|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Новогодишна елка
6.12.2010 19:17:29   
Maca25
Јас сега само што си докупив лампиони, бели и виолетови, големи и мали. Сега само уште да најдеме место каде ќе ја стаиме за Нина да не ја фаќа.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 226
6.12.2010 19:19:10   
Viktori
мојата е црвена и златна. И рано и е сеуште. После на Бобо роденденот ќе ја китиме елката. Не сакам денот да му го загушам и расипам. 

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 227
6.12.2010 21:32:24   
Olivia
Anna Molly ja cekajki te da stavis sliki id tvojata elka veke oddluciv deka ke ja pravam taa kombinacija..sabajlevo se iznakupivme lampioni i ukrasi vo plava i srebrena boja amo uste da ja nakitime..pa ke se pofalam i ja so slika..tvojata mi se dopaga mnogu ama ke si imame izgleda epten slicni pozz..

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 228
7.12.2010 9:59:06   
AnnaMolly RR
Ќе си имаме елки-близначки, Оливиа!
user posted image
Чекаме слика!

Live and let live

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 229
7.12.2010 13:15:35   
Nade
Nasata elka e golema vo nijansi na zlatno, kako i ostanatite ukrasi niz domot, vo princip kitime na 1vi dekemvri  do 1 vi februari , ovaa godina malku porano bidejki 1vi ni se padna srede nedela user posted image dopolnitelno ke vi dostavam slikichki :) pozdrav i srekni i blagosloveni pretstojni praznici

I dont have time to hate people who hate me because i am too busy loving people who love me :)

Непосредна врска до пораките: 230
7.12.2010 17:19:05   
Olivia
Eve ja i mojata elkicka bliznackata user posted image user posted image user posted image na elkata na Anna Molly ..no seuste vo misija na kupuvanje uste ukrasi...Happy

(Одговор на членот Nade)
Непосредна врска до пораките: 231
7.12.2010 17:20:59   
AnnaMolly RR
Многу ти е убава елката, Оливија!

user posted image user posted image user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 232
7.12.2010 17:30:57   
agnes77
Одлична елка, Оливијаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 233
7.12.2010 20:08:15   
Beatris
Prekrasna ti e elkata Olivia! user posted image user posted image user posted image  za kreatvnosta

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 234
8.12.2010 14:52:07   
Snowhite RR
Еве ви идеи како сами да изработите новогодишно венче за на врата

Нови содржини

Идеи за новогодишно венче

user posted image
За изработка на ова венче потребни се: совитлива жица со средна дебелина, коноп, зимзелени гранчиња, неколку помали шишарки, црвени и златни лампиони, црвена машна и лепак.

Жицата свиткајте ја во форма на правилен круг со помош на клешти, а свежите зимзелени гранчиња (потребно е да бидат свежи и долги за да полесно се свиткуваат) исплетете ги во круг околу свитканата жица и прицврстете ги со коноп. Со супер-лепак на самото гранче залепете неколку шишарки (тие треба претходно да бидат исушени за да бидат лесни), потоа заврзете ги лампионите и на крај, заврзете ја или залепете ја пеперутка-машната.

Доколку машната е поголема и потешка, прободете ја со игла и конец, како да шиете, а потоа цврсто заврзете ја за новогодишното венче. Кога венчето ќе биде готово, може да го закачите на врата или на ѕид.

user posted image
За изработка на венец со сијалички, потребна е свиткана жица (како и кај претходниот пример), гранчиња на зимзелено дрво, а може и да послужат гранчиња од вештачка елка која веќе не ја употребувате. Обвиткајте ги околу жиците завиткани во круг, прицврстите ги со коноп, а потоа обвиткајте го низот од сијалички. Ова венче подобро е да се закачи на ѕид (близу до електричен приклучок) за да може да се приклучат сијаличките и да се создаде целосен амбиент.

user posted image
Ова декоративно венче се прави на ист начин како и претходните две, односно со вплетување на зимзелени гранчиња околу свитката жица. Со лепак на гранчиња залепете поголем број на шишарки, а потоа испрскајте го венчето со вештачки снег од спреј. На крај, врзете машна и закачете го венчето на влезот на својот дом.

