|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што купивме денес?
29.6.2011 10:30:54   
Luci
Za mene maicka i pantaloncinja od New Yorker, pudra, ruz, karmin i molivce od Flormar, za bebe maicki, sorcevi i ligavcinja od Jumbo i plus od Anzi pizamcinja, banjarka i ligavceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za mm Orbit mastikiuser posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 626
29.6.2011 12:27:01   
kuklica
Denes ne ama vcera sandalki i maicka uf od koga gi merkav pa sega se moi user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 627
28.7.2011 14:27:24   
penelopa
За маж ми Nike тренерки, после незнам колку молење конечно го убедив да се поднови и многу убава маица, за user posted image Adidas тренерки и едно дуксерче за есен од Noppies user posted image , за мене: маичка со долги ракави, црни сандали и нешто козметика. Толку до следниот шопинг ов Саботаuser posted image

< Поракaта ја уредил penelopa -- 28.7.2011 14:28:46 >

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 628
28.7.2011 17:19:23   
Natuska85
Првото user posted image за моето user posted image   и веќе пиевме чајче од него и супер си го прифати user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 629
28.7.2011 19:35:54   
temjana
uffff sekoj den po neshto, polnam baterii za golemoto vrakanje vo tatkovinata miuser posted image posledno hulahopki na calvin klein i givenchy ufff kolku sum presrekna edvaj chekam zima da dojdeuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 630
28.7.2011 22:13:07   
Anushka
dve trudni lubenici

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 631
11.10.2011 13:49:18   
penelopa
Зимска јакна за user posted image и халахопки за зима се разбира штосни user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Anushka)
Непосредна врска до пораките: 632
11.10.2011 13:54:09   
kremco
od kade se hulahopkive?zeni a na masko dete mu oblekuvate hulahopki?jas sakam na mojot sin 2,5god da mu nosam a on veli sega sum ko 'zenka' i se smeeuser posted image ..Jas kupiv kafe vo zrna i taka si gi grickam i samo edno cokolatce.user posted image

Непосредна врска до пораките: 633
11.10.2011 13:56:08   
miana
ti kremco kupi mu na deteto maski hulahopki..ima teget so kolicki razni bas jas gledav posleden pat koga kupuvav za kerklami...JaS DENES kupiv kori,ke pravam strudla user posted image

(Одговор на членот kremco)
Непосредна врска до пораките: 634
11.10.2011 14:05:54   
kremco
Lele,trudnica tipicna samo nesto da sprema,jas ne pravam nisto blago,nikakouser posted image mora da najdam maski

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 635
11.10.2011 15:43:45   
Ikana
po dolgo negiranje i izbegnuvanje....gi kupiv prvite trudnicki pantaloni vo 7 mesec...sramota po helanki da setam user posted image user posted image user posted image
kebence, carsav vodootporen i pantufli za bebeto, roletni, zakacalka, gakji babski (onie do vrat so se krevaat)

Непосредна врска до пораките: 636
11.10.2011 17:30:51   
Maca25
денес си купив нов гречај за вода ( стариот го прегорев) и електрична цедалка која утре ќе треба да ја вратам затоа што не работи. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 637
11.10.2011 19:18:31   
temjana
купување наредна година тек во Мајами ако одиме, дотогаш ќе заборавам на тој зборuser posted image Ова лето се изнакупував како последно да ми е така да....само да спомнам пари косата на мм му се креваuser posted image user posted image user posted image Ако имам среќа невестински фустан да си купам т.е направам среќна ќе бидамuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 638
11.10.2011 20:45:55   
Ikana
nie ne pravevme golema svadba, samo se registriravme i otidovme na vecera so nekolku od najbliskite i zatoa ne nosev nevestinski fustan, tuku malo fustance, stosno i slatko, sepak sakam eden den koga ke ja napravime svadbata da nosam vistinska vencanica...mnogu mi e keif :)
(da si kupam ;))

< Поракaта ја уредил Ikana -- 11.10.2011 20:46:49 >

Непосредна врска до пораките: 639
12.10.2011 10:39:30   
miana
TOP ispadna strudlata user posted image Mi bese zal za jabukite ke skapat ako ne im napravam nesto...Inace jas i kupiv papuci sobi na kerkami za da prestane da gi oblaka moite-ogromni..sega pokraj toplinkit eke si ima i nejzini papuci user posted image

Непосредна врска до пораките: 640
15.10.2011 14:07:36   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: kremco

od kade se hulahopkive?zeni a na masko dete mu oblekuvate hulahopki?jas sakam na mojot sin 2,5god da mu nosam a on veli sega sum ko 'zenka' i se smeeuser posted image ..Jas kupiv kafe vo zrna i taka si gi grickam i samo edno cokolatce.user posted image

Кремчо овие што се со слика ставени ги купив во C&A два пара 9 € инаку и моето user posted image е машко сега ке полни една годинка...сега прв пат му облекувам хулахопки и не се буни. Твоето е поголемо но за да не му биде ладно ќе мора да се научи да носи.

Инаку денес си купив розево-лила кошула од Orsay  а во потрага сум по фустан за роденденот на user posted image

Непосредна врска до пораките: 641
15.10.2011 14:39:26   
Bogdancanka
еден куп чаеви и антибиотициuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 642
16.10.2011 2:42:35   
temjana
за жал улошки дури не ги купив ни јас туку мм, ахх се надевам нема уште долго да ги купувам

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 643
16.10.2011 12:49:53   
Natuska85
Ново шише,нова цуцла,скафандер,вреќичка за спиење,хулахопчиња се за user posted image ,спремни сме за зимаuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 644
16.10.2011 12:55:26   
lilicka
Natuska....и јас барам скафандер од кај го зема ти??

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 645
16.10.2011 13:01:59   
kremco
Vcera ja kupivme sekoja kujnska sitnica plasticna i keramicka pa duri i metalna od plasticarskata ulica,ja ispraznivme e so jatrva mi,se vseluvame  naskoro user posted image user posted image

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 646
16.10.2011 15:19:13   
Ikana
postelina, corapi, spihozni, kapcinja, baletanki...se za bebuF user posted image

Непосредна врска до пораките: 647
16.10.2011 15:56:31   
Snowhite RR
Пупи за Михаил и за мама патики да не остане покусо, исто и нови тренерки за Михаил, ново комплетче, фармерки, блузичка и дуксерче и уште едно блузонче, боди и хулахопки. Мора сега за во градинка секој ден нова облека, уште вентијага да купиме нова и папучи за низ дома и доста е за сега, па ќе видиме по месец, два уште нешто ќе докупиме

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 648
16.10.2011 16:55:30   
AnnaMolly RR
Вчера купивме нови чизмички од Кеги шус, мало пластично столче за Филип и блуза за мама. За тато сирот ништо не купивме, само цигари user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 649
16.10.2011 18:16:36   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

Natuska....и јас барам скафандер од кај го зема ти??

Лиличка од Анжи

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 650
Страница:   <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  24 25 [26] 27 28   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?