|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Новогодишна елка
3.12.2010 19:02:24   
Natuska85
И јас сум видела бела елка со бели лампиони и некои сребрени детали.Многу топ изгледа,а на зелена елка некако не ми одговара баш плаво, бело и сребрено,незнам.....

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 201
3.12.2010 23:28:06   
Beatris
Jas tukusto go isprazniv pola Jumbo od novogodisni ukrasi, edvaj cekamuser posted image da pocnam so ukrasuvanje, godinava nekako posebno imam merak, utre pocnuvam pa ke stavam slikicki da mi ja vidite elkickata user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 202
3.12.2010 23:31:07   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

И јас сум видела бела елка со бели лампиони и некои сребрени детали.Многу топ изгледа,а на зелена елка некако не ми одговара баш плаво, бело и сребрено,незнам.....

Нашата елка е гоооолема, зелена и украсена само со лампиони во сина, бела и сребрена боја и мислам дека супер изгледа. Ќе ставам слика.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 203
3.12.2010 23:38:36   
lukas
nie lani kupivme elka ja imav videno kaj deverite,no ne uvidov,deka dolu siri i sega nemam mesto kaj da ja stavam ako se staveni i tie dolu granki,pa sega nekako ke napravam ne gi stavam tie granki najdolu dvata reda i ke napravam podaroci od kutii da ne bide sturo inace e mnogu ubavo]a,a ke e ukrasena samo so lenta okolu i ednobojni lampioni ednostavno ne sakam mnogu mnogu nagigano..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 204
4.12.2010 0:27:54   
Olivia
Anna Molly cekam slika...pred da kupam lampioni uste se mislam ..a mojata elka e zelena...

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 205
4.12.2010 0:50:16   
suzeto
nasata elka e 180sm i e ukrasena so crveni i zlatni lampioni..taa kombinacija najmnogu mi se sviga,ubava e i sina so srebrena no nekako temno mi e za zelena elka

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 206
4.12.2010 9:50:10   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Нашата елка е гоооолема, зелена и украсена само со лампиони во сина, бела и сребрена боја и мислам дека супер изгледа. Ќе ставам слика.

Ана моли не сумљам во твојот избор,ајде ставај слика коа ќе ја китиш па знам дека ќе ја побиеш мојата замисла за таква елкаuser posted image . user posted image

Непосредна врска до пораките: 207
4.12.2010 11:35:29   
Beatris
Ajde stavete sliki od elkite moze nie 'crveno-zlatnite' ke dobieme druga ideja za narednata godina user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 208
4.12.2010 11:36:09   
Beatris
Ajde stavete sliki od elkite moze nie 'crveno-zlatnite' ke dobieme druga ideja za narednata godina user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 209
4.12.2010 11:39:51   
AnnaMolly RR
Мислам дека утре ќе ја украсуваме, зашто следниот викенд нема да имам време.
Обавезно ќе ставам слика user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 210
4.12.2010 12:42:16   
Beatris
Новогодишни украси во мојот дом user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 211
4.12.2010 12:49:39   
arh_diz
user posted image user posted image user posted image user posted image Beatris mnogu mi se dopaga

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 212
4.12.2010 12:57:15   
Beatris
user posted image Falaa. Praznicite moze da zapocnat user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 213
4.12.2010 13:38:39   
majka 79
jas sum edna od retkite sto uste ja ukrasuva elkata so raznobojni lampioni.
ne deka ne mi se dopagaat ednobojno ukrasenite elki, naprotiv.....no imam mnogu lampioni koi se vo razlicni boi i formi od koi nemozam da se otkazam. golem del od tie lampioni se moi, me potsekaat na moeto detstvo.
jas ja ukrasuvam elkata okolu 20.12. posle praznikot sv. Nikola

mudriot covek ne kazuva se sto misli, tuku misli i razmisluva se sto ke kaze.

Непосредна врска до пораките: 214
4.12.2010 13:53:35   
Maca25
Мајка79 не си единствена. и јас ја украсувам елката со разнобојни лампиони.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот majka 79)
Непосредна врска до пораките: 215
4.12.2010 14:00:05   
Rossana
Ние вчера накитивме две елки. Една мала и една голема, Сара не може да им се изнарадува додека да се свртам она е под елката имоите се со разнобојни лампиони

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 216
5.12.2010 17:31:21   
Olivia
OOOO Beatris MNOGU MNOGU ubava elka..bravo...samo ako sakas da mi kazes od kade ti e vrvon na elkata mnogu mi se dopaga..Bravo uste ednas ...se e ubavo mnogu kreativno pozz..
Anna Molly cekam uste sliki od tebe...jas mislam uste sum za taa kombinacija sina srebrena bela..iako kupivme zelena elka..pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 217
5.12.2010 19:00:02   
Beatris
Vrvot go kupiv vo Jumbo , a angelceto se prodava posebno kako lampionce pa samo go zamotav okolu vrvot so konceto za zakacuvanje 

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 218
5.12.2010 19:03:09   
agnes77
Беатрис, моногу обави украсиuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 219
5.12.2010 19:08:18   
Beatris
Fala agnes77, uste kolku iznakupuvav deneska mm samo svetki usisuva po cel stan user posted image  Mislam deka ako donesam uste nesto ke me frli od terasa user posted image  Ama vredi, izleze mnogu ubavo, si iznakupuvav i svekicki so miris na cimet i uzivam so cajce vo novogodisna atmosfera

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 220
6.12.2010 12:19:51   
baby mama
Epten ubavo e  Beatris. Jas mislam deka kaj mene doma bas i vaka nema da moze da izgleda, Jana sekade fakja,frla a i plus se ni e rastrgnato po doma:masi,fotelji.Ama ke se organizirame nekako, mora da ima novogodisna atmosfera user posted image

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

Непосредна врска до пораките: 221
6.12.2010 12:38:44   
Beatris
Pa bogami i jas dogodina ke treba da ja krenam na nesto povisoko user posted image  Sega dodeka e uste vo stomak princezava ne i moze nisto na elkata user posted image user posted image

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 222
6.12.2010 16:46:03   
mami2
Елката е накитена дури два дена а декоратериве кои заедно имаат триипол години веќе извршија неколку корекции. Малава е доминантна овој пат. Ама лани  Никола секојдневно го преуредуваше долниот дел. Оваа година заедно ја китевме па затоа можеби нема толку интерес, ќе видиме...
Мнооогу мразам петарди и останати експлозивни и распрскувачки демек „новогодишни“ нешта

Непосредна врска до пораките: 223
6.12.2010 16:57:17   
Snowhite RR
И јас мразам петарди мнооогу!!! Абе се ок со новогодишниве празници и елки, ама времево никако да залади да се почуствува новогодишна атмосфера и немам желба да излезиме да си купиме елка ми се чини рано е уште, ама деновиве мора да излезиме да купиме, па ќе прикачам слики од новата елка

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 224
6.12.2010 18:51:20   
AnnaMolly RR
Еве ја нашата елка, вчера си ја украсивме!
Филип се утепа од радување на сијаличките, нон стоп се смееше.
user posted image

Изгледа како да има запчиња на сликава, а тоа сигурно некоја лига му светнала од блицот user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 225
Страница:   <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  7 8 [9] 10 11   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?