|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Новогодишна елка
28.11.2010 17:03:35   
Snowhite RR
Елката, колку што знам се украсува за СВ. Никола на 19 декември.
И ние оваа година специјално само за Михаил ќе купуваме елка, до сега еве 2 години во брак не купивме, лани не бевме сеуште преселени, а и не бев јас породена, сакав да купам некое мало елче, колку да се одбележи малку, ама не ми падна ниту едно во око и не купив. Сега си тргнав пари, едни што ги заработив хонорарно и со нив ќе купуваме елка, украси, лампиони, ламбички и се што ќе ни треба за Нова година. Едвај чекамuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот maripoza)
Непосредна врска до пораките: 176
28.11.2010 17:16:10   
*miki mami*
Леле кај ја видов темава одвај чекам само ја меркам да ја симнам за перење user posted image user posted image ја китиме после 10.Уште со мм кога не бевме земени и се радувавме како мали деца,а камоли па сега со бебуш имаме голема елка густа со 70лампиони лани ја обновував и ги броев.Китење на куката со сиаличи,вратата венчето,икебана на масата свеки црвени,а видов и во Џамбо има преубави украси и ефтини...ај од декемвриската платаuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 177
28.11.2010 18:50:07   
Maca25
Сега ми текна дека елката ни е заникаде, лани ни падна, па една гранка се искриви, не се местеше за жива глава. Мора да се купи нова. Ќе прошетам јас неделава по продавници па ќе ви кажам каде има убави и со нормални цени.
Пред неколку години моите купија преубава 1.80 од Вучко, ама знам дека беше скапа - 3.000 - 4.000 денари.
Во кинеските продавници има 1.20 за 500-600 денари, ама малце расчупани.
А украси видов преубави во двете продавнички што се наоѓаат карши Mc` Donalds во центар, тие за украси и подароци.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 178
28.11.2010 19:01:04   
slavicav

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Па колку што имам гледано има кинески и ептен кинескиuser posted image user posted image .Тие ептен кинеските се трчи,трчи сопни сеuser posted image user posted image ,ама може да се најде и поефтина а убава,богата со гранчиња мислам.Јас пред 2 години купив 1.20 м 1200 ден мислам беше ама многу е убава.Ја купив од ГТЦ сутерен одма до промес продавницата што е за украси за такви работи.Неа ќе ја китам и оваа година, а како што кажав и погоре догодина купувам 2метарска најубава елка за нашето user posted image .

user posted image user posted image Me iznamsea za ova kineskive,epa ovie vo vero i vo jumbo bea izgleda od tie kineskite ne bea tolku ischupani.Inaku i jas sakam ama ovaa godina golema 180 nakaj 2m gusta i ubava so golemi lampioni ama ne mnogu skapa user posted image koj ke vidi neka pishi user posted image

user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 179
28.11.2010 20:35:08   
mami2
Лани моите комшии купија преубава густа и висока елка од Валери, со многу украси, декорации... Да грабнеш и бегаш само мислам дека не ја собираше низ врата...Цена незнам, ама по изгледот сигурно не било малку пари.
Јас традиционално ја китам првиот декемвриски викенд, затоа што наредните викенди имам тактички и показни вежби за славата, правам се што се мрзне и барем елката да не ја мислам за понатаму, таа е спремна

(Одговор на членот slavicav)
Непосредна врска до пораките: 180
2.12.2010 10:27:07   
mama26
smejte mi se luge ama jas elkata ja ukrasiv....nezemav mnooogu golema ama ne e ni mala.mnogu sakam ovaa godina sto pobrzo da pomine user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 181
2.12.2010 16:53:18   
mamicka_26
Ние лани си купивме убава голема и густа елка 2,10 ама ич не ми текнува која цена беше само знам дека од Вучко ја земавме и сега во недела планирам да почнам да ја китам

(Одговор на членот slavicav)
Непосредна врска до пораките: 182
2.12.2010 17:59:28   
Olivia
i jas deneska si kupiv nova elka ama ne mnogu golema metar i pol ...ama uste lampioni da si kupam pa ke ja nakitam...
ovaa elka za ovaa godina ne e mnogu skapa...ama za dogodina ako sestigneme da se preselime vo novata doma ke si kupime uste pogolema i da se nadevame deka ke ja kitime so bebence pokraj nas,a ovaa ke podaram ...

