LoveableMe RR -> RE: Вештачко оплодување VII дел (17.2.2016 14:19:25)
|
Женски, ми се јави ембриологот, ми рече утре трансфер со Господ напред, така што од утре лежење во мешко неколку дена, а после припазување по малку и шеткање. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] За пиење, имам торба апои[sm=smiley36.gif], некни примив вагинална вијагра, а од вчера естрофем 3х2, кринон гел, аспирин, фолна 2х2, декортин 2х1, Витамин Д,Е и неколку дена ми рече од денес да се боцкам со Пролутекс потокожни инекции прогестеронски, а на трансфер ќе ми ставал некоја инекција во матката и после не знам, може ќе ми даде пак прогестерон депо на 1 дена, како претходно. Ќе ви пишам утре. [sm=smiley1.gif] Нина со лесно и се најубаво во петок, овој пат да биде успешно[sm=bravo.gif][sm=nosecka.gif] *******2015******* [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] АКТУЕЛНО[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] 27.01-LoveableMe RR - почеток со терапија (Ивановски, Систина) 00.02.-MademoiselleNina-пoчетoк сo терaпијa (Ивановски, Систинa) 00.03- Pinky30 -трансфер со смрзнати ембриони (Петановски, Ремедика) 00.03-Sandra36-почеток со терапија (Димитров, Ремедика) 00.03-Среќичка-пoчетoк сo терaпијa (Лазаревски, Систинa) ========================= [sm=nosecka.gif]ИСЧЕКУВАЛКИ[sm=nosecka.gif] 16.02 LoveableMe RR = пункција 18.02=ЕТ 19.02-МademoiselleNina= пункција 22.02=ЕТ ========================= 02.03 - LoveableMe RR=ТЕСТ 07.03 - МademoiselleNina=ТЕСТ 2016 година kiki83 [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] [sm=9nebesa.gif] [sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|