Cipi Ripi -> RE: Новогодишна елка (27.11.2012 10:46:03)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci RR Ние годинава ќе купиме нова елка и лампиони на црвено и златна боја. Кај да најдам убава елка, не многу голема(1,5-2м отприлика) зашто од ''безбедносни причини'' ќе биде ставена во ќошот на постоље да не може М да ја докачи и да ја откити за 1 секунда? Од Џамбо не ми се убави Во Вучко луци, мажот на другарка ми и купил огромна, жбуњаста, ма прекрасна е, немам зборови, се заљубив во нејзината елка. И го прашувам маж и колку ја купи и ми шепка 2400 денари ама не и кажувај, пошто се малку куси со пари ама она му препекала за голема елка и морал[sm=smiley36.gif] Има и во Зебра (јас дека до Зебра живеам, па ги гледам секој ден) во продавницата Дока во средина што е, многу се убави, ама се поскапички. Ние купивме пред 2 години кога се вселивме во станов елка, голема е ама не е ептен жбуњаста. Ќе поминеме со неа оваа година, повеќе пари ќе потрошиме на сијалички пошто син ми се врти по лустери и сијалици и им вика УУУУ[sm=jezicek.gif] А ќе правиме и допуна со лампиони[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|