|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Новогодишна елка
5.11.2010 15:45:25   
denicka
ovaa nova godina ke ni bide posebna. prethodnite ukrasuvav ama ne so merakot od ovaa godina. ke ima za kogo da se ukrasi. za naste najmilo sonce.iako ke bide mnooogu mala da razbere nesto, sepak radosta e PREGOOOOLEMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a mm se raduva na paketcinjata so cokoladi hahahahauser posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 151
5.11.2010 16:07:19   
Julie1
Леле се приближува Нова Година, сега ме потсети темава ... ох одвај чекам китење елка.

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 152
5.11.2010 20:55:54   
Natuska85
јас уште оваа година ќе ја китам малата елка ама за тоа догодина здравје  за user posted image купуваме 2 метарска елка најубаваuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 153
5.11.2010 21:35:20   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

јас уште оваа година ќе ја китам малата елка ама за тоа догодина здравје  за user posted image купуваме 2 метарска елка најубаваuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 154
5.11.2010 22:01:01   
kiki_riki
me unistija Kinezite so eftinite ukrasiuser posted image , porano sama si pravev ukrasi ne bea sovrseni ama bea originalni i takvata elka povece mi se dopadjase a sega ubavi a eftini lampioni na site strani ukrasuvam so niv ama ne e toa toauser posted image

ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 155
27.11.2010 17:18:05   
DuffytheDuck
Знае ли некоја РР каде можам да најдам убава голема елка, но не прескапа. Гледав низ центар ептен се скапи до 5000-6000 се. Сакам да е бар 170-180 цм. Годинава првпат ке украсуваме елка во новиот дом па сакам да биде убава.user posted image

(Одговор на членот kiki_riki)
Непосредна врска до пораките: 156
27.11.2010 17:25:39   
baby mama
I jas nemam elka, treba da zemam denovive.Gledav vo Jumbo ama ne ja vidov cenata.Da ne bil nekoj i da ne znae sto pari se? 

Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.

(Одговор на членот DuffytheDuck)
Непосредна врска до пораките: 157
27.11.2010 17:49:44   
arh_diz
Jas denes ja ukrasiv elkata mozebi e malku rano , ama neka se raduva bebeto sijalickite svirat se sareno ja gleda i se smee

Биди тоа што си

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 158
27.11.2010 18:24:42   
Natasa981
и ние сеуште немаме елка,ова ни е прва заедничка нова година како брачен парuser posted image ама сакам да купам иако лично мислам дека е уште рано за украсување..ке разгледам низ град ,лани гледав убави елки во Вучко

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 159
27.11.2010 18:37:16   
rina13
i jas ke si kupam nova elka gledam pocnaa da gi polnat prodavnicive so ukrasi,elki sijalicki,cestitiki..odsekogas sum imala merak da kitam mi dava nekoe posebno custvo me potseka na detstvoto....a ako mi poklonat paketce ke puknam od radost kako malo detenceuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 160
27.11.2010 18:51:20   
Maca25
Ние имаме средна елкичка и дрвени украси. Мислам дека оваа година ќе си останеме со старата елка, само ќе додадеме некој нов украс. Јас уште сега би украсила, но сите ми викаат дека е многу рано, а и Нина ќе ги искрши сите украси до Нова Година. Важно најдов преубав поклон за Нина, кој ќе биде дел од новогодишното пакетче.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 161
27.11.2010 20:35:29   
slavicav

ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

I jas nemam elka, treba da zemam denovive.Gledav vo Jumbo ama ne ja vidov cenata.Da ne bil nekoj i da ne znae sto pari se? 

Знае ли некоја РР каде можам да најдам убава голема елка, но не прескапа. Гледав низ центар ептен се скапи до 5000-6000 се. Сакам да е бар 170-180 цм. Годинава првпат ке украсуваме елка во новиот дом па сакам да биде убава.

Pred nekoj den bev vo Jumbo okolu 1200 den mislam deka beshe golemina 170-180 a denes vo vero gi vidov i imashe dve elki i dvete bea 180cm a imaa razlichna cena ednata 1080 taka neshto a drugata 2300den.Mene mi bea potpolno isti neznam shto im beshe fintata a i nemav kogo da prasham vo momentot bidejki i nie sakame da kupuvame.Ne bea loshi za tie pariuser posted image

