Beba1 -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (11.6.2017 22:16:31)
|
Здраво девојки, најнапред извинете за долгиот пост но доколку му треба на некој нема ми пише во порака. Сега правев 4 ИВФ и ова го плаќам приватно. Кога ги правев претходните три ИВФ терапијата ми беше по 6 инекции на ден и ја примав по 10 дена и секогаш докупував по 30 инекции приватно бидејки имаме нели само 30 преку фонд, овој пат се приватно и си ги купив инекциите во аптека во Урошевац ги најдов фостимон по 11 евра и цетртотиде 33 евра, и земав 60 инекции фостимон и 5 цетротите се разбира во договор со докторот и гледавме по шемите од претходно дека секогаш за терапија сум примала по 60 инекции и марфи дека ми е најдобра другат овој пат за терапијата ми требаа 40 инекции фостион и 4 инекции цетротите. Доколку на некој му требаат инекции фостимон имам 20 кој што една ја платив 11 евра и имам 1 цетротите по 33 евра нека ми пише во порака, истите се ко кај нас само што кај нас со цената се дупло поскапи. Извинете уште еднаш на долгиот пост но можеби на некој ке му требаат и секој денар ни е важев во оваа постапка да не ги плака да неречам дупло како што сум ги плаќала и јас претходно
|
|
|
|