Kassy -> RE: Вештачко оплодување VII дел (1.4.2015 18:56:44)
|
Zdravo mili moi Denes pak napraviv test za ovulacija, se pokaza negativen, no sepak me povikaa na punkcija vo Petok, najprvo ke me poglednat na eho, ako ima folikuli, ke izvadat edna, ako ne, zdravje ke cekame naredniot mesec, Morav da pravam testovi zatoa sto sum nadvor od Skopje, inaku sum od Stip, kako sto znaat da kazat centarot na Istokot, za mene centarot na uzguben slucaj... ej da odis po apteki i da nemaat testovi za ovulacija. Imase samo vo 1 apteka, na akcija, so gratis kutija od 415 denari, a jas poednicno od Skopje ja kupiv samo za 170 denari. O-View testovite gi nemale sega, im pominal rokot i gi vratle site nazad i ne znaat dali ke gi dobivaat. No sega i ne se zamaram so toa veke. Me fati slatka vozbuda, na nikoj ne mi se kazuva deka odam vo Petok, zatoa sto i samata ne znam sto ke bide, ili ke bide, ili nema da bide...No mora da probame... Pozdrav do site i gooolema poddrska do Cika.. Cika mnogu mi e zal, znam kolku e ti e tesko sega, no kako sto me bodrevte site vie mene, taka i jas sega te bodram.
|
|
|
|