(Одговор на членот baby mama)
Непосредна врска до пораките: 162
27.11.2010 22:05:19   
mama26
ova e evtino navistina user posted image jas se zaprepastiv koga procitav za 5000 elka..nekako mnogu mi se vide...ama neznam dali ima razlika i vo elkite?spored cenite gledano pokvalitetni li se?ne se razbiram ,a nesakam elka za edna ili dve novi godini..sakam za povekeuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот slavicav)
Непосредна врска до пораките: 163
27.11.2010 23:08:59   
Natuska85
Па колку што имам гледано има кинески и ептен кинескиuser posted image user posted image .Тие ептен кинеските се трчи,трчи сопни сеuser posted image user posted image ,ама може да се најде и поефтина а убава,богата со гранчиња мислам.Јас пред 2 години купив 1.20 м 1200 ден мислам беше ама многу е убава.Ја купив од ГТЦ сутерен одма до промес продавницата што е за украси за такви работи.Неа ќе ја китам и оваа година, а како што кажав и погоре догодина купувам 2метарска најубава елка за нашето user posted image .

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 164
27.11.2010 23:11:04   
mama26
natuska ova znaci deka ne si zadovolna od ovaa elka?se raspadna li?user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 165
27.11.2010 23:14:58   
Viktori
МОјата е кинеска, ама ептен добро ме служи. 1.20 е ама некако се мислам за повисока оваа година...

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 166
27.11.2010 23:21:42   
suzeto
ima razlika vo elkite nekoj se mnogu retki pa nemozes da e doukrasis kako iskubani kokoski seuser posted image user posted image nie pred 4 god kupivme za 1800 den na namalenie bese od 2300 180sm ...narednata godina pokacija od 3000 nagore a ovaa godina se po 5000 zboruvam za ubava elka bogata,a ne iskubana,,,koga e kupivme nie nasata eden prijatel ni vika lele skapo ste ja zele ista kupivme i nie za 500 ili 800 den,ne se sekavam kolku ni rece,jas mu vikam skros ista i on da be ista i koga e vidov nebese ni priblizno kako nasata, iskubana bese kako 100 godisnauser posted image lani sestrami e kupi za 3500

Непосредна врска до пораките: 167
27.11.2010 23:24:11   
Olivia
I jas sakam da si kupam nova elka  za ovaa nova godina ...imam poveke povodi...posle 7 novi godini pominati nadvor od Makedonija poradi rabota ...ovaa godina konecno doma , prv pat so mojot soprug od koga sme vo brak ke go spodelime toj moment vo nasata doma, i najubaviot povod ,dedo mraz dojde porano kaj nas i ja slusna  nasata zelba za podarok za ovaa nova godina i ni donese user posted image ...epa ete sega sakam nova elka i samo nasa...daj preporacajte od kade da si kupam sakam mnogu gusta i okolu metar i pol samo da ne e mnogu skapa....user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 168
27.11.2010 23:25:36   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

natuska ova znaci deka ne si zadovolna od ovaa elka?se raspadna li?user posted image

Не супер е, ама здравје нашето user posted image догодина ќе има негде 6-7 месеци па ќе купиме голема да се радува user posted image

Непосредна врска до пораките: 169
27.11.2010 23:25:58   
mama26
pa toa mi e mene.nesakam isubana nekoja user posted image user posted image user posted image uf...ke vidam nesto poevtino a ubao gusto user posted image user posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 170
27.11.2010 23:27:33   
Olivia
sakam gusta kako na filmovite ti teknuva...i so golema zvezda na vrvot pa da svetne pred polnok...user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 171
27.11.2010 23:28:53   
maripoza
ние нашата денес ја накитавме и малиот баш се радувашеuser posted image

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

Непосредна врска до пораките: 172
27.11.2010 23:35:27   
Тања РР
Леле луѓе па зар не е многу рано? Знам дека лани со мм ја украсивме на 6 декември и сите ни забележаа ко демек ептен сме подранилеuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот maripoza)
Непосредна врска до пораките: 173
27.11.2010 23:37:27   
mama26
pretezno na 15 dekemvri ama za mene toa nema vrska i porano da e.toa znaci deka radosta e golema spored meneuser posted image user posted image

a ne 2 dena pred n god. ko so sila user posted image

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 174
27.11.2010 23:43:31   
maripoza
па кога бевме во мкд и ние ја украсувавме околу 10 декември но сега мора и ние малку порано за да се вклопиме со овдешните празници бидејки сега не живееме во мкд... а католичкиот божик нели е пред нашиот...но тоа е пред се радост за децата колку порано толку подобро за нив и се повесели и посрекниuser posted image

< Поракaта ја уредил maripoza -- 27.11.2010 23:44:14 >

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

Непосредна врска до пораките: 175
Страница:   <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  5 6 [7] 8 9   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?