Bea -> RE: Вештачко оплодување VII дел (28.1.2016 12:35:19)
|
Magdalenka, sto da kaze covek... Spored mene, najdobar doktor e onoj sto ke ti go resi problemov. Plus nasava borba e luda voznja, mnogu raboti treba da se poklopat. Od moeto iskustvo kaj Dimitrov, mozam da kazam deka go delam tvoeto mislenje deka ne posvetuva vnimanie, ne objasnuva mnogu, a nie sakame da ne tintarat malku poveke. Ne znam ni nie kolku sme vo pravo, sto sakame se da znaeme odnapred. I jas sum istata, no ponekogas mozebi e podobro da mu veruvas na doktorot, da ja smiris psihata i somnezite. Od druga strana nemam apsolutno nikakvi dilemi deka Dimitrov e vrven strucnjak koj si ja znae rabotata. Vo mojot proces imav par momenti koga trebase da se donese odluka dali ke se prodolzi so terapija, a potoa i transfer, e da vidis togas kako fino me sedna i mi gi objasni site pro i kontra fakti... Eve zdravje, kaj nego planiram i da se porodam, pa so gospod napred :) Sto i da odberes, mislam deka e najvazen faktorot doverba i da ne se grickas za vreme na procesot - trebase vaka, trebase onaka... Loveable i jas togas se pocudiv, tolku vreme ne bidnalo prirodno, pa sega ke bide :) Pocnav suprefact na 22 den, a on mi sovetuvase nezastiteni odnosi do pocetok na stimulacija. Navistina ne znam...
|
|
|
|