user posted image
Потребен материјал за ова венче: жица, стари весници, коноп, лепак и лампиони во две или три бои. Околу жицата, во круг се обвиткуваат весници, на тој начин што секој лист се згужвува во вид на лента и се замоткува. Тоа се повторува со неколку листови, а потоа тие се врзуваат со коноп. Украсните топчиња ги лепиме со лепак за весник, со тоа што се почнува со помалите топчиња, а се завршува со поголемите. Изработката на ова венче бара малку повеќе време и ангажман, но сепак на крај трудот е видлив и тоа изгледа фантастично. Ова венче најдобро е да се стави на ѕидот на просторијата која се декорира, бидејќи премногу е деликатно и кршливо за поставување на влезната врата.

user posted image
Ова нежно, бело венче неодоливо асоцира на зима, изгледа како круг кој е направен од топки снег, а всушност се прави од волна. Имено, прво се изработуваат 10 – 15 класични волнени топчиња. Составете ги со игла и конец, а потоа врвцата од бела волна прицврстете ја за свитканата жица. Може да се закачи на било кој ѕид, но исклучително ефектно изгледа на темна подлога, а белиот ѕид треба да се избегнува.

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 235
8.12.2010 15:03:26   
Snowhite RR
Мене ова со сијаличките ми се бендисува, можи да се пробам да направам едно

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 236
8.12.2010 15:04:25   
Snowhite RR
А еве галерија и на други

КЛИК

Непосредна врска до пораките: 237
8.12.2010 20:38:37   
Natuska85
Еве го и моето мало елкиче...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 238
8.12.2010 20:40:26   
Natuska85
Мм до сеа ми се смееше,ми вика шо ти е бе шо си ги засликата украситеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Викам рр да ми ги видат беuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 239
8.12.2010 20:55:14   
Olivia
user posted image user posted image user posted image Eve Natuska jas ti gi vidov slikickite i kazi mu na tm da ne ti se smee mnogu ti se ubavi ukrascinjata "bas se svatki"user posted image

Непосредна врска до пораките: 240
8.12.2010 21:43:29   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Многу ти е убава елката, Оливија!

user posted image user posted image user posted image

user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 241
8.12.2010 21:44:37   
lukas
koga se ruza elkata? da ja naruzam sega?ima nekoe pravilo ili koj kako saka?user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 242
8.12.2010 21:45:19   
slavicav
Eve i nie denes si kupivme elka user posted image user posted image user posted image ne tolku golema kolku shto sakav jas ama mnogu gusta,pa denovive odam po lampioni i ukrasi user posted image user posted image user posted image i konechno da pochneme so novogodishna atmosvera.

Непосредна врска до пораките: 243
8.12.2010 21:50:47   
Olivia
Lukas me nasmea so citiram : Koga se ruza elkata??? imam drugarka koja e od Bitola i stalno me smee so dijalektot go obozavam...
nie sme protiv site pravila i zakoni koj koga saka, ajde kitija i ti pa da ti ja vidime i na tebe elkata!!!user posted image pozz

(Одговор на членот slavicav)
Непосредна врска до пораките: 244
8.12.2010 21:54:39   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Мм до сеа ми се смееше,ми вика шо ти е бе шо си ги засликата украситеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Викам рр да ми ги видат беuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Хаха истата работа и мене ми се случи, викам да ги покажам украсите на рр, вика божее што праите вие таму на тоа треба јас да седнам еден ден да проверам user posted image user posted image user posted image

Прекрасни

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 245
8.12.2010 21:55:22   
Beatris
Прекрасни ти се украсите, пола порака не ми отиде се збудалува компјутеров од време на време user posted image

Непосредна врска до пораките: 246
8.12.2010 21:58:53   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Хаха истата работа и мене ми се случи, викам да ги покажам украсите на рр, вика божее што праите вие таму на тоа треба јас да седнам еден ден да проверам user posted image user posted image user posted image

Прекрасни

Треба овие мажите да седнат малку на РРuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 247
8.12.2010 21:59:15   
slavicav
Mnogu e ubava elkata user posted image i ukrasiteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 248
8.12.2010 22:00:11   
Pepelaska *
Ех, ме потсети на студентските денови во Битола и зимите таму брр, јас ја китам по Св. Никола

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 8.12.2010 22:05:01 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 249
8.12.2010 22:20:37   
lukas
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Lukas me nasmea so citiram : Koga se ruza elkata??? imam drugarka koja e od Bitola i stalno me smee so dijalektot go obozavam...
nie sme protiv site pravila i zakoni koj koga saka, ajde kitija i ti pa da ti ja vidime i na tebe elkata!!!user posted image pozz

sega koga vaka go citirase i mene mi e smesno..user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 250
Страница:   <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?