|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што купивме денес?
16.10.2011 20:35:35   
kikicka
Denes kupivme kapce i narakvicki i debeli i visoki corapcinja od HM i za mama edna bluska a za tato nisto :D

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 651
16.10.2011 20:56:44   
Snowhite RR
Значи сите татковци со празни раце сме ги оставиле, кутрите тиеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 652
17.10.2011 10:51:55   
kikicka
Paakoga ne setkaat so nas nema nisto osven edno kafence user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 653
18.10.2011 21:03:31   
Snowhite RR
Денес купивме вентијага, т.е. баба му од Скопје(тетка ми) му купи, го изнамачивме кутрото во пробување додека ја купивме, па и како што е мерак за облекување вентијаги и капи, стално плачи кога го облекувамuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 654
19.10.2011 1:33:01   
vida
Moram da se pofalam tuka kako malo dete se raduvam...ama ne mi zamerajte user posted image Ne mu kupiv jas ama nema veze pak se racuna brat mi treba za 2 dena da dojde od stranstvo pa mi kaza mu kupil na sin mi jaknicka, rakavicki, kapce, salce, sisence, trenerki, bodinja i spihozni.Edvaj cekam da dojde i cel den mu zboram na user posted image bozem me razbira.So da praam takva sum se raduvam posebno koga se raboti za nego.user posted image

Непосредна врска до пораките: 655
23.10.2011 10:19:07   
penelopa
Вакво чудо за user posted image user posted image плус две маички и три бодија. За мама два пара дебели хулахопки за тато user posted image ништо ко по обичајuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот vida)
Непосредна врска до пораките: 656
23.10.2011 11:21:06   
AndreaS
penelopa, од каде го земавте и колку чинеше? и јас размислувам за нешто вакво...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 657
23.10.2011 17:45:55   
Snowhite RR
Топлинки тато му купиuser posted image

(Одговор на членот AndreaS)
Непосредна врска до пораките: 658
23.10.2011 19:35:02   
Snowhite RR
Преѓе купував нешто за на работа од еден маркет тука во близина и ми останаа во ум едни влечки за низ дома, ама не се зимски, туку се отворени, не знам и јас точно за каде ќе ги носам, ама битно се вратив после да си ги купамuser posted image , најверојатно за в купатило и за на тераса ќе ги облекувам, ама многу типски се (не сум салам) и плус си купив колан и 3 сликовничина од тие малите од Топер за Михаил

Непосредна врска до пораките: 659
6.12.2011 16:22:26   
penelopa
Две блузички за user posted image за мама црно бодиuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 660
6.12.2011 20:14:20   
Hunny
Може не е за тука прашањето, ама не знаев каде да прашам:) Да не знае некој каде можам да најдам труднички панталони или фармерки со ластик на стомакот, ама поефтинки зашто само за 2, 3 месеци ќе ми требаат. Сега сум 6 месец, уште немам стомак, ама да си бидам подготвенаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 661
6.12.2011 20:20:13   
miana
trudnickite pantaloni se dvizat od 2000 denari pa nagore...Imas vo bunjakovec dole vo podrum 3 butici ima a ima i vo GTC najdome butik za trudnici..Inaku jas lani bev na novogodisniot panagur na saem sto se odrzuva sekoja godina na sredina na dekemvri i skoro na sekoja tezga imas mnogu ubavi lastik trudnicki farmerki i bea od 300 denari pa nagore i skoro na sekoaj tezga imase i bas si vikav - tuuu kako ne sum trudna da si iznakupev ,bagatela bea,..Pricekaj uste nedela dve i odi na panagur ke si najdes..Jas veke sum pred poragaj i dzabe mi e sega i da najdam od kako iznalupav pati za trudnicka garderoba..So lesno neka ti e

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 662
6.12.2011 20:31:55   
Hunny
Фала Миана, баш ќе одам да видам.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 663
10.12.2011 18:47:27   
penelopa
user posted image  Ваква играчка за user posted image , за мама темно розев џемпер,секси прслукuser posted image   и црвена сукња- конечно нешто да се подновамuser posted image

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 664
10.12.2011 19:12:00   
temjana
последниве два месеца само подароци купувам, за стан, за магистерки, родендени и се на блиски така да само минатиот месец се закрпивме за 8000 ден, денеска 3500 дадов за прстен на келвин клајн, другарка ми и магистерска забава права и така. Ајде само за убави работи нека одат паритеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 665
10.12.2011 23:12:18   
maki1
Kapa subara  i peleni za user posted image ,bidejki se spremame za Skopje ,a za mama ostana utre da sopinguva.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 666
12.12.2011 14:01:29   
Luci
Зимска јакна за синчето user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 667
12.12.2011 14:44:06   
kikicka
Реквизити за роденденот на Леона,славевме во ХР ама и во МК да си прославиме со роднини и пријатели.

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 668
15.12.2011 12:25:38   
maki1
Dubace,stolce za hranenje i dusece za krevetceto kaj nana i dedo i sega sme presrekni ,od dubak tesko da ne izvadi nekojuser posted image user posted image user posted image .

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 669
15.12.2011 17:01:27   
Bogdancanka

user posted image

eve go se peceuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 670
15.12.2011 20:34:18   
kuklicka26
Denes kupivme za user posted image dve kapcinja,salce ,rakavicki,dve kukli sto zboruvaat edna kukla bebe,skafanderce a tetin od avstralija denes i donese isto dva rancinja,okolu 30 fustancinja,tri para helancinja bluzicki ,dve suknicki,sivi plisani trenerki,elece plisano bundicka dve teksasni terolki i rozovi cevlicinja.A na vnukickata i kupicme za nova godina igracki pegla sto sviri,komplet fen na baterii so cetka cesel parfemcinja ogledalce plus komplet za da bide doktorka i golemo ubavo paketce na nova godina i eden golem dedo mraz.A na mene si kupiv eden par farmerki kais rakavici i tri bodi(sivo belo i crno).I plus svezo ovosje i zelencuk i za denes e dosta.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 671
16.12.2011 17:01:00   
taisa
najubavoto paltence za princezickata od okaidi teget vo military stil

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 672
1.1.2012 21:05:05   
Snowhite RR
Од некни сакам да пишам на темава, ама интернетот ме зафркава
Си купив постелнина за на спална, прекривачи за на гарнитурата, бордо боја, навалки за перничина во бордо боја, и чаршаф за на маса во бордо боја (ме удри некој филм во бордо бојаuser posted image ) ама за мерак ми е дома сега, како потопол ми е домот ми се чини со оваа боја. Е сега уште пердина бордо и теписи бордо да си купам

(Одговор на членот taisa)
Непосредна врска до пораките: 673
1.1.2012 22:53:20   
kikicka
Не денес ама вчера си порачав греач за шишиња и сега веќе не станувам навечер да топлам млеко user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka -- 1.1.2012 22:54:23 >

Непосредна врска до пораките: 674
28.2.2012 11:30:13   
Luci
Вчера си купив часовник, обетки и прстен, ама обетките заборавив да ги сликам а инаку еве ги другите работи user posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 28.2.2012 11:31:02 >

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 675
Страница:   <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  25 26 [27] 28 29   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?