Biba818 -> RE: Вештачко оплодување VIII дел (12.5.2017 9:22:37)
|
Здраво девојки, одамна немам пишано ама ве следам, Срце цеститки за бременоста, Сања те чекаме да се пофалиш Јас решив да бидам на пауза од ивф и сите процедури ама некако си пројде многу време и пак ме стигна паника Последните хормони лошо, во период од една година никако не можам да го симнам фсх 30.3 е последниот резултат, знам дека е страшно, се одлучив за др. Димитров по три неуспешни обиди кај Лазаревски, но односот на докторот веројатно беше реален но многу лош, од прва ми кажа дека нема намера он да поправа нешто што некој друг погрешил, што погрешил Лазаревски немам поим, кај нас беше се во ред, се обидовме два пати на спонтан и еднаш со долг протокол.Во меѓувреме докторот не ме прати на ниту едно додатно испитување, демек се е во ред а вие доаѓајте секој месец на ивф на спонтан циклус. Многу се расприкажав, прашањето ми е што се може да направам од анализи сама, самоиницијативно си земав Д3, излезе 8 а референтна вредност од 30 -40 што значи екстремно ниско, фсх 30.3 а Димитров вели ако инсистирате ќе правиме ивф но сигурно нема да биде успешно.Реална сум и можеби е деф. менопауза кај мене но од друга страна не сакам ниту да се откажам. Ве молам за некои совети, може и во приватна порака да не ги замарам членките кои се во исчекување на најубавото. Убав ден на сите
|
|
|
|