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mamicka_26)
Непосредна врска до пораките: 183
3.12.2010 10:34:49   
agnes77
мм купи пред неколико години голема елка, и рече мора да биде голема, да је китиме со деца покрај насuser posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 184
3.12.2010 10:53:09   
Natuska85
јас се мислам дали во недела да ја китамuser posted image .Да не е рано многуuser posted image

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 185
3.12.2010 11:01:43   
agnes77

јас се мислам дали во недела да ја китамuser posted image .Да не е рано многуuser posted image

па што ако е рано, ние треба празнична атмосфераuser posted image

Непосредна врска до пораките: 186
3.12.2010 12:11:38   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

па што ако е рано, ние треба празнична атмосфераuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image .така е,решив ја китам во неделааааааuser posted image

Непосредна врска до пораките: 187
3.12.2010 12:13:26   
Martins mom
Имаме прекрасна елка Колорадо од 180 цм и едвај чекам да ја украсиме. тоа ќе го правиме околу 15.12...ама не знам што ќе се случи со неаuser posted image Мартин сега е во активна фаза на допирање, кршење, туркање на се’ пред негоuser posted image Морам да и’ најдам некое прикладно местенце, далеку од неговите палави рачињаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 188
3.12.2010 12:34:17   
Natuska85
ЕЈЈ мартинс мам и мојата е колорадо сеа ми текна, кога прочитав кај тебеuser posted image ама помала е 1.20 е.Многу се добри нели

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 189
3.12.2010 12:40:58   
Martins mom
Преубава, густа, зеленка, баш ко што сакам...и ја китам со сребрени лампиониuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 190
3.12.2010 12:45:00   
Beatris
Jas posle rabota odam pravo da si dokupam uste nekoi ukrascinja i ke ja nakitam utre ili vo nedela, pust merak ne mozam da docekam da si napravam novogodisna atmosfera domce.
user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 191
3.12.2010 12:55:21   
Natuska85
 и јас планирам утре да докупам некое украсче ситно и венче за на врата, а инаку ја китам црвено со златно.Многу ми е убаваuser posted image .Годинава си планирав во нов стан да китам елка,ама некако наоѓањето стан тешко ни оди,па ќе си ја китам во овој кај што сме под киријаuser posted image .

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 192
3.12.2010 13:00:59   
penelopa
Ние имаме голема убава елка, ама годинава незнам дали ќе ја украсувам....немам место во дневнаuser posted image ...размислувам да ставам само украси, барем малку да имаме новогодишна атмосфераuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 193
3.12.2010 13:04:37   
Beatris
Sto ima vrska kade bitno da si imata ubava domasna atmosfera.  I jas ja kitam crveno so zlatno najubavo mi e taka i nekako tie mi se bas novogodisni boi crvena i zlatna user posted image user posted image user posted image  Moze da ja isprskam elkata so belo sprejce malku demek i snegce malce da doneseme doma user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 194
3.12.2010 13:08:00   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Ние имаме голема убава елка, ама годинава незнам дали ќе ја украсувам....немам место во дневнаuser posted image ...размислувам да ставам само украси, барем малку да имаме новогодишна атмосфераuser posted image

Stavi si  nekoe malo elkice za da bide simbolicno i po nekoe ukrasce i ete ja novogodisnata atmosfera user posted image  

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 195
3.12.2010 13:09:28   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Sto ima vrska kade bitno da si imata ubava domasna atmosfera.  I jas ja kitam crveno so zlatno najubavo mi e taka i nekako tie mi se bas novogodisni boi crvena i zlatna user posted image user posted image user posted image  Moze da ja isprskam elkata so belo sprejce malku demek i snegce malce da doneseme doma user posted image

Да, да само сепак мислам дека местото на елката и е во дневна, ќе видиме ќе треба да се реорганизирамеuser posted image
Ние имаме и премногу снег...ви праќаме по итна пошта....само да не ве изненадиuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 196
3.12.2010 13:10:57   
Beatris
Lele daj boze da stigne i kaj nas snegceto sto poskoro user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 197
3.12.2010 17:56:21   
mama26
jas imam 3 boi,crvena zlatna i srebrenauser posted image user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 198
3.12.2010 18:07:27   
Olivia
 Devojki ima li nekoj elka so kombinacija Plava bela ili srebrena..tie boi mi se vrtkaat vo glava sakam za prv pat daja napravam taa kombinacija ..pa neznam dali e dobra ideata??? vo soba poveketo detali mi se plavi pa taka mi dojde i idejata...vie sto mislite dobro li ke bide...???

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 199
3.12.2010 18:48:21   
Beatris
Sum videla ubavo ukrasena elka so plavi I srebreni lampioni ama elkata ne bese zelena tuku bela I ubavo se sovpagjase vo kombinacijata, a uste ako ti odgovara I so mebelot doma moze da izleze bas ubavo user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 200
Страница:   <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  6 7 [8] 9 10   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?