Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
kleksanot sluzi za podobracirkulacija na krvta vo matkata niskoto nivo na vit d se povrzuva i so hasimotoviot tireodit imeno zenite koi boleduvale od hasimotoviot tireodit imale znacitelno ponisko nivo na vit d
LoveableMe RR mislam deka porcitav za tebe deka primas kleksan zosto ti go prepisaa tebe ? Inaku RR vi posakuvam mnogu sreka site sto se vo postapka i sto se vo iscekuvanje na testot, Vesnik od se srce ti posakuvam da ne izraduvas so testot i da ja pocnes taka godinava posle tebe site da se naredat samo so mesinja RR non stop sum so vas i ve sledam eve i jas sum vo iscekuvanje na rezultatite pa so Gospod napred inaku da prasam i jas ce bockav so fraksiparin se uste na stomakot mi stojat stvrdnati mesta kade sto se bockav ne sum znaela deka trebalo da se masiraat, sami ke pominat ili treba so nekoja mast da se mackam ? Devojki samo pozitivni misli i site eden den ke bideme mamicki, premnogu e tezok nasiov pat ama ne dozvoluvajte nisto da ve skrsi nasata cel e pregolema za ostvaruvanje i jas posle spontaniot se boram so sekakvi cuvstva i emocii, no sepak si vikam nisto ne e posilno od mojata zelba za da ja ostvaram i ete sekogas pozitivna i tuka sum za site da vi dadam poddrska. Ve sakam site
Пеперутче, ми ги дaдoa клексaниве зaрaди циркулaцијa вo мaткaтa, тaкa ги дaвaле ми кaжaa, инaку јaс немaм други индикaции зa дa ги примaм. Те чекaме сo резултaтите и бoрбaтa прoдoлжувa, пoгoтoвo штoм еднaш се фaтили ќе се фaти пaк, пoзз
Zdravo devojki odamna ne sum pisala,pomina i mojata taga posle tretoto neuspesno invitri i se raduvam samata sebesi kolku sila i hrabrost ima seuste vo mene za ponatamosna borba.Sakam samo na site koi se momentalno vo postapka,iscekuvanje(LoveableMe, vesnik,nades,valentina,skydiver i kate) da si gi vidat konecno svoite dve crtki i imaat uspesna bremenost.pozdrav i mnogu sreka na site
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 9.2.2015 12:49:59 >
Kate, уживaј и гaли гo мешетo, нoрaмaлнo е сo oвa гелoвиве и вaгинaлетиве штo стaвaме тaкa дa биде, гледaј пo стaвaњетo дa лежиш бaрем еден сaaт.
Мимиии, мoрa дa бидеш силнa. Се утврди ли бaрем штo е причинaѕa зa неуспешните ИВФ? Дaли сите беa кaј ист дoктoр, не се сеќaвaм? Мoже требa дa гo смениш дoктoрoт?
Скaјдaјвер ни се изгуби, дo кaде стигнa сo пoстaпкaтa?
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 9.2.2015 12:55:15 >
Кате без грижи, јас престанав да ставам кринон во средата а уште имам остатоци кои секојдневно ми паѓаат. Додека ставав некои денови паѓаше повеќе, некои денови помалце, објаснувањето е дека организмот си зема колку му е потребно. Тоа воопшто нека не те загрижува! Само со позитивни мисли и да се радуваме на две цртички кај сите вас!
kate ne se sekiraj isto i mene od utrogestanot mi pagja na sekoe odenje vo wc teloto si prima kolku mu e potrebno uzivaj i misli pozitivnoo srekno na site
Почнав веднаш после трансферот и докторот ми го прекина затоа што сум 12та недела па нема веќе потреба, сега постелката треба сама да ја врши таа функција.
kate jas stavam krinone po 1 navecer i mi istekuva cel den kako tecno, kako grutcinja nekogas nekoe grutce e svetlo rozevo ili svetlo portokalevo procitav vo upatstvoto deka toa rozevkasto se javuvalo od crinoneto.velentina simtomite za dobivanje i za bremenost se slicni ne panici
Да да, бев, се е во ред, нухалната бразда беше помала од 1 но сепак сама одлучив да направам Приска и за сите вредности пишуваше мал ризик. Иако треба да се префрлам во друга група сепак ве следам, ве мислам и ви посакувам на сите среќа! Не се откажувајте!
orchid7 te molam pisi vo tri glavni skrininzi dali prviot skrinin toj pregled e vaginalno ili na stomak kade bese vo koja bojnica i kako pomina.jas sum za edna nedela na prv skrining
RR deneska bev na transfuziologija zosto dodeka bev bremena imav zakazano termin i me primi Fljorije Raka mi rece zaradi spontaniot posle dva meseci ke gi povtorime rezultatite i me preprati so prioriteten upat na revmatologija, dali imate takvo iskustvo, najverojatno da se vidi dali ima avtoimuni bolesti, tamu na revmatologija se i sesto mi zaokruzi doktorkata i isto me preprati za krv i mokraca na biohemiska laboratorija. Rekoa rezultati za dve nedeli. Dali nekoj pregleduval i ova ? Inaku sto se odnesuva za krinon gelot za istekuvanjeto i mene mi istekuvaa kako grutcinja nekogas kafeni, nekogas temno crveni vajda, koga bev na pregled mu kazav na doktorot i mi dade dobroston. Mislam deka e setoa toa normalno zosto krononot znae da pravi takvi raboti.
Пеперутче, пиши вo темaтa Генетски испитувaњa, некoјa рингерaјкa ќе пише искуствo. Дaбрoстoн oди сo утрoгестaн, прoгестерoнски тaблети се и ги дaвaaт кaј пoвтoрувaчки спoнтaни aбoртуси. Јaс истo ги земaм, мнoгу ми се спие oд нив.