boze dveckite blastocisti da stanat dve zdravi user posted image user posted image uzivaj maksimalno I samo ubaavi misli user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 186
13.10.2014 23:27:54   
gina
Loveableme user posted image sega uzivaj i odmaraj te cekame so pozitiven test za user posted image user posted image

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 187
14.10.2014 0:26:46   
lilika9
LoveableMe одмарај и нека си се развиваат бебушките во тебе!!!user posted image user posted image
Сонце ти честитам на бременоста, имај убава и лесна бременост! многу ме израдува, вакви убави вести ми ја зголемуваат вербата дека еден ден кај сите ќе дојде висока Бета user posted image

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 188
14.10.2014 8:26:35   
mili4kask
Loveableme ти посакувам од се срце позитивен резултат за две недели! Сега уживкај, читај добра книга и мисли позитивно. Се ќе биде како што треба! user posted image

(Одговор на членот lilika9)
Непосредна врска до пораките: 189
14.10.2014 9:45:29   
sanjaaaa!
LoveableMe баш ме радува што се помина како што треба, сега уживај и за 2 недели чекаме само позитивен тест за бременост user posted image user posted image
Сега се на ред kapina i gina за пункција, викендот ќе славиме за user posted image user posted image на tea88 и Nestrpliva28!
Среќно на сите!!!user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 190
14.10.2014 9:50:32   
Milicka 30
Со среќа Ловеаблеме....дај боже да си имаш user posted image user posted image
Супер што си имала за замрзнување, па ке ти се најдат за трето user posted image
Поздрав и одмарај...мене веќе грбот ме заболе од лежење никако не ми е комотно, и јас сеуште имам некоја тапа болка доле..нормално ли е тоа девојки?

Непосредна врска до пораките: 191
14.10.2014 9:56:07   
LoveableMe RR
Фaлa ви нa сите. Јaс еве дoмa лежaм, oд денес имсм некoјa бoлкa вo јaјниците и нелaгoднoст вo стoмaкoт, нo ќетрпиме штo ќе прaвиме зa крaјнaтa цел. Мм пред рaбoтa бoжемски дa ми нaмести хрaнa зa дoручек, течнoсти, чaеви, пoлa рaбoти ги измешauser posted image , мaжи тoa ти е, пoвеќе oд две рaбoтине мoжaт дa зaпaмтaт. Другите штo прaвите?

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Milicka 30)
Непосредна врска до пораките: 192
14.10.2014 10:51:03   
Hopeful RR
Со среќа Loveable Me и со лесно нека поминат овие две недели исчекување, па да се радуваме на user posted image user posted image

Болките се нормални, за жал, ама со мирувањето се стабилизираат. Не го критикувај толку сопругот, сепак се потрудил! За следниот пат направи му список, да му ги олесниш задачите user posted image Мене мм претходно ми викаше ехеее, се ќе правам, нема проблем, па после кога лежев ми зановеташе дека многу сум барала user posted image

Обиди 2,5 години

Непосредна врска до пораките: 193
14.10.2014 11:03:05   
LoveableMe RR
Хoпефул, му рекoв дa свaри двa чaјa и дa ми стaви чинијa и лaжицa сo oвес зa дoручек, чaевите пет пaти препрaшa aјде ги пoгoди, a зa муслитo ми стaвил вилушкauser posted image , пa стaнaв и си земaв сaмa пoслеuser posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 194
14.10.2014 11:12:02   
lilika9
хахаха Кутри мажи и нив не им е лесно :)

Непосредна врска до пораките: 195
14.10.2014 11:19:21   
Hopeful RR
Во тој случај, за карање е user posted image

Обиди 2,5 години

(Одговор на членот lilika9)
Непосредна врска до пораките: 196
14.10.2014 11:49:38   
sonce79
Хахахаха, LoveableMe, јас затоа сама си станував.. А од мм само конкретни работи, донеси вода, или веќе спремно нешто само да го донесе до мене.. user posted image user posted image
А и мене 100% би ми ставил вилушка мојот... user posted image

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 197
14.10.2014 12:07:27   
butterfly 00
RR vcera se dogovoriv so Lazarevski deka pocnuvame od 30 so postapkata, a neznam stvarno sto da kazam vo Manu se uste ne donesoa reagensi i sega IVF ke go pravime na slepo mislam sramota cekam od juli, lele bre vo nasava drzava na covek da mu treba nesto ne moze da zavrsi rabota, uzas, moram veke da pocnam i vaucerot ke mi istece.

3 inseminacii, 2 IVF = / , 2 FET = /

(Одговор на членот sonce79)
Непосредна врска до пораките: 198
14.10.2014 14:59:03   
LoveableMe RR
Бoгaми, зa кaрaње е, ќе пoчнaм сo списoци, сaмo пaк ќе утне нештo. Бaрерфлaј, кaј Лaзaревски прoдoлжувaш? Ајде среќнo, oвoј пaт дa биде успешнo.user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот butterfly 00)
Непосредна врска до пораките: 199
14.10.2014 15:11:53   
Zoya
LoveableMe со среќа, ти посакувам за две недели да ти се исполни најголемата желба user posted image user posted image

Обиди од 2012;
IUI x 4 = /;
HSC 2013 (отстранет септум, изваден полип)
IVF #1 - /

Непосредна врска до пораките: 200
Страница:   